Συνεφρίνη (94-07-5)

Συνεφρίνη (94-07-5)
Λεπτομέρειες προϊόντος1. Τι είναι το Synephrine ωμά σκόνη ;


Η σύνηφρίνη μπορεί να βρεθεί στο καρπό ενός φυτού γνωστού ως Citrus aurantium. Είναι μια από τις κύριες δραστικές ενώσεις που βρίσκονται στα φρούτα και είναι επίσης γνωστή ως πράσινο πορτοκαλί, ή zhi shi στα κινέζικα. Ονομάζεται επίσης ξινό πορτοκαλί ή πικρό πορτοκάλι σε άλλα μέρη του κόσμου.


Από χημική άποψη, η σύνεφρίνη είναι χημικώς παρόμοια με τις ενώσεις ψευδοεφεδρίνης και εφεδρίνης που μπορούν να εντοπιστούν σε πολλά από τα over-the-counter κρύα και αλλεργικά φάρμακα. Βρίσκεται επίσης σε μια ποικιλία από απώλεια βάρους και συμπληρώματα ενέργειας που περιέχουν Ma Huang.
 

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη της Synephrine ;


Όσοι χρησιμοποιούν synephrine αξίζουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αύξηση των μεταβολικών ρυθμών, την αύξηση της θερμιδικής δαπάνης (την ταχύτητα με την οποία χάνετε τις θερμίδες), την αύξηση των ενεργειακών επιπέδων, καθώς και τη συννεφρίνη που λειτουργεί ως λίπος καυστήρα και ως υποστηρικτής της απώλειας βάρους.


Η θεωρία είναι ότι επειδή η συνεφρίνη δρα ως διεγερτικό, όπως η καφεΐνη, πιστεύεται ότι έχει κάποια από τα ίδια αποτελέσματα όσον αφορά την αύξηση της ενέργειας, καθώς και την αύξηση των μεταβολικών ρυθμών και την καταστολή των ορέξεων. Στην κινεζική ιατρική, το zhi shi χρησιμοποιείται για την τόνωση της ενέργειας. Ενώ η σινεφρίνη και πολλά από τα συστατικά που βρίσκονται στο zhi shi φαίνεται να είναι τα ίδια με αυτά που βρίσκονται στην εφεδρίνη, η synephrine πιστεύεται ότι λειτουργεί ως διεγερτικό χωρίς να αφήνει τις αρνητικές παρενέργειες που προκαλούν το κεντρικό νευρικό σύστημα όπως το ephedra.


Το Zhi shi πιστεύεται επίσης ότι συμβάλλει στην τόνωση του μεταβολισμού στο σώμα σας χωρίς τις αρνητικές καρδιαγγειακές παρενέργειες που αντιμετωπίζουν τουλάχιστον κάποιοι άνθρωποι που λαμβάνουν ephedra. Αυτό γίνεται μέσω της διέγερσής του μέσω ειδικών αδρενεργικών υποδοχέων, συμπεριλαμβανομένων των βήτα-3 (όχι 1 ή 2).


Εκείνοι που θέλουν να χάσουν βάρος ή να αυξήσουν την ενέργεια τους μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη από τη συμπλήρωση με τη σινεφρίνη. Ωστόσο, όσοι έχουν καρδιαγγειακά προβλήματα δεν πρέπει να παίρνουν synephrine - περισσότερο για πιθανές παρενέργειες παρατίθενται παρακάτω.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε ακατέργαστη σκόνη Synephrine;


Θυμηθείτε ότι τα συμπληρώματα δεν δημιουργούν τέλειες φυσικές θεραπείες. Αφοσίωση στην κατάλληλη εκπαίδευση και διατροφή.


Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε από τη συμπλήρωση της συνεφρίνης:


Μία μικρή αύξηση στον βασικό σας μεταβολικό ρυθμό.

Μία ελαφρά μείωση της δραστηριότητας των υποδοχέων των λιπωδών κυττάρων που εμποδίζουν την κινητοποίηση του λίπους.

Μικρή αύξηση της θερμικής επίδρασης των τροφίμων ή το «ενεργειακό κόστος» του μεταβολισμού των τροφίμων.

Εάν γνωρίζετε πώς να οδηγείτε απώλεια λίπους με σωστή διατροφή και άσκηση, ορισμένα συμπληρώματα μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία.


Με βάση την εμπειρία μου με το σώμα μου και έχοντας συνεργαστεί με χιλιάδες ανθρώπους, αισθάνομαι άνετα λέγοντας ότι ένα αποτελεσματικό σχήμα συμπλήρωσης απώλειας λίπους μπορεί να αυξήσει την απώλεια λίπους κατά περίπου 30 έως 50% με ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες.

 

Δηλαδή, εάν χάσετε 1 λίβρα λίπους την εβδομάδα χωρίς συμπληρώματα (και μπορείτε), μπορείτε να χάσετε 1,3 με 1,5 κιλά λίπους την εβδομάδα με τα σωστά.

 

Ένα άλλο μεγάλο όφελος από τη λήψη των σωστών συμπληρώματα απώλειας λίπους είναι ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τη μείωση του πεισματικού λίπους, το οποίο είναι συνήθως το λίπος της κοιλιάς για εμάς παιδιά και το ισχίο και το μηρό λίπος για τα κορίτσια.
 

4. Δοσολογία ακατέργαστης σκόνης Synephrine


Η κλινικά αποτελεσματική δοσολογία ενός συμπληρώματος είναι η ποσότητα που χρησιμοποιείται στις επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν τα οφέλη.

 

Βλέπετε, δεν αρκεί απλώς να γνωρίζετε ότι η συνεφρίνη μπορεί να βελτιώσει την απώλεια λίπους. Πρέπει να ξέρετε πόση ποσότητα χρειάζεται για να δείτε τα αποτελέσματα.

 

Και όταν αναθεωρήσετε τη βιβλιογραφία, βρίσκετε μια μεγάλη ποικιλία δόσεων συνεφρίνης που χρησιμοποιούνται για σκοπούς απώλειας βάρους.

 

Οι πιο αποτελεσματικές δοσολογίες ήταν στην περιοχή από 25 έως 50 χιλιοστόγραμμα ημερησίως, όμως, με 50 χιλιοστόγραμμα σημαντικά υψηλότερα από 25 χιλιοστόγραμμα.
 

5. Προειδοποίηση πρώτης σκόνης Synephrine


Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η συνεφρίνη δεν αυξάνει την αρτηριακή πίεση και η έρευνα δείχνει ότι είναι γενικά ασφαλής και καλά ανεκτή.

 

Η πραγματικότητα είναι αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, δεν θα παρατηρήσετε πολλά όταν παίρνετε synephrine. Οι περισσότεροι αναφέρουν μια ελαφρά αύξηση της ενέργειας με κανένα από τα μειονεκτήματα που γενικά συσχετίζονται με διεγερτικά (jitters, ναυτία, γρήγορος καρδιακός παλμός κλπ.).

 

Τούτου λεχθέντος, εάν έχετε οποιεσδήποτε ιατρικές παθήσεις ή παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα που θα μπορούσαν να αντενδείκνυνε τη συμπλήρωση με synephrine, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση, φυσικά.

 

Η σύνεφρίνη, καθώς και το εκχύλισμα του aurantium των εσπεριδοειδών έχουν δείξει σε μελέτες σε ζώα ότι αυξάνουν την αρτηριακή πίεση. Απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να αποδειχθεί ή να διαψευσθεί το ίδιο αποτέλεσμα στον άνθρωπο. Συνιστάται, ενώ εξακολουθούν να διεξάγονται μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και τη φαρμακολογία του citrum aurantium ως θερμογενές συμπλήρωμα, θα πρέπει να αντιμετωπίζετε την ουσία ως συμπλήρωμα με ιδιότητες διεγέρσεως του δέρματος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με καρδιαγγειακά-σχετικές επιπλοκές, όπως η υπέρταση.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης Synephrine ;

Όταν λαμβάνεται με άλλα διεγερτικά, μεγάλες ποσότητες της χρήσης Synephrine θα μπορούσαν ενδεχομένως να αυξήσουν τον κίνδυνο υπέρτασης, καρδιακής προσβολής και άλλων σοβαρών παρενεργειών. Η έρευνα έδειξε ότι η συνεφρίνη από μόνη της δεν αυξάνει την αρτηριακή πίεση, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για περισσότερη έρευνα όταν χρησιμοποιείται με άλλα διεγερτικά όπως η καφεΐνη.


Υπάρχει μια ηλεκτρονική αναφορά για μια επίθεση πανικού που προκαλείται από τη χρήση ενός συμπλήρωμα συσσώρευσης Synephrine, το οποίο περιέχει μια σειρά από άλλα διεγερτικά, συμπεριλαμβανομένης της φαινυλαιθυλαμίνης και της καφεΐνης σε υψηλές συγκεντρώσεις.


Οι αναφορές των ανεπιθύμητων ενεργειών από τη χρήση μόνο Synephrine περιλαμβάνουν τη διέγερση πονοκεφάλων και ημικρανιών σε μερικούς ανθρώπους.


Συνιστάται να συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν σκοπεύετε να καταναλώσετε άλλα διεγερτικά εκτός από τη Synephrine.

 

Η συμπλήρωση της συνεφρίνης μπορεί να προκαλέσει:

Αύξηση του καρδιακού ρυθμού (ταχυκαρδία)

Αίσθημα παλμών (συνειδητοποίηση της καρδιάς ενός ατόμου)

Αύξηση της αρτηριακής πίεσης

Αυξημένος κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου

Αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης ανεπιθύμητων καρδιακών συμβαμάτων, όπως καρδιακών αρρυθμιών 

 

7. Αγοράστε Synephrine   Raw Σκόνη για SZOB


→ Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών Synephrine.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών .

Synephrine ακατέργαστη σκόνη βίντεο


Synephrine ακατέργαστη σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Συρεφρίνη
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Cas

94-07-5

Χημική δοκιμή

≥98 %

Διαλυτότητα διαλυτό στο νερό

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

20-50 mg

Χρόνος έναρξης

30 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Synephrine ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.


2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.


3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Synephrine ακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB


94-07-5 SynephrineHNMR.jpg
Εξεταστική