Stanozolol/Winstrol/Winny σε σκόνη (10418-03-8)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Τι είναι η ακατέργαστηStanozolol/Winstrol/Winny σε σκόνη


Stanozolol, επίσης γνωστή ως 17α-methyl-2'H-androst-2-eno[3,2-c]pyrazol-17β-ol, είναι ένα συνθετικό ανδροστάνιο 17α-αλκυλιωμένα στεροειδές και ένα παράγωγο της 5α-διυδροτεστοστερόνη (DHT) με μια μεθυλική ομάδα στο C17α θέση και ένα δακτύλιο πυραζολίου, δακτύλιο προσκολλημένη στο δακτύλιο Α το στεροειδές του πυρήνα.


Stanozolol, πωλείται υπό πολλές εμπορικές ονομασίες, είναι ένα συνθετικό αναβολικό-ανδρογόνο στεροειδές (AAS), που προέρχεται από διυδροτεστοστερόνη (DHT). Εμπορικές ονομασίες υπό τις οποίες stanozolol είναι ή έχει διατεθεί στο εμπόριο περιλαμβάνουν Anaysynth, Menabol, Neurabol Caps., Stanabolic (κτηνιατρική), Stanazol (κτηνιατρική), στανολών, Stanozolol, Stanztab, Stargate (κτηνιατρικής), Stromba, Strombaject, Sungate (Βετεριναρυ), Tevabolin, Winstrol, Winstrol Depot και Winstrol-V (κτηνιατρικής). Αναπτύχθηκε από την αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Winthrop εργαστήρια (στερλίνα φάρμακο) το 1962, και έχει εγκριθεί από το FDA για ανθρώπινη χρήση, αν και διατίθεται πλέον σε αυτή τη χώρα.


Το 1962, Stanozolol έφερε στην αγορά των ΗΠΑ από το Winthrop υπό την επωνυμία «Winstrol» και στην Ευρώπη από συνεργάτη Winthrop, Bayer, με την επωνυμία «Stromba».


Επίσης το 1962, ψηφίστηκε η τροπολογία Kefauver Harris, τροποποιεί την Ομοσπονδιακή τρόφιμα, φαρμάκων και καλλυντικών πράξη να απαιτούν από τους κατασκευαστές φαρμάκων να παρέχουν απόδειξη της αποτελεσματικότητας των φαρμάκων τους πριν από την έγκριση. Το FDA σε εφαρμογή το πρόγραμμα φάρμακο μελέτη αποτελεσματικότητας εφαρμογής (DESI) να μελετήσει και να ρυθμίζουν τα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένης της stanozolol, που είχαν εισαχθεί πριν από την τροποποίηση. Το πρόγραμμα ΔΈΣΗ προοριζόταν να ταξινομήσει όλα τα προ-1962 φάρμακα που κυκλοφορούσαν ήδη στην αγορά ως αποτελεσματική, αναποτελεσματικά ή που χρειάζονται περαιτέρω μελέτη. Το FDA στρατολόγησε το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών να αξιολογήσει δημοσιεύσεις σχετικές ναρκωτικά στο πλαίσιο του προγράμματος Μέση ΑΝΑΤΟΛ.


Σε αντίθεση με τα περισσότερα ενέσιμα AAS, stanozolol δεν είναι εστεροποιημένα και πωλείται ως υδατικό εναιώρημα, ή σε μορφή δισκίου από το στόμα. [3] το φάρμακο έχει μια υψηλή βιοδιαθεσιμότητα, λόγω ενός C17α αλκυλίωσης η οποία επιτρέπει την ορμόνη να επιβιώσει πρώτης διόδου μεταβολισμό του ήπατος όταν προσλαμβάνεται. Είναι λόγω αυτού ότι stanozolol είναι επίσης πωλούνται σε μορφή ταμπλέτας.


Stanozolol είναι ένα από τα AAS χρησιμοποιούνται συνήθως ως φάρμακα που βελτιώνουν τις επιδόσεις και απαγορεύεται η χρήση σε αθλητικό αγώνα υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συλλόγου των ομοσπονδιών Στίβου (IAAF) και πολλών άλλων αθλητικών φορέων. Επιπλέον, stanozolol έχει χρησιμοποιηθεί στις ΗΠΑ Ιπποδρομίες.


Ως AAS, stanozolol είναι ένας αγωνιστής του υποδοχέα ανδρογόνων (AR), ομοίως στα ανδρογόνα όπως η τεστοστερόνη και DHT. Δεν είναι ένα υπόστρωμα για 5α-ρεδουκτάσης δεδομένου ότι είναι ήδη 5α-μειώνεται, και έτσι δεν ενεργοποιείται στο λεγόμενο «ανδρογόνο» ιστούς όπως το δέρμα, τριχοθυλακίων και του προστάτη αδένα. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη αναλογία των αναβολικών με ανδρογόνο δράση σε σύγκριση με την τεστοστερόνη. Επιπλέον, λόγω της φύσης της 5α-μειώνεται, stanozolol είναι μη aromatizable, και ως εκ τούτου έχει καμία τάση για την παραγωγή estrogenic αποτελέσματα όπως γυναικομαστία ή κατακράτηση υγρών. Stanozolol δεν κατέχει επίσης οποιαδήποτε προεμμηνοροϊκή δράση του σημασία. Λόγω της παρουσίας της ομάδας 17α-μεθυλ, ο μεταβολισμός του stanozolol είναι sterically παρεμποδίζεται, με αποτέλεσμα να είναι προφορικά ενεργός, αν και επίσης ηπατοτοξικό.
 

2. Πόσο κάνειStanozolol/Winstrol/Winny σε σκόνη εργασία?


Stanozolol είναι ένα προκαλούμενο από τον άνθρωπο στεροειδές, παρόμοια με το φυσικά απαντώμενη στεροειδούς τεστοστερόνη.

 

Stanozolol χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του κληρονομικού αγγειοοιδήματος, η οποία προκαλεί επεισόδια πρήξιμο του προσώπου, άκρα, γεννητικά όργανα, τοίχωμα του εντέρου, και του λαιμού. Stanozolol μπορεί να μειώσει τη συχνότητα και τη σοβαρότητα αυτών των επιθέσεων.

.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ενέσιμα αναβολικά στεροειδή πρώτες σκόνη, stanozolol δεν είναι εστεροποιημένα και πωλείται ως υδατικό εναιώρημα, ή σε μορφή δισκίου από το στόμα. Το φάρμακο έχει μια υψηλή βιοδιαθεσιμότητα, λόγω ένα C17 α-αλκυλίωσης η οποία επιτρέπει την ορμόνη να επιβιώσει πρώτης διόδου μεταβολισμό του ήπατος όταν προσλαμβάνεται. Είναι λόγω αυτού ότι stanozolol είναι επίσης πωλούνται σε μορφή ταμπλέτας.

 

Winstrol είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά αναβολικά στεροειδή πρώτες σκόνη πάνω στη γη. Αναπτυχθεί Winthrop εργαστήρια στα τέλη της δεκαετίας του 1950, αυτό είναι ένα αναβολικό στεροειδές που έχει πάρει πολλή προσοχή των μέσων ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, εκείνοι που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ στεροειδή αναβολικά, αν αυτοί να ονομάσετε ένα στεροειδές είναι συνήθως Winstrol ή Stanozolol. Το όνομα Winstrol είναι στην πραγματικότητα ο συνηθέστερα σχετίζονται μάρκα από την ορμόνη Stanozolol. Αυτό είναι ένα αναβολικό στεροειδές που έχει συγκεντρώσει παγκόσμια προσοχή λόγω της πολυάριθμα αθλητικά σκάνδαλα με τα χρόνια. Όταν διάφορα αθλητές έχουν συλληφθεί χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή, Winstrol έχει στο επίκεντρο του σκανδάλου αμέτρητες φορές. Στην πραγματικότητα, συνδέεται με το σημαντικότερο αθλητικό στεροειδή σκάνδαλο στην ιστορία.


Stanozolol χρησιμοποιείται συχνά από ανταγωνιστικές οικοδόμοι σώμα και αθλητές, υπάρχουν μια σειρά από οφέλη Winstrol. Εδώ είναι μια πιο προσεκτική ματιά τα οφέλη του Winstrol που πρέπει να εξεταστούν από ιδιώτες λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση αυτό το αναβολικό στεροειδές.


-Δεν μετατρέπει σε οιστρογόνα

Αυτό είναι πιθανώς το αγαπημένο Winstrol όφελος για τους περισσότερους άνδρες. Σε αντίθεση με πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή, Winstrol δεν μετατρέπει σε οιστρογόνα, η οποία είναι ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη. Στεροειδή που μετατρέπει σε οιστρογόνα στο εσωτερικό του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές παρενέργειες για άνδρες χρήστες. Δεδομένου ότι Winstrol δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα από το σώμα, άνδρες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα όπως η γυναικομαστία (η ανάπτυξη του θηλυκού στήθους)

 

-Παρέχει ποιότητα ανάπτυξη των μυών

Winstrol παρέχει ποιοτικές αύξηση μυών, η οποία είναι ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του στεροειδούς. Ενώ άλλες αναβολικά στεροειδή αυξάνουν μόνο μέγεθος των μυών χωρίς να προκαλεί αύξηση στη δύναμη, Winstrol που βοηθά να δημιουργήσει δυνατούς μυς όταν συνδυάζεται με εξαιρετική προπονήσεις. Για άτομα που ενδιαφέρονται για την οικοδόμηση των μυών Winstrol, αυτό το στεροειδές προσφέρει ένας άριστος τρόπος να όχι μόνο αύξηση του μεγέθους των μυών, αλλά η δύναμη των μυών, καθώς και.

 

-Δεν θα προκαλέσει κατακράτηση νερού

Ένα από τα οφέλη του Winstrol στο bodybuilding είναι ότι δεν θα προκαλέσει κατακράτηση νερού όπως άλλα αναβολικά στεροειδή. Αυτό καθιστά μια δημοφιλής επιλογή για τα bodybuilders που ετοιμάζονται για μια επίδειξη. Ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το στεροειδές, χρήστες μπορούν να συνεχίσουν την οικοδόμηση των μυών χωρίς να ανησυχείτε για το υγρό που παίρνει με τον τρόπο της κοπής, σκληρή ματιά που θέλουν.

 

-Προσφέρει ένα άπαχο Εμφάνιση χωρίς όγκο

Για σοβαρούς αθλητές που θέλετε να χτίσετε αντοχή και δύναμη, προσθήκη χύμα είναι ένα πρόβλημα που έρχεται με πολλά αναβολικά στεροειδή. Ωστόσο, ένα από τα οφέλη του Winstrol είναι την ικανότητά της να προσφέρει ένα άπαχο Εμφάνιση χωρίς να προσθέτει όγκο. Σοβαροί αθλητές δεν θέλουν να φέρουν περισσότερες χύμα από ό, τι έχουν να, έτσι είναι σημαντικό να αποφευχθεί ογκώδεις μύες, Winstrol είναι τέλεια για αυτό.


-Βελτιώνει τη συνολική αντοχή

-Αυξάνει την ταχύτητα, την ευελιξία και δύναμη

-Επιτρέπει στεροειδών στοίβαγμα

-Πολλαπλάσιοι τρόποι να λαμβάνουν Winstrol

-Λίγες παρενέργειες Winstrol

-Υψηλή βιοδιαθεσιμότητα

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε Winstrol/Stanozolol/Winny σε ακατέργαστη σκόνη;


Πάρτε stanozolol με ένα γεμάτο ποτήρι νερό.

 

Stanozolol μπορούν να ληφθούν με ή χωρίς τροφή.

 

Είναι σημαντικό να λάβουν stanozolol τακτικά για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος.

 

Έχουν εξετάσεις αίματος ή άλλες ιατρικές αξιολογήσεις κατά τη διάρκεια θεραπείας με stanozolol για την παρακολούθηση της προόδου και παρενέργειες.

 

Κατάστημα stanozolol σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από το άμεσο φως, θερμότητα και υγρασία.

 

Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με τρόφιμα, ποτά ή δραστηριότητες κατά τη λήψη stanozolol, εκτός εάν άλλως κατευθύνεται από το γιατρό σας.

 

Ενδέχεται να μην μπορεί να λάβει stanozolol, ή μπορεί να χρειάζεστε μια προσαρμογή της δοσολογίας ή ειδική παρακολούθηση κατά τη θεραπεία.

 

Stanozolol είναι στην κατηγορία εγκυμοσύνης της FDA Χ. Αυτό σημαίνει ότι stanozolol είναι γνωστό ότι προκαλεί γενετικές ανωμαλίες σε ένα αγέννητο μωρό. Μην πάρετε αυτό το φάρμακο εάν είστε έγκυος ή μπορεί να μείνετε έγκυος κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

 

Δεν είναι γνωστό κατά πόσον stanozolol περνά στο μητρικό γάλα. Μην πάρετε αυτό το φάρμακο χωρίς να μιλήσετε πρώτα με το γιατρό σας εάν θηλάζετε ένα μωρό.

 

Πριν από τη λήψη Stanozolol, μιλήστε με το γιατρό σας αν σας

-έχετε καρδιά ή των αιμοφόρων αγγείων ασθενειών?

-έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή?

-έχουν ένα υψηλό επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα;

-{$*$50$*$}

-{$*$51$*$}

-{$*$52$*$}

-{$*$53$*$}

-{$*$54$*$}

4. {$*$55$*$}{$*$56$*$}{$*$57$*$}{$*$58$*$}


{$*$59$*$}


{$*$60$*$}


{$*$61$*$}


{$*$62$*$}

{$*$63$*$}

{$*$64$*$}


{$*$65$*$}


{$*$66$*$}


{$*$67$*$}


{$*$68$*$}
5. {$*$69$*$}{$*$70$*$}{$*$71$*$}{$*$72$*$}


{$*$73$*$}


{$*$74$*$}

{$*$75$*$}

{$*$76$*$}

 

{$*$77$*$}

 

{$*$78$*$}
6. {$*$79$*$}{$*$80$*$}{$*$81$*$}{$*$82$*$}{$*$83$*$}{$*$84$*$}?


{$*$85$*$}


{$*$86$*$}

 

{$*$87$*$}

 

{$*$88$*$}

7. {$*$89$*$}{$*$90$*$}{$*$91$*$}{$*$92$*$}{$*$93$*$}


 {$*$94$*$}

 {$*$95$*$}

 {$*$96$*$}

{$*$97$*$}

{$*$98$*$}{$*$99$*$}

{$*$100$*$}{$*$101$*$}{$*$102$*$}
{$*$103$*$}{$*$104$*$}
{$*$105$*$}

10418-03-8

{$*$106$*$}≥99.2%
{$*$107$*$}{$*$108$*$}

{$*$109$*$}

≤%

{$*$110$*$}

{$*$111$*$}

{$*$112$*$}

{$*$113$*$}

{$*$114$*$}

{$*$115$*$}

{$*$116$*$}

{$*$117$*$}

{$*$118$*$}{$*$119$*$}


{$*$120$*$}

{$*$121$*$}


{$*$122$*$}


{$*$123$*$}


{$*$124$*$}

{$*$125$*$}


{$*$126$*$}


{$*$127$*$}

{$*$128$*$}


{$*$129$*$}


{$*$130$*$}


{$*$131$*$}

{$*$132$*$}

 

{$*$133$*$}

 

{$*$134$*$}

{$*$135$*$}


15262-86-9 Testosterone Isocapronate.jpg
Εξεταστική