Βιβλιογραφία δείχνει ότι ο κατά προσέγγιση χρόνος ημιζωής της τεστοστερόνης enanthate όταν χορηγείται ενδομυϊκά είναι 4 ημέρες.  Με αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι θα χρειαστούν ένα άτομο κατά μέσο όρο 22 ημέρες (3.14 εβδομάδες) για να καταργήσετε την τεστοστερόνη enanthate από συστηματική κυκλοφορία.  Ενώ η τεστοστερόνη enanthate παραμένει στο σύστημα ενός ατόμου για περισσότερο από προπιονική εστέρες, αποβάλλεται σχεδόν 2 φορές ταχύτερη από μορφές cypionate.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Στυτική δυσλειτουργία (ανικανότητα να διατηρήσει ή να αποκτήσει και στύση)Απώλεια μυϊκής μάζας (παρά την διατροφή και άσκηση)?


Απώλεια της δύναμης (παρά τη δίαιτα και την άσκηση)


Αυξημένο λίπος σώματος (παρά τη δίαιτα και την άσκηση)


Απώλεια της πνευματική διαύγεια


Μειωμένη ικανότητα εστίασης


Λήθαργος
 

2. ΑϋπνίαΕυερεθιστότητα?


Μειωμένη ενέργεια


Κατάθλιψη


Εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα


Εάν υποφέρετε από χαμηλή τεστοστερόνη τις επιδράσεις της τεστοστερόνης Enanthate απλά σημαίνει ότι θα υποφέρετε από χαμηλή τεστοστερόνη πια. Τα συμπτώματα που σχετίζονται με την πάθηση θα εξαφανιστούν, και κάθε ένα από αυτούς τους τομείς της ζωής σου θα βελτιωθεί. Εάν υποφέρετε από χαμηλή τεστοστερόνη, πρέπει επίσης να ξέρετε ότι το μόνο πράγμα που θα διορθώσει πλήρως η κατάσταση είναι άμεση τεστοστερόνης θεραπεία μέσω ορμονών όπως η τεστοστερόνη Enanthate.


Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες από τη χρήση τεστοστερόνης Enanthate, αλλά θα βρούμε είναι εξαιρετικά εύκολο να αποφευχθεί για την υγιή ενήλικο αρσενικό. Όταν αναφερόμαστε στο υγιή ενήλικο αρσενικό αποκλείουμε το ζήτημα της χαμηλής τεστοστερόνης. Για το χαμηλό επίπεδο του ασθενούς, η πιθανότητα παρενεργειών θα είναι εξαιρετικά χαμηλό.


Σε μια τέτοια περίπτωση, το άτομο απλώς αντικαθιστά αυτό που αυτός λείπει και τίποτα περισσότερο. Για την απόδοση του αθλητή, τις παρενέργειες της τεστοστερόνης Enanthate θα φέρουν μεγαλύτερη πιθανότητα, αλλά θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι πολύ ελεγχθούν. Οι περισσότεροι άνδρες μπορεί πολύ καλά να ανεχτεί υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης.


Ωστόσο, όπως με πολλά πράγματα στη ζωή μεμονωμένα θέματα για απάντηση και ευαισθησία θα παίζουν ρόλο. Αυτό δεν είναι μοναδικό με την τεστοστερόνη Enanthate αλλά ισχύει με όλα τα πράγματα που βάζουμε στο σώμα μας. Για να κατανοήσουμε τις πιθανές παρενέργειες της τεστοστερόνης Enanthate, καταρρίψαμε τους σε ξεχωριστές κατηγορίες τους μαζί με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε.


Αγοράστε

Τεστοστερόνη Enanthate


Σκόνη f


ROM
 

4. SZOB→ Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία τεστοστερόνη Enanthate πρώτων υλών.→ Καθορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.→ Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.


→ θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.

Η τεστοστερόνη Enanthate σκόνη


βίντεο


Ακατέργαστη σκόνη τεστοστερόνη Enanthate προδιαγραφές:


Όνομα


Τεστοστερόνη Enanthate

 

Εμφάνιση


Λευκή κρυσταλλική σκόνη


CAS


Δοκιμασία


Διαλυτότητα
 

5. Διαλυτό σε αιθανόλη (17,3 mg/ml) ή νερού)υδατικό (w/v) 2-Υδροξυπροπυλο-β-κυκλοδεξτρίνη (Cat. Όχι. H-107): 4 mg/ml.Απώλεια κατά την ξήρανσηΒαρύ μέταλλο


≤10ppm


Δοσολογία


50-400mg
 

6. Χρόνος έναρξης30 λεπτάΒαθμούΦαρμακευτική βαθμούΑκατέργαστη σκόνη τεστοστερόνη EnanthateΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

 

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35

(2) καθαρότητα: > 99%

(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.

2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες

(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.

(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.

(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.


(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.


Η τεστοστερόνη Enanthate πρώτες σκόνη HNMR | SZOB


{$*$73$*$}


{$*$74$*$}

7. {$*$75$*$}{$*$76$*$}{$*$77$*$}{$*$78$*$}{$*$79$*$}


{$*$80$*$}

{$*$81$*$}

{$*$82$*$}

{$*$83$*$}

 {$*$84$*$} {$*$85$*$}

{$*$86$*$}{$*$87$*$}{$*$88$*$}
{$*$89$*$}{$*$90$*$}
{$*$91$*$}

 315-37-7

{$*$92$*$} ≥99.2%
{$*$93$*$} {$*$94$*$}< 0.5="" mg/ml).="" solubility="" in="">

{$*$95$*$}

{$*$96$*$}

≤0.5%

{$*$97$*$}

{$*$98$*$}

{$*$99$*$}

{$*$100$*$}

{$*$101$*$}

{$*$102$*$}

{$*$103$*$}

{$*$104$*$}

{$*$105$*$}{$*$106$*$}


{$*$107$*$}

{$*$108$*$}


{$*$109$*$}


{$*$110$*$}


{$*$111$*$}

{$*$112$*$}


{$*$113$*$}


{$*$114$*$}

{$*$115$*$}


{$*$116$*$}


{$*$117$*$}


{$*$118$*$}

{$*$119$*$}

 

{$*$120$*$}

 

{$*$121$*$}

{$*$122$*$}


315-37-7 Testosterone Enanthate HNMR.jpg
Εξεταστική