Πούδρα τεστοστερόνης (58-22-0)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη τεστοστερόνης;


Η τεστοστερόνη ανήκει σε μια κατηγορία ορμονών γνωστών ως ανδρογόνα. στην πραγματικότητα αυτή είναι η πρωτογενής ανδρογόνο ορμόνη. Μια πολύ ισχυρή ορμόνη από μόνη της, η τεστοστερόνη είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την ανάπτυξη των όρχεων και του προστάτη, καθώς και για την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού, την πυκνότητα των οστών και τη δύναμη. Πέρα από αυτές τις βασικές λειτουργίες, η τεστοστερόνη είναι απόλυτα επιτακτική για τη συνολική γενική υγεία και ευεξία μας. τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης δεν μπορούν μόνο να επηρεάσουν αρνητικά τη δύναμη των μυών και των οστών, αλλά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την κατάσταση του μυαλού μας.

 

Ενώ είναι μέλος της ανδρογόνου κατηγορίας στεροειδών ορμονών, η τεστοστερόνη είναι επίσης εξαιρετικά αναβολική. Δεδομένου ότι τόσο τα ανδρογόνα όσο και τα αναβολικά, όπως όλες οι στεροειδείς ορμόνες, η τεστοστερόνη προέρχεται από τη χοληστερόλη και ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από την άποψη της παραγωγής από τις ωχρινοτρόπες ορμόνες (LH) και τις ορμόνες διέγερσης των ωοθυλακίων (FSH). Ρυθμιζόμενη από την LH και την FSH, προκειμένου να απελευθερωθούν αυτές οι ορμόνες, πρέπει να διεγερθεί πρώτα η υπόφυση προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός. μόλις επιτευχθεί και απελευθερωθούν οι LH και FSH, επιτυγχάνεται διέγερση των όρχεων προκαλώντας έτσι την παραγωγή τεστοστερόνης. Όπως μπορείτε εύκολα να δείτε, τόσο σημαντικό όσο οι όρχεις είναι στην παραγωγή τεστοστερόνης, η υπόφυση είναι εξίσου σημαντική. χωρίς επαρκή λειτουργία της υπόφυσης, η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης δεν μπορεί να συμβεί.


Ο όμιλος Organon στις Κάτω Χώρες ήταν ο πρώτος που απομόνωσε την ορμόνη, που προσδιορίστηκε σε ένα έγγραφο του Μαΐου του 1935 "Περί κρυσταλλικής αρσενικής ορμόνης από όρχεις (τεστοστερόνη)". Ονομάστηκαν η ορμόνη τεστοστερόνη, από τα στελέχη του όρχεως και της στερόλης, και το επίθεμα της κετόνης. Η δομή σχεδιάστηκε από τον Adolf Butenandt του Schering, στο Ινστιτούτο Chemisches του Πολυτεχνείου στο Γκντανσκ


Η χημική σύνθεση της τεστοστερόνης από τη χοληστερόλη επιτεύχθηκε τον Αύγουστο του έτους από τους Butenandt και Hanisch. Μόνο μια εβδομάδα αργότερα, ο όμιλος Ciba στη Ζυρίχη, ο Leopold Ruzicka (1887-1976) και ο A. Wettstein δημοσίευσαν τη σύνθεση τεστοστερόνης. Αυτές οι ανεξάρτητες μερικές συνθέσεις τεστοστερόνης από βάση χοληστερόλης κέρδισαν τόσο το Butenandt όσο και το Ruzicka το κοινό βραβείο Νόμπελ του 1939 Χημεία. Η τεστοστερόνη αναγνωρίστηκε ως 17β-υδροξυανδροστ-4-εν-3-όνη (C19H28O2), μια στερεή πολυκυκλική αλκοόλη με μια υδροξυλομάδα στο 17ο άτομο άνθρακα. Αυτό επίσης κατέστησε προφανές ότι θα μπορούσαν να γίνουν επιπρόσθετες τροποποιήσεις στην συνθετική τεστοστερόνη, δηλαδή εστεροποίηση και αλκυλίωση.


Η τεστοστερόνη παρατηρείται στα περισσότερα σπονδυλωτά. Η τεστοστερόνη και ο κλασσικός πυρηνικός υποδοχέας ανδρογόνου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε gnathostomes (σπονδυλωτά σπονδύλων). Οι Agnathans (σπονδυλωτά σιαγώδη) όπως οι λαμπτήρες δεν παράγουν τεστοστερόνη, αλλά χρησιμοποιούν ανδροστενεδιόνη ως αρσενική ορμόνη φύλου. Τα ψάρια κάνουν μια ελαφρώς διαφορετική μορφή που ονομάζεται 11-κετοστεστοστερόνη. Το αντίστοιχο των εντόμων είναι το ecdysone. Η παρουσία αυτών των πανταχού παρόντων στεροειδών σε ένα ευρύ φάσμα ζώων υποδεικνύει ότι οι ορμόνες φύλου έχουν μια αρχαία εξελικτική ιστορία.

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη τεστοστερόνης ;


Οι επιδράσεις της τεστοστερόνης στους ανθρώπους και τα άλλα σπονδυλωτά συμβαίνουν μέσω πολλαπλών μηχανισμών: με ενεργοποίηση του υποδοχέα ανδρογόνου (απευθείας ή ως DHT) και με μετατροπή σε οιστραδιόλη και ενεργοποίηση ορισμένων υποδοχέων οιστρογόνων. Επίσης, ανδρογόνα όπως η τεστοστερόνη έχουν βρεθεί δεσμεύουν και ενεργοποιούν τους υποδοχείς ανδρογόνων μεμβράνης.


Η ελεύθερη τεστοστερόνη (Τ) μεταφέρεται στο κυτταρόπλασμα των κυττάρων των ιστών-στόχων, όπου μπορεί να δεσμευτεί στον υποδοχέα ανδρογόνου ή μπορεί να μειωθεί σε 5α-διυδροτεστοστερόνη (DHT) από το κυτταροπλασματικό ένζυμο 5α-αναγωγάση. Το DHT συνδέεται με τον ίδιο υποδοχέα ανδρογόνου ακόμη πιο έντονα από την τεστοστερόνη, έτσι ώστε η ανδρογόνο δράση του είναι περίπου 5 φορές υψηλότερη από αυτή της Τ. [149] Ο υποδοχέας Τ ή το σύμπλεγμα DHT-υποδοχέα υφίσταται μια δομική αλλαγή που του επιτρέπει να μετακινείται στον πυρήνα του κυττάρου και να δεσμεύεται απευθείας με ειδικές αλληλουχίες νουκλεοτιδίων του χρωμοσωμικού DNA. Οι περιοχές σύνδεσης ονομάζονται στοιχεία ορμονικής απόκρισης (HREs) και επηρεάζουν τη μεταγραφική δραστηριότητα ορισμένων γονιδίων, παράγοντας τα ανδρογόνα αποτελέσματα.


Οι υποδοχείς ανδρογόνων εμφανίζονται σε πολλούς διαφορετικούς ιστούς του συστήματος των σπονδυλωτών, και τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά ανταποκρίνονται παρομοίως σε παρόμοια επίπεδα. Πολύ διαφορετικές ποσότητες τεστοστερόνης προγεννητικά, στην εφηβεία και σε όλη τη ζωή, αντιπροσωπεύουν ένα μερίδιο βιολογικών διαφορών μεταξύ ανδρών και γυναικών.


Τα οστά και ο εγκέφαλος είναι δύο σημαντικοί ιστοί στους ανθρώπους όπου η πρωταρχική επίδραση της τεστοστερόνης είναι μέσω της αρωματοποίησης στην οιστραδιόλη. Στα οστά, η οιστραδιόλη επιταχύνει την οστεοποίηση του χόνδρου στα οστά, οδηγώντας στο κλείσιμο των επιφύσεων και την ολοκλήρωση της ανάπτυξης. Στο κεντρικό νευρικό σύστημα, η τεστοστερόνη αρωματίζεται στην οιστραδιόλη. Η οιστραδιόλη αντί της τεστοστερόνης χρησιμεύει ως το πιο σημαντικό σήμα ανατροφοδότησης στον υποθάλαμο (ειδικά που επηρεάζει την έκκριση της LH). Σε πολλά θηλαστικά, η προγεννητική ή περιγεννητική «αρρενοποίηση» των σεξουαλικά διμορφικών περιοχών του εγκεφάλου από την οιστραδιόλη που προέρχεται από προγράμματα τεστοστερόνης αργότερα άρρενες σεξουαλική συμπεριφορά.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη τεστοστερόνης;


Η τεστοστερόνη χρησιμοποιείται ως φάρμακο για τη θεραπεία αρρένων με πολύ λίγη ή καθόλου φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, ορισμένες μορφές καρκίνου του μαστού και δυστροφία φύλου σε άνδρες με τρανσέξουαλ. Αυτό είναι γνωστό ως θεραπεία αντικατάστασης ορμονών (HRT) ή θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης (TRT), η οποία διατηρεί τα επίπεδα τεστοστερόνης ορού στο φυσιολογικό εύρος. Η μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης με την ηλικία έχει προκαλέσει ενδιαφέρον για τη θεραπεία αντικατάστασης ανδρογόνου. Δεν είναι σαφές εάν η χρήση τεστοστερόνης για χαμηλά επίπεδα λόγω γήρανσης είναι ευεργετική ή επιβλαβής.

 

Η τεστοστερόνη είναι η πρωταρχική αρσενική ορμόνη φύλου και ένα αναβολικό στεροειδές. Σε ανδρικούς ανθρώπους, η τεστοστερόνη διαδραματίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη αρσενικών αναπαραγωγικών ιστών, όπως ο όρχις και ο προστάτης, καθώς και η προώθηση δευτερογενών σεξουαλικών χαρακτηριστικών όπως η αυξημένη μυϊκή και οστική μάζα και η ανάπτυξη των τριχών του σώματος. Επιπλέον, η τεστοστερόνη είναι που εμπλέκονται στην υγεία και την ευημερία, καθώς και στην πρόληψη της οστεοπόρωσης. Τα ανεπαρκή επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες μπορεί να οδηγήσουν σε ανωμαλίες όπως αδυναμία και απώλεια οστικής μάζας.


Η τεστοστερόνη χρησιμοποιείται επίσης ως φάρμακο για τη θεραπεία του υπογαγκανισμού των ανδρών και ορισμένων τύπων καρκίνου του μαστού. Δεδομένου ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης σταδιακά μειώνονται καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν, η συνθετική τεστοστερόνη συνταγογραφείται μερικές φορές στους ηλικιωμένους άνδρες για να αντισταθμίσουν αυτή την ανεπάρκεια.


Η τεστοστερόνη είναι ένα στεροειδές από την κατηγορία ανδροστανών που περιέχει ομάδες κετο και υδροξυλίου στις τρεις και δεκαεπτά θέσεις αντιστοίχως. Είναι βιοσυνθετικά σε διάφορα στάδια από τη χοληστερόλη και μετατρέπεται στο ήπαρ σε ανενεργούς μεταβολίτες. Εκτελεί τη δράση του μέσω της δέσμευσης και ενεργοποίησης του υποδοχέα ανδρογόνων.


Στους ανθρώπους και τα περισσότερα άλλα σπονδυλωτά, η τεστοστερόνη εκκρίνεται κυρίως από τους όρχεις των αρσενικών και, σε μικρότερο βαθμό, από τις ωοθήκες των θηλυκών. Κατά μέσο όρο, στα ενήλικα αρσενικά, τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι περίπου 7-8 φορές μεγαλύτερα από αυτά των ενήλικων θηλυκών. Καθώς η μεταβολική κατανάλωση τεστοστερόνης στους άνδρες είναι μεγαλύτερη, η ημερήσια παραγωγή είναι περίπου 20 φορές μεγαλύτερη στους άνδρες. Τα θηλυκά είναι επίσης πιο ευαίσθητα στην ορμόνη.

4. Δοσολογία πρώτης σκόνης τεστοστερόνης


Η τεστοστερόνη είναι ανδρική σεξουαλική ορμόνη που είναι σημαντική για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική ανάπτυξη. Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας θεωρούν την τεστοστερόνη ως την πιο σημαντική αρσενική ορμόνη. Οι γυναίκες παράγουν επίσης τεστοστερόνη, αλλά σε χαμηλότερα επίπεδα από τους άνδρες.


Η τεστοστερόνη ανήκει σε μια κατηγορία αρσενικών ορμονών που ονομάζονται ανδρογόνα, τα οποία μερικές φορές ονομάζονται στεροειδή ή αναβολικά στεροειδή. Στους άνδρες, η τεστοστερόνη παράγεται κυρίως στους όρχεις, με μικρή ποσότητα που παράγεται στα επινεφρίδια. Ο υποθάλαμος και ο υποφυσιακός αδένας του εγκεφάλου ελέγχουν την παραγωγή τεστοστερόνης. Ο υποθάλαμος δίνει εντολή στην αδένα της υπόφυσης για το πόση τεστοστερόνη πρέπει να παράγει και ο υποφυσιακός αδένας περνάει το μήνυμα στους όρχεις. Αυτές οι επικοινωνίες συμβαίνουν μέσω χημικών ουσιών και ορμονών στην κυκλοφορία του αίματος.


Οι ενέσεις τεστοστερόνης παρέχουν τεστοστερόνη στο μυ. Στη συνέχεια, η τεστοστερόνη απορροφάται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος με την πάροδο του χρόνου. Η περίοδος απορρόφησης εξαρτάται από τον τύπο της εγχυθείσας τεστοστερόνης. Οι ενέσεις συνήθως λαμβάνουν χώρα στους μηρούς, τους γλουτούς ή τους δελτοειδείς μύες.


Οι πιο συνήθεις μορφές ενέσιμης τεστοστερόνης για θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης (TRT) περιλαμβάνουν την enanthate τεστοστερόνης (TE) και την κυπιονική τεστοστερόνη (TC). Η enanthate τεστοστερόνης και η κυπιονική τεστοστερόνη είναι τροποποιημένες μορφές τεστοστερόνης. Συγκεκριμένα, ένας εστέρας καρβοξυλικού οξέος έχει προστεθεί στην ομάδα 17-βήτα υδροξυλίου. Αυτή η προσάρτηση καθιστά το ΤΕ και το TC λιγότερο πολικό από το ελεύθερο Τ. Ως αποτέλεσμα, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ημιζωής και απορροφώνται πιο αργά από την περιοχή της ένεσης. Μόλις βρεθεί στην κυκλοφορία του αίματος, ο εστέρας απομακρύνεται για να δώσει ελεύθερο (ενεργό) Τ. Λόγω των μακρών ημιζωών τους, τόσο το ΤΕ όσο και το TC παρέχουν παρατεταμένη απελευθέρωση τεστοστερόνης στην κυκλοφορία του αίματος για μία έως δύο εβδομάδες. Ως αποτέλεσμα, οι ενέσεις τεστοστερόνης ΤΕ ή TC πρέπει να χορηγούνται μόνο κάθε εβδομάδα ή κάθε δεύτερη εβδομάδα.


Τα δοσολογικά σχήματα για TRT, το συνιστώμενο δοσολογικό σχήμα της enanthate τεστοστερόνης ή κυπιονικής τεστοστερόνης για τη θεραπεία με τεστοστερόνη είναι 75 έως 100 mg κάθε εβδομάδα ή 150 έως 200 mg κάθε δεύτερη εβδομάδα.1-5 Εβδομαδιαίες ενέσεις προτιμώνται επειδή οι συχνότερες ενέσεις μειώνουν τις διακυμάνσεις της τεστοστερόνης στον ορό . Περίπου το 30% των ανδρών που λαμβάνουν θεραπεία για χαμηλή τεστοστερόνη χρησιμοποιούν ενέσεις τεστοστερόνης. [Περίπου το 65% των ανδρών χρησιμοποιούν γέλη τεστοστερόνης.

5. Προειδοποίηση για την ακατέργαστη σκόνη τεστοστερόνης


Δεν πρέπει να λαμβάνετε τεστοστερόνη αν είστε αλλεργικός σε αυτό ή εάν έχετε:

 

καρκίνος του προστάτη;

αρσενικό καρκίνο στήθους ·

μια σοβαρή καρδιακή κατάσταση.

σοβαρή ηπατική νόσο.

σοβαρή νεφρική νόσο. ή

εάν είστε έγκυος ή μπορεί να μείνετε έγκυος.

Για να βεβαιωθείτε ότι η τεστοστερόνη είναι ασφαλής για εσάς, ενημερώστε το γιατρό σας αν έχετε:

Διαβήτης;

διευρυμένο προστάτη.

καρδιακές παθήσεις ή ασθένειες στεφανιαίας αρτηρίας.

ιστορικό καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου ή θρόμβου αίματος.

υψηλή χοληστερόλη ή τριγλυκερίδια (ένας τύπος λίπους στο αίμα).

καρκίνο του μαστού (σε άνδρες ή σε γυναίκες που έχουν υπερασβεσταιμία).

ηπατική ή νεφρική νόσο.

εάν είστε κοιλιακοί ή αλλοιωμένοι με άλλο τρόπο. ή

εάν πάρετε ένα διαλυτικό αίματος (βαρφαρίνη, Coumadin, Jantoven).

Αυτό το φάρμακο μπορεί να βλάψει ένα αγέννητο μωρό ή να προκαλέσει γενετικές ανωμαλίες. Μην χρησιμοποιείτε τεστοστερόνη εάν είστε έγκυος ή μπορεί να μείνετε έγκυος. Ενημερώστε αμέσως το γιατρό σας εάν μείνετε έγκυος κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικό έλεγχο των γεννήσεων, ενώ λαμβάνετε αυτό το φάρμακο.


Δεν είναι γνωστό αν η τεστοστερόνη περνά στο μητρικό γάλα ή εάν μπορεί να βλάψει ένα θηλάζον μωρό. Δεν πρέπει να θηλάζετε κατά τη χρήση αυτού του φαρμάκου.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης τεστοστερόνης ;  


Η ασφάλεια της θεραπείας με τεστοστερόνη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Έχει αρκετές πιθανές παρενέργειες και μερικές πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, επίσης.

 

Για παράδειγμα, η θεραπεία με τεστοστερόνη μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, οπότε ο Michael A. Werner, ειδικός στην ανδρόπαυση ή «ανδρική εμμηνόπαυση», συνιστά στους άνδρες που επιθυμούν μελλοντική γονιμότητα να αποφεύγουν τις θεραπείες τεστοστερόνης.

 

Άλλες παρενέργειες περιλαμβάνουν αυξημένο κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων σε ηλικιωμένους άνδρες με κακή κινητικότητα, σύμφωνα με μελέτη του 2009 στο Ιατρικό Κέντρο της Βοστόνης. Μια μελέτη του 2017 που δημοσιεύθηκε στο JAMA διαπίστωσε ότι οι θεραπείες αυξάνουν τον όγκο της πλάκας της στεφανιαίας αρτηρίας. Επιπρόσθετα, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) απαιτεί από τους κατασκευαστές να συμπεριλάβουν μια ειδοποίηση στην επισήμανση σύμφωνα με την οποία η λήψη τεστοστερόνης μπορεί να οδηγήσει σε πιθανό αυξημένο κίνδυνο καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων. Το FDA συνιστά οι ασθενείς που χρησιμοποιούν τεστοστερόνη να αναζητήσουν αμέσως ιατρική βοήθεια εάν έχουν αυτά τα συμπτώματα:

 

Πόνος στο στήθος

Δύσπνοια ή δυσκολία στην αναπνοή

Αδυναμία σε ένα μέρος ή σε μία πλευρά του σώματος

Κακή ομιλία

Η θεραπεία μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο της άπνοιας του ύπνου, να προάγει την ανάπτυξη του προστάτη και του μαστού και ακόμη και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη καρκίνου του προστάτη, σύμφωνα με την κλινική Mayo.

 

Καλέστε αμέσως το γιατρό σας αν έχετε:

 

ναυτία ή έμετο.

αλλαγές στο χρώμα του δέρματος.

αυξημένη ή συνεχιζόμενη ανέγερση του πέους.

ανικανότητα, προβλήματα εκσπερμάτωσης, μειωμένες ποσότητες σπέρματος, μείωση του μεγέθους των όρχεων,

οδυνηρή ή δύσκολη ούρηση.

δυσκολία στην αναπνοή (ακόμη και με ήπια εφίδρωση).

πόνο στο στήθος ή πίεση, πόνος που εξαπλώνεται στο σαγόνι ή στον ώμο σας.

πρήξιμο στους αστραγάλους ή στα πόδια σας, γρήγορο κέρδος βάρους.

σημεία του θρόμβου στον πνεύμονα - πόνος στο στήθος, ξαφνικός βήχας, συριγμός, γρήγορη αναπνοή, βήχας στο αίμα.

σημάδια θρόμβου στο πόδι σας - πόνο, οίδημα, ζεστασιά ή ερυθρότητα σε ένα ή και στα δύο πόδια.

υψηλά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα - πόνος στο στομάχι, δυσκοιλιότητα, αυξημένη δίψα ή ούρηση, μυϊκός πόνος ή αδυναμία, πόνος στις αρθρώσεις, σύγχυση και αίσθημα κόπωσης ή ανήσυχος. ή

προβλήματα στο ήπαρ - πόνος στο άνω μέρος του στομάχου, κνησμός, απώλεια όρεξης, σκοτεινά ούρα, σκωληκοειδή κόπρανα, ίκτερος (κιτρίνισμα του δέρματος ή των ματιών).

Οι γυναίκες που λαμβάνουν τεστοστερόνη μπορεί να αναπτύξουν αρσενικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μη αναστρέψιμα εάν συνεχιστεί η θεραπεία. Καλέστε αμέσως το γιατρό σας αν παρατηρήσετε κάποιο από αυτά τα σημάδια υπερβολικής τεστοστερόνης:

 

ακμή;

αλλαγές στις περιόδους της εμμήνου ρύσεως

αρσενικό μοτίβο ανάπτυξης τριχών (όπως στο πηγούνι ή το στήθος)?

χυδαία ή βαθιά φωνή. ή

διευρυμένη κλειτορίδα.
 

7. Αγοράστε σκόνη τεστοστερόνης για SZOB


  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών τεστοστερόνης.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

Βίντεο σε σκόνη τεστοστερόνης

Πρωτεΐνη πρώτης σκόνης τεστοστερόνης Προδιαγραφές:Ονομα Η τεστοστερόνη
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Cas

58-22-0

Χημική δοκιμή ≥99%
Διαλυτότητα 45% (β / ο) υδατικό 2-υδροξυπροπυλ-β-κυκλοδεξτρίνη: διαλυτό 18,2 mg / ml

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

75-100 mg / εβδομάδα

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Πρωτεΐνη ακατέργαστης τεστοστερόνης Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Ακατέργαστη σκόνη τεστοστερόνης HNMR | SZOB


58-22-0 Testosterone HNMR.jpg
Εξεταστική