Κόνις ταμοξιφαίνης (Nolvadex)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η κόνις ταμοξιφαίνης (Nolvadex);

Η σκόνη κιμολικού ταμοξιφαίνης (Nolvadex) είναι ένας δημοφιλής και δυναμικά αποτελεσματικός ρυθμιστής υποδοχέα επιλεκτικού οιστρογόνου (SERM) που αναφέρεται συχνά ως αντι-οιστρογόνο. Ωστόσο, ενώ είναι ανταγωνιστής, είναι επίσης αγωνιστής, καθώς στην πραγματικότητα θα ενεργεί ως οιστρογόνο σε ορισμένα μέρη του σώματος ενώ ενεργεί ως αντι-οιστρογόνο σε άλλες περιοχές. Ως ένα από τα παλαιότερα SERM στην αγορά που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται τακτικά από ιατρική άποψη, ενώ το Nolvadex χρησιμοποιείται επίσης από χρήστες αναβολικών στεροειδών δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείωμα καθώς μερικοί συχνά συγχέονται από τη χρήση του σε στεροειδείς κύκλους. Το Nolvadex είναι απλά SERM.

 

Το Nolvadex, επίσημα γνωστό ως Tamoxifen Citrate, αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 1961 από την ICI, τώρα AstraZeneca, με την εμπορική ονομασία Nolvadex. Το SERM αναπτύχθηκε για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, ειδικά του καρκίνου του μαστού που ανταποκρίνεται στις ορμόνες. Ωστόσο, έχει επίσης χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Έπειτα, έχουμε χρήστες αναβολικών στεροειδών, και εδώ και πολύ καιρό ανακαλύψαμε ότι ο Nolvadex είχε μια θέση ανάμεσα σε αυτά τα άτομα. Το Nolva, όπως είναι συνήθως γνωστό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντι-οιστρογόνο κατά τη διάρκεια ενός κύκλου αναβολικών στεροειδών, προκειμένου να αποφευχθούν οιστρογονικές παρενέργειες. Χρησιμοποιείται επίσης ως μέρος ενός σχεδίου αποκατάστασης μετά την κυκλοφορία (PCT), το οποίο είναι το πιο κοινό και ωφέλιμο σημείο χρήσης του για το στεροειδές χρήστη.

 

Υπάρχουν πολλά SERM διαθέσιμα, Nolvadex και Clomid είναι το πιο κοινό, αλλά από όλα SERM Nolvadex μπορεί πολύ καλά να είναι το πιο ευεργετικό. Είναι αναμφισβήτητα ευεργετική για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού και μπορείτε να εγγυηθείτε ότι πολλοί από αυτούς είναι ευγνώμονες γι 'αυτό. Σε μια ικανότητα απόδοσης, το άτομο δεν πρέπει να περιμένει κανένα είδος πραγματικής ενίσχυσης της απόδοσης. Χορηγημένος, μπορεί να τονώσει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, αλλά η χρήση του εδώ απλά θα σας βοηθά να επιστρέψετε στο φυσιολογικό, τίποτα περισσότερο. Ωστόσο, όσοι συμπεριλαμβάνουν το Nolvadex στο PCT σε σχέση με όσους δεν το κάνουν ή που παραιτούνται από το PCT εντελώς, θα βρείτε ότι ο χρήστης του Nolvadex προστατεύει πολύ τον άπαχο ιστό του. Ο χρήστης του Nolvadex θα διατηρήσει πολύ περισσότερο μυϊκό ιστό και δύναμη. Και τότε έχουμε μείνει στην προστασία του κύκλου, και ενώ δεν είναι το ισχυρότερο προστατευτικό, όταν εξετάζουμε το καρδιαγγειακό όφελος είναι ένα από τα πιο πολύτιμα. Πολλοί χρήστες αναβολικών στεροειδών ανησυχούν τακτικά για την κατακράτηση νερού, λίγη ακμή και πράγματα οπτικής φύσης, αλλά η προστασία της καρδιαγγειακής υγείας είναι πραγματικά ο πιο σημαντικός παράγοντας.
 

2. Πώς λειτουργεί η κόνις ταμοξιφαίνης (Nolvadex);

Το κιτρικό ταμοξιφέν είναι SERM με ιδιότητες αγωνιστή και ανταγωνιστή οιστρογόνου. Ως αντι-οιστρογόνο, το Nolvadex λειτουργεί με δέσμευση στους υποδοχείς οιστρογόνων στη θέση των οιστρογόνων. Αυτή η δέσμευση εμποδίζει την ορμόνη οιστρογόνου να εκτελεί τη δράση της σε ορισμένα μέρη του σώματος, και γι 'αυτό είναι ευεργετική για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού. Πολλές μορφές καρκίνου του μαστού τροφοδοτούν πραγματικά το οιστρογόνο όταν προσκολλάται στους υποδοχείς στο στήθος. Με την παρεμπόδιση της προσκόλλησης σε τέτοιους υποδοχείς, αυτό προστατεύει επίσης τους χρήστες αναβολικών στεροειδών από τη γυναικομαστία, οι οποίοι μπορεί να προκληθούν από αναβολικά στεροειδή που αρωματοποιούν όπως η τεστοστερόνη, το Dianabol και η νανδρολόνη και η Boldenone σε κάποιο βαθμό.

 

Ενώ κατά κύριο λόγο αντιμετωπίζεται ως αντι-οιστρογόνο, το Nolvadex έχει επίσης την ικανότητα να δρα ως οιστρογόνο, συγκεκριμένα στο συκώτι. Αυτό παρουσιάζει ένα πλεονέκτημα καθώς η οιστρογονική δραστηριότητα στο ήπαρ έχει συνδεθεί με υγιέστερα επίπεδα χοληστερόλης. Για τον χρήστη στεροειδών, αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελές καθώς πολλά αναβολικά στεροειδή τείνουν να έχουν αρνητική επίδραση στη χοληστερόλη. Περισσότερα για αυτό όταν εξετάζουμε τα άμεσα αποτελέσματα του Nolvadex αργότερα.

 

Αν και πρωτίστως ένα αντι-οιστρογόνο, το Nolvadex διαθέτει επίσης ισχυρά διεγερτικά χαρακτηριστικά τεστοστερόνης. Το Nolvadex έχει την ικανότητα να εμποδίζει την αρνητική ανατροφοδότηση που προκαλείται από τα οιστρογόνα στον υποθάλαμο και την υπόφυση. Ως αποτέλεσμα, αυτό διεγείρει μια ενισχυμένη απελευθέρωση από την υπόφυση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) και της ωορρηκτικής ορμόνης του θυλακίου (FSH). Τόσο η LH όσο και η FSH είναι απαραίτητες για την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Χωρίς LH και FSH, με ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην LH, δεν υπάρχει φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη νατριούχου ταμοξιφαίνης (Nolvadex);

Για τον ασθενή με καρκίνο του μαστού, οι επιδράσεις του Nolvadex είναι πολύ απλές. Παρεμποδίζοντας την ορμόνη οιστρογόνου από την προσκόλληση του καρκίνου δεν είναι σε θέση να τροφοδοτήσει την ορμόνη που είναι απαραίτητη για την επιβίωσή της. Ενώ είναι αποτελεσματικό, δεν είναι πάντα η μόνη ένωση που χρησιμοποιείται ή ακόμα και η πρώτη. Συχνά οι αναστολείς της αρωματάσης (ΑΙ) χρησιμοποιούνται από νωρίς επειδή έχουν την ικανότητα να μειώνουν τα επίπεδα οιστρογόνου στον ορό. Με τον καιρό, θα γίνει μια εναλλαγή από ένα ΑΙ σε ένα SERM όπως το Nolvadex. Σε μια προληπτική κατάσταση, εκείνοι που έχουν ένα ισχυρό οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού μπορεί να το εμποδίσουν από τη χρήση του Nolvadex νωρίς.


Για τον αναβολικό χρήστη στεροειδών, το πρωταρχικό αποτέλεσμα του Nolvadex στον κύκλο είναι στην πρόληψη της γυναικομαστίας. Το Nolvadex δεν φαίνεται να έχει ισχυρό αποτέλεσμα στην πρόληψη της άλλης πρωτογενούς οιστρογονικής επίδρασης στην κατακράτηση νερού, αλλά αυτό μπορεί συχνά να ελέγχεται με άλλους τρόπους. Όσον αφορά την προστασία από τη γυναικομαστία, αυτό μπορεί να είναι αρκετό για πολλούς άνδρες και πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή εάν μπορεί να κάνει τη δουλειά.


Αν όχι, θα χρειαστείτε ένα AI όπως το Arimidex (Anastrozole) ή το Femara (Letrozole). Ωστόσο, η ΑΠ μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στη χοληστερόλη. Τα ίδια τα ΑΙ δεν φαίνεται να έχουν ισχυρή, αρνητική επίδραση, αλλά σε συνδυασμό με ένα αρωματιστικό στεροειδές αυτό το φαινόμενο φαίνεται να εξημερώνεται. Η χοληστερόλη μπορεί να ελεγχθεί με τη χρήση ενός ΑΙ, αλλά αν μπορεί να κάνει τη δουλειά, ένα SERM όπως το Nolvadex θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Ως πρόσθετο επίδομα, θυμηθείτε ότι αυτό το SERM θα έχει θετικό αντίκτυπο στα επίπεδα χοληστερόλης σας.


Το τελικό αποτέλεσμα του Nolvadex αντιπροσωπεύει το πιο πολύτιμο για τον χρήστη του αναβολικού στεροειδούς. Η χρήση αναβολικών στεροειδών θα καταστείλει την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Ο ρυθμός καταστολής θα εξαρτάται από το χρησιμοποιούμενο στεροειδές, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι σημαντικό. Μόλις ολοκληρωθεί η χρήση των αναβολικών στεροειδών, υποθέτοντας ότι το άτομο δεν υπέφερε από προηγούμενη χαμηλή κατάσταση τεστοστερόνης και δεν υπέστη βλάβη στον υποθερμικό υποθαλάμο-υπόφυτο-όρχι-άξονα (HPTA) μέσω ακατάλληλων πρακτικών, η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης θα αρχίσει και πάλι. Αυτή η φυσική παραγωγή θα αρχίσει μόνη της, ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα. Μόλις βγείτε από τον κύκλο τα φυσικά σας επίπεδα τεστοστερόνης θα είναι εξαιρετικά χαμηλά και ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει ξανά θα παραμείνει χαμηλή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.


Θα χρειαστούν μήνες και μήνες ώστε ο οργανισμός να ανακτήσει πλήρως τα προγενέστερα υψηλά φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να διαρκέσει έως και ένα έτος ή περισσότερο, ανάλογα με την σκληρότητα του κύκλου και τις γενικές διατάξεις του ατόμου . Αυτό σημαίνει ότι το άτομο θα είναι σε κατάσταση χαμηλής τεστοστερόνης για αρκετό καιρό, και αυτό μπορεί να έρθει με μια σειρά ενοχλητικών συμπτωμάτων.


Αυτή η κατάσταση μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα συμπτώματα που σχετίζονται με χαμηλή τεστοστερόνη. Επιπλέον, με τα επίπεδα τεστοστερόνης χαμηλά, το άτομο μπορεί πολύ να χάσει πολύ τον μυϊκό ιστό που αποκτάται από τη χρήση στεροειδών καθώς η κορτιζόλη γίνεται η κυρίαρχη ορμόνη στο σώμα.

 

Λόγω των χαμηλών θεμάτων τεστοστερόνης μετά από έναν κύκλο αναβολικών στεροειδών, οι περισσότεροι άνδρες ενθαρρύνονται να εφαρμόσουν ένα σχέδιο PCT που περιλαμβάνει το Nolvadex μετά τη χρήση αναβολικών στεροειδών. Τα στερεά σχέδια PCT περιέχουν συχνά το Nolvadex καθώς και το SERM Clomid (κιτρικό κλομιφαίνη) και την ισχυρή πεπτιδική ορμόνη HCG (Human Chorionic Gonadotropin).


Με την εφαρμογή αυτού του σχεδίου PCT, θα τονώσετε πολύ φυσικά την παραγωγή τεστοστερόνης, επιταχύνετε τη διαδικασία αποκατάστασης και προστατεύετε πολύ τη διάθεσή σας. Μόλις ολοκληρωθεί το σχέδιο PCT, αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης σας δεν θα στηρίζονται στην κανονική κατάσταση υψηλού επιπέδου. Η συνολική ανάκτηση θα χρειαστεί ακόμα πολύ χρόνο. Ωστόσο, ένα σχέδιο PCT που περιλαμβάνει το Nolvadex θα εξασφαλίσει ότι έχετε αρκετή τεστοστερόνη για σωστή σωματική λειτουργία, ενώ τα επίπεδά σας θα συνεχίσουν να αυξάνονται φυσιολογικά.


Υπάρχουν πολλοί αθλητές που βελτιώνουν την απόδοση που υποσκάπτουν τα σχέδια PCT και υπάρχει καιρός να τα αποποιηθεί. Εάν είστε μόνο εκτός κύκλου για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα 4-6 εβδομάδες ή ταξιδεύετε σε χαμηλή δόση τεστοστερόνης μεταξύ κύκλων πλήρους εμφύσησης, δεν υπάρχει λογικός λόγος για ένα σχέδιο PCT. Αυτά τα σενάρια είναι πολύ κοινά στους σκληρούς κύκλους bodybuilding αλλά δεν είναι ρεαλιστικοί για τους περισσότερους χρήστες αναβολικών στεροειδών.


Οι περισσότεροι χρήστες στεροειδών θα πάρουν αρκετό χρόνο εκτός κύκλου, και στο όνομα της υγείας και της ευημερίας, αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση. Αν συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει κανένας λογικός λόγος για την εξαφάνιση του PCT και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι εκείνοι που το εφαρμόζουν θα είναι πολύ καλύτεροι.
 

 

4. Δοσολογία σκόνης ταμοξιφαίνης (Nolvadex)

Το Nolvadex χρησιμοποιείται σε πολλά σχέδια καρκίνου του μαστού. Υπάρχουν έξι ειδικά θεραπευτικά προγράμματα για τον καρκίνο του μαστού που μπορεί να περιλαμβάνουν τη θεραπεία για άνδρες και γυναίκες. Ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο σενάριο καρκίνου του μαστού, οι συνήθεις δόσεις Nolvadex μειώνονται κανονικά στις κλίμακες των 10-20 mg δύο φορές την ημέρα. Μια αρχική δόση των 40 mg ανά ημέρα είναι πολύ συνηθισμένη. Μόλις εξαλειφθεί ο καρκίνος του μαστού, δεν είναι ασυνήθιστο η δόση 10-20mg ανά ημέρα να συνεχίσει επ 'αόριστον.


Για τους σκοπούς της προστασίας των οιστρογόνων παρενεργειών κατά τη χρήση αναβολικών στεροειδών, είναι συνηθισμένα 10-20mg ημερησίως. Εάν 20 mg ημερησίως δεν σας προστατεύει από τη γυναικομαστία θα χρειαστείτε ένα AI. Αν δεν μπορείτε να ελέγξετε την κατακράτηση νερού με αυτή τη δόση, μπορεί επίσης να χρειαστεί να εξετάσετε ένα ΑΙ, αλλά με υγιεινή διατροφή που δεν είναι υπερβολική σε θερμίδες, ιδιαίτερα υδατάνθρακες, η κατακράτηση νερού θα πρέπει να ελέγχεται.


Πολλοί αθλητές επιδόσεων κατηγορούν συχνά ανακριβώς τα στεροειδή για την τεράστια κατακράτηση του νερού τους, όταν στην πραγματικότητα πολλές φορές τρώνε περισσότερο από ό, τι χρειάζονται. Η υπερκατανάλωση θα σας προκαλέσει να κρατήσετε νερό, προσθέστε αρωματισμένα στεροειδή και αυτό θα είναι χειρότερο. Ελέγξτε τη διατροφή σας και ελέγξτε το οιστρογόνο μέσω του SERM και τα περισσότερα θα πρέπει να είναι καλά. Εάν απαιτείται AI και σε βαρείς κύκλους και κύκλους διαγωνισμών είναι κανονικά, ο έλεγχος της χοληστερόλης θα γίνει ακόμα πιο σημαντικός.

 

Για τους σκοπούς του PCT, οι συνήθεις δόσεις Nolvadex αρχίζουν κανονικά στα 40 mg ημερησίως. Η δόση θα διατηρείται κανονικά στα 40 mg ημερησίως για μερικές εβδομάδες, θα μειώνεται στα 20 mg ημερησίως για μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια θα τελειώνει με μια προαιρετική εβδομάδα ή δύο με 10 mg την ημέρα. Ο τρόπος με τον οποίο ο κύκλος τελειώνει θα καθοριστεί κατά την έναρξη της θεραπείας με Nolvadex. Εάν συμπεριληφθεί HCG, αυτό θα επηρεάσει επίσης το χρονοδιάγραμμα.


Εάν ο κύκλος σας τελειώσει με οποιαδήποτε αναβολικά στεροειδή με μεγάλη βάση εστέρα, θα ξεκινήσετε το Nolvadex 2 εβδομάδες μετά την τελευταία ένεση.

 

Αν ο κύκλος σας τελειώσει με όλα τα μικρά αναβολικά στεροειδή βάσης εστέρα, θα ξεκινήσετε το Nolvadex 3 ημέρες μετά την τελευταία ένεση.

 

Αν ο κύκλος σας τελειώσει με οποιαδήποτε αναβολικά στεροειδή με μεγάλη βάση εστέρα, θα αρχίσετε να κάνετε HCG δέκα ημέρες μετά την τελευταία ένεση και θα ξεκινήσετε το Nolvadex μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας με HCG.

 

Αν ο κύκλος σας τελειώσει με όλα τα μικρά αναβολικά στεροειδή βάσης εστέρα, θα ξεκινήσετε τη θεραπεία με HCG 3 ημέρες μετά την τελευταία ένεση και θα ξεκινήσετε το Nolvadex μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας με HCG. 

 

5. Προειδοποίηση κόνεως κιμοξειδίου ταμοξιφένης (Nolvadex)

Το Nolvadex είναι ευρέως διαθέσιμο και ένα από τα ευκολότερα αντικείμενα στη γη για να αποκτήσει. Στις ΗΠΑ, δεν ταξινομείται ως ελεγχόμενη ουσία. Ωστόσο, η πραγματική νόμιμη κατοχή θα απαιτήσει συνταγή. Στη μαύρη αγορά, σχεδόν όλοι οι προμηθευτές αναβολικών στεροειδών φέρουν το SERM και τα πλαστά, ενώ είναι δυνατόν να φαίνονται πολύ σπάνια. Το SERM όπως και με πολλά σχετικά αντικείμενα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω ερευνητικών χημικών εργαστηρίων (RCL's). Αυτά τα RCL έχουν βρει ένα νομικό κενό στο νόμο που τους επιτρέπει να κατασκευάζουν και να πωλούν νόμιμα τα SERM, τα AI's, τα Peptides και πολλά άλλα στοιχεία, εφόσον είναι μόνο για έρευνα.


Αυτό επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κάνει μια σχετική αγορά χωρίς ιατρική συνταγή και νομικά έτσι. Ωστόσο, πολλά από αυτά τα RCL είναι πολύ χαμηλής ποιότητας. Είναι συνηθισμένο τα προϊόντα τους να χάνονται δυναμικά γρήγορα, να είναι ασταθή και σε μερικές περιπτώσεις, τόσο έντονα συγκεντρωμένα, είναι δύσκολο να χορηγηθούν. Ενώ υπάρχουν πολλά σκουπίδια έξω εκεί, υπάρχουν αρκετά πολύ καλά RCL στην αγορά. Λίγο σκάψιμο και θα βρείτε εύκολα ένα.

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της σκόνης του κιτρικού ταμοξιφαίνης (Nolvadex)

Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες της χρήσης του Nolvadex, αλλά θα διαπιστώσουμε ότι αυτό είναι ένα πολύ ανεκτό SERM για τους περισσότερους άνδρες και γυναίκες. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανές παρενέργειες, αλλά είναι γενικά πολύ σπάνιες. Οι περισσότεροι άντρες δεν θα έχουν το πρώτο πρόβλημα. Οι παρενέργειες του Nolvadex θα είναι κάπως πιο συχνές στις γυναίκες, αλλά ακόμη και τότε δεν είναι όλες αυτές οι συχνές. Οι πιθανές παρενέργειες της χρήσης του Nolvadex περιλαμβάνουν:


Κολπική φαγούρα, αιμορραγία, απόρριψη ή δυσφορία

Εξάψεις

Στομαχικές διαταραχές

Πονοκέφαλοι

Τα παραπάνω είναι οι πιο συχνές παρενέργειες του Nolvadex. Άλλες πιθανές παρενέργειες του Nolvadex, αν και λιγότερο συχνές από τις παραπάνω, περιλαμβάνουν:


Εξάνθημα

Μειωμένος αριθμός λευκών αιμοσφαιρίων

Αλλαγές του ενδομητρίου

Αυξημένα επίπεδα τριγλυκεριδίων

Πνευμονική εμβολή


Όταν πρόκειται για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Nolvadex, αυτό είναι πραγματικά το μόνο που υπάρχει. Αναμφισβήτητα, κάποια από αυτά τα αποτελέσματα δεν ακούγονται όλα αυτά ευχάριστα, αλλά πάλι, όλες οι παρενέργειες του Nolvadex είναι αρκετά σπάνιες. Ως τελική σημείωση, γυναίκες που είναι έγκυες ή που μπορεί να μείνουν έγκυες δεν πρέπει για κανένα λόγο να πάρουν το Nolvadex. Μια τέτοια χρήση μπορεί ενδεχομένως να είναι πολύ επιζήμια για το αναπτυσσόμενο παιδί.
 

7. Αγοράστε κόνις ταμοξιφένης (Nolvadex) για την SZOB

  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών Ropivacaine HCL.

Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

ακατέργαστο βίντεο με σκόνη Tamoxifen Citrate (Nolvadex)


Κόνις ταμοξιφαίνης (Nolvadex) :Ονομα Ταμπάτο ταμοξιφαίνης / Nolvadex
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

54965-24-1

Χημική δοκιμή ≥99%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

60 mg (10 κάψουλες)

Χρόνος έναρξης

10mg-20mg

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Κόνις ταμοξιφένης κιτρικού (Nolvadex) Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

ακατέργαστο κιτρικό τζαμιφαινίου (Nolvadex) σε σκόνη HNMR | SZOB


Tamoxifen Citrate(Nolvadex) powder HNMR.jpg
Εξεταστική