Ισοκαπορική τεστοστερόνη σε σκόνη (15262-86-9)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η πρώην ισοκεπροπονική τεστοστερόνη σε σκόνη ;


Η τεστοστερόνη Isocaproate δεν ανευρίσκεται ξεχωριστά, αλλά περιέχεται σε ορισμένα άλλα φάρμακα, όπως στο Sustanon 250 και επίσης στο Omnadren, τα οποία είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά. Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι κάπως ίδια με την Caproate της τεστοστερόνης αλλά με λίγες εξαιρέσεις. Έχει τον ίδιο αριθμό υδρογόνων, άνθρακες, οξυγόνο και το ίδιο μοριακό βάρος, αλλά η ενεργός ζωή του είναι μία ημέρα περισσότερο σε σύγκριση με την Caproate τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη Isocaproate συνδέεται με ένα λιπαρό οξύ ή έναν εστέρα που προκαλεί καθυστέρηση στην απελευθέρωσή του στο σώμα. Όπως είπε νωρίτερα ότι έχει μια πιο ενεργή ζωή που σημαίνει ότι θα παραμείνει στο σώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου να το πάρει με τη μορφή μιας ένεσης μία φορά ή σε max δύο φορές την εβδομάδα σε αρκετό.


Η τεστοστερόνη Isocaproate θα βοηθήσει στην αύξηση του σωματικού βάρους και θα βοηθήσει επίσης στην απόκτηση της δύναμης. Βοηθά επίσης στην απώλεια λίπους στο σώμα και δίνει μια αύξηση στη λίμπιντο, τα ερυθρά αιμοσφαίρια, την αντοχή και την γρήγορη αποκατάσταση μετά από βαριά προπόνηση. Όπως είπαμε νωρίτερα, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στην αγορά στην καθαρότερη μορφή της, αλλά η ακατέργαστη σκόνη της είναι διαθέσιμη στην αγορά με τη μορφή Cypionate τεστοστερόνης και Enanthate τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι χρήσιμη για την αύξηση της σύνθεσης της πρωτεΐνης στο σώμα, τη μείωση της κορτιζόλης, την αύξηση της ικανότητας ανάκαμψης, ειδικά μετά από έντονες προπονήσεις, την αύξηση της δύναμης και βοηθά το άτομο να αποκτήσει περισσότερη μάζα. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματική τόσο στις κοπές όσο και στους κύκλους συσσώρευσης. Αλλά καθώς σχετίζεται με την οικογένεια του ανδρογόνου, θα έχει και αρωματικές ιδιότητες. Εκτός από αυτά τα οφέλη έχει όλα τα άλλα οφέλη που συνδέονται με αυτό που συνδέονται επίσης με οποιαδήποτε άλλη τεστοστερόνη.

2. Πως λειτουργεί η Πρωτεΐνη Ισοκαπροϊκής Πρωτεΐνης με Πρωτεΐνη ;


Η ισοκαπροική τεστοστερόνη είναι ένας τύπος συνθετικής τεστοστερόνης που συνδέεται με έναν εστέρα ισοκαπροϊκής. Αυτό καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η τεστοστερόνη παραδίδεται και πώς ταξιδεύει μέσω του σώματος. Όπως ίσως έχετε ήδη μαντέψει τότε, η caproate τεστοστερόνης είναι προσαρτημένη σε έναν εστέρα caproate.


Έτσι, το μεγάλο ερώτημα: κάνουν αυτές τις μορφές τεστοστερόνης να δουλεύουν για την οικοδόμηση μυών;

Η απάντηση είναι ναι ... και όχι. Για όσους είναι λίγο πιο εξοικειωμένοι με τα στεροειδή και τις ενέσεις τεστοστερόνης, αρκεί να πούμε ότι αυτή η μορφή τεστοστερόνης έρχεται με όλα τα συνηθισμένα υπέρ και τα κατά. Αυτό σημαίνει ότι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερους μυς ναι, αλλά θα έρθει επίσης με πολλές παρενέργειες.


Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν:

Ακμή

Ευερεθιστότητα / εναλλαγές της διάθεσης

Ανικανότητα

Απώλεια μαλλιών

Μειωμένη παραγωγή φυσικής τεστοστερόνης

Γυναικομαστία

Και άλλοι

Η αύξηση της τεστοστερόνης προκαλεί διάφορες παρενέργειες όταν ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα - απλά σκεφτείτε την εφηβεία για απόδειξη!


Το χειρότερο όμως είναι ότι όταν η τεστοστερόνη είναι ανυψωμένη με αφύσικους τρόπους, το σώμα αποκρίνεται κλείνοντας τη φυσική ενδογενή παραγωγή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταλήξετε να χρειάζεστε μόνιμα TRT μόνο για να διατηρείτε τα κανονικά επίπεδα. Και γι 'αυτό είναι πάντα πολύ πιο ασφαλές να χρησιμοποιείτε προϊόντα όπως το Testo Max από το Crazy Bulk.

 

Το Crazy Bulk είναι ένα διεθνές εμπορικό σήμα που είναι γνωστό για τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα bodybuilding που μιμούνται τα στεροειδή χωρίς καμία επιβλαβή παρενέργεια. Το φάσμα των 100% νόμιμων στεροειδών είναι ένα τεράστιο χτύπημα μεταξύ των bodybuilders και μπορεί να σας βοηθήσει να μαζέψετε ή να κόψετε τους μυς χωρίς παρενέργειες.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε Πρωτεΐνη ισοκεπροπονική τεστοστερόνη ακατέργαστη ;


Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της Ανεπάρκειας των αρσενικών ορμονών, των προβλημάτων έκκρισης ορμονών και άλλων συνθηκών.

Ο πλήρης κατάλογος των χρήσεων και ενδείξεων για την προπιονική τεστοστερόνη / ισοκεπροποϊκή τεστοστερόνη έχει ως εξής:

· Ανδρική ανεπάρκεια ορμονών

· Προβλήματα έκκρισης ορμονών

· Η προπιονική τεστοστερόνη / η τεστοστερόνη Ισοκαπροϊκό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ.

4. Δοσολογία πρώτης σκόνης ισοκαπροϊκής τεστοστερόνης


Παρεντερική χρήση.

Για βαθιά έγχυση ί / μ.

60 mg ακατέργαστης σκόνης ισοκαπρωτικής τεστοστερόνης

.Ενήλικοι (> 15 ετών):

-Συνιστώμενη δόση: 1ml κάθε τρεις εβδομάδες.

- Τρανσεξουαλικά από άνδρες σε άνδρες: 1 ml κάθε δύο έως τέσσερις εβδομάδες, ανάλογα με το κέντρο ειδικών.

Παιδιά (<15 ετών):="" δεν="">

5. Προειδοποίηση της πρώτης σκόνης ισοκαπροϊκής τεστοστερόνης


Λάβετε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης εάν έχετε οποιεσδήποτε ενδείξεις αλλεργικής αντίδρασης στην ισοκαπροική τεστοστερόνη: κυψέλες. δύσκολη αναπνοή. πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού.


Καλέστε αμέσως το γιατρό σας αν έχετε:

ναυτία ή έμετο.

αλλαγές στο χρώμα του δέρματος.


αυξημένη ή συνεχιζόμενη ανέγερση του πέους.

ανικανότητα, προβλήματα εκσπερμάτωσης, μειωμένες ποσότητες σπέρματος, μείωση του μεγέθους των όρχεων,

οδυνηρή ή δύσκολη ούρηση.

δυσκολία στην αναπνοή (ακόμη και με ήπια εφίδρωση).

πόνο στο στήθος ή πίεση, πόνος που εξαπλώνεται στο σαγόνι ή στον ώμο σας.

πρήξιμο στους αστραγάλους ή στα πόδια σας, γρήγορο κέρδος βάρους.

σημεία του θρόμβου στον πνεύμονα - πόνος στο στήθος, ξαφνικός βήχας, συριγμός, γρήγορη αναπνοή, βήχας στο αίμα.

σημάδια θρόμβου στο πόδι σας - πόνο, οίδημα, ζεστασιά ή ερυθρότητα σε ένα ή και στα δύο πόδια.

υψηλά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα - πόνος στο στομάχι, δυσκοιλιότητα, αυξημένη δίψα ή ούρηση, μυϊκός πόνος ή αδυναμία, πόνος στις αρθρώσεις, σύγχυση και αίσθημα κόπωσης ή ανήσυχος. ή

προβλήματα στο ήπαρ - πόνος στο άνω μέρος του στομάχου, κνησμός, απώλεια όρεξης, σκουρόχρωμα ούρα, σκωληκοειδή κόπρανα, ίκτερος (κιτρίνισμα του δέρματος ή των ματιών).

 

Οι γυναίκες που λαμβάνουν τεστοστερόνη μπορεί να αναπτύξουν αρσενικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μη αναστρέψιμα εάν συνεχιστεί η θεραπεία. Καλέστε αμέσως το γιατρό σας αν παρατηρήσετε κάποιο από αυτά τα σημάδια υπερβολικής τεστοστερόνης:

ακμή;

αλλαγές στις περιόδους της εμμήνου ρύσεως

αρσενικό μοτίβο ανάπτυξης τριχών (όπως στο πηγούνι ή το στήθος)?

χυδαία ή βαθιά φωνή. ή

διευρυμένη κλειτορίδα.


Οι κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες τεστοστερόνης (σε άνδρες ή γυναίκες) μπορεί να περιλαμβάνουν:

οίδημα του μαστού.

κεφαλαλγία, άγχος;

αυξημένη τριχοφυΐα του προσώπου ή του σώματος, φαλάκρα των αρσενικών μοσχευμάτων.

αυξημένο ή μειωμένο ενδιαφέρον για το φύλο ·

μούδιασμα ή ταλαιπωρία. ή

πόνο ή οίδημα όπου το φάρμακο εγχύθηκε.


Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα ανεπιθύμητων ενεργειών και μπορεί να συμβούν και άλλες. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρική συμβουλή σχετικά με τις παρενέργειες. Μπορείτε να αναφέρετε ανεπιθύμητες ενέργειες στο FDA στο 1-800-FDA-1088.

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης ισοκεπροπονικής τεστοστερόνης ;


Η τεστοστερόνη Isocaproate είναι ένα ενεργό συστατικό των ισχυρών στεροειδών όπως το Omnadren και το Sustanon-250. Έχει μέτρια διάρκεια ημιζωής που σημαίνει ότι παραμένει ενεργή στο σώμα και δεν χρειάζεται να το κάνετε ένεση σε καθημερινή βάση. Με το Isocaproate της τεστοστερόνης, ο χρήστης μπορεί να κερδίσει μυϊκή μάζα, δύναμη και βάρος εκτός από την αυξημένη αντοχή και την οδήγηση σκληρότερα. Αυτό το στεροειδές ενισχύει την απόδοση και δίνει άπαχο μυϊκή μάζα καθώς καίει λίπος.

 

Μια σοβαρή παρενέργεια της τεστοστερόνης Isocaproate στα αρσενικά προκαλεί το σώμα να σταματήσει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνη στο σώμα. Οι τεστοστερόνες είναι αρσενικές ορμόνες που παράγονται φυσιολογικά στο σώμα. Όταν το σώμα παίρνει τεστοστερόνες από άλλες πηγές, επιβραδύνει τη δική του παραγωγή. Εάν ο χρήστης συνεχίσει με την εξωτερική πρόσληψη, το σώμα μπορεί να σταματήσει να παράγει τεστοστερόνες φυσικά εντελώς.

 

Η αρωματοποίηση είναι μια άλλη παρενέργεια της ισοκαπροπάτης τεστοστερόνης. Αρωματοποίηση συμβαίνει όταν η τεστοστερόνη μετατρέπεται σε οιστρογόνα. Αυτά τα οιστρογόνα είναι η θηλυκή σεξουαλική ορμόνη που προσκολλάται με τους ιστούς του μαστού και γίνεται κατατεθειμένη εκεί προκαλώντας τη διεύρυνση του μαστού στους άνδρες. Η κατακράτηση νερού είναι ένα άλλο πρόβλημα που συμβαίνει με τα στεροειδή. Όταν τα υγρά συλλέγονται κάτω από το δέρμα, οι μύες δεν φαίνονται πλέον σχισμένοι. Για αυτούς τους λόγους, συχνά συνιστάται η χρήση αναστολέα αρωματάσης (ΑΙ) ένα ΑΙ θα αναστέλλει τη διαδικασία αρωματάσης η οποία προκαλεί τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο και θα μειώσει ακόμη και τα επίπεδα οιστρογόνων του σώματος. Με τη χρήση ενός AI, δεν υπάρχει κανένας λόγος για το γεγονός ότι η γυναικομαστία και η κατακράτηση νερού αποτελούν πρόβλημα.

 

Η περίσσεια της τεστοστερόνης-ισοκαπροπάτης μπορεί να είναι επιβλαβής για το δέρμα και τα μαλλιά. Η τεστοστερόνη-ισοκαπροπάτη μπορεί να προκαλέσει ακμή σε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα εάν υπάρχει μεγάλη συσσώρευση διυδροτεστοστερόνης (DHT) λόγω μετατροπής, αλλά συνήθως απαιτεί σημαντική συσσώρευση και ευαίσθητο δέρμα. Εάν εμφανιστεί ακμή, συνήθως θα βρεθεί στους ώμους, στην πλάτη και στο στήθος. Η τριχόπτωση είναι μια άλλη πιθανή παρενέργεια της τεστοστερόνης-ισοκαπροπάτης, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνια. Τα μόνα στεροειδή που μπορούν πραγματικά να προωθήσουν την απώλεια μαλλιών είναι για άλλη μια φορά ενώσεις DHT, αλλά μπορεί να γίνει μια μετατροπή εδώ που μπορεί να προκαλέσει την απώλεια κάποιων από τα μαλλιά τους. Ευτυχώς, αυτό ισχύει μόνο για τους άνδρες που έχουν προδιάθεση για φαλάκρα αρσενικών μοτίβων. εάν δεν είστε προδιάθετοι δεν υπάρχει κίνδυνος. Εάν είστε προδιάθετοι και αντιμετωπίζετε μεγάλη συσσώρευση DHT, η χρήση του Finasteride μπορεί να σας προσφέρει προστασία.

 

Η τεστοστερόνη-ισοκαπροϊκό είναι ένα εξαιρετικό στεροειδές που αναρωτιέται τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συνδυασμό με άλλους εστέρες σε στεροειδή όπως το Sustanon-250 και το Omnadren. Έχει κάποιες δυσμενείς παρενέργειες όπως η γυναικομαστία, η κατακράτηση νερού και η αναστολή της φυσικής παραγωγής τεστοστερών. Η τεστοστερόνη Isocaproate μπορεί επίσης να έχει μια πιθανή αρνητική επίδραση στο δέρμα και μπορεί να βλάψει και τα μαλλιά, αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο στους περισσότερους άνδρες. Οι παρενέργειες των στεροειδών συνήθως παραμένουν υπό έλεγχο αν ακολουθηθεί η σωστή δοσολογία, αλλά οι αθλητές και οι bodybuilders προκειμένου να αποκτήσουν τα γρήγορα αποτελέσματα συχνά χρησιμοποιούν στεροειδή υπερβολικά. Αυτή η υπερβολική χρήση στεροειδών επιφανειών όταν οι παρενέργειες γίνονται σοβαροί στη φύση. Η τεστοστερόνη Isocaproate παραμένει ενεργή στο σώμα για μια εβδομάδα έως δέκα ημέρες. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη η συνιστώμενη δόση για την τεστοστερόνη Isocaproate είναι 250 mg / εβδομάδα για αρχάριους και μέχρι 1000 mg / εβδομάδα για σοβαρά bodybuilders και αθλητές.

 

Πέρα από τα παραπάνω, πρέπει να αναφερθεί. Η τεστοστερόνη Isocaproate δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από τις γυναίκες καθώς φέρει εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία αποσιδήρωσης. Επιπλέον, όπως όλα τα αναβολικά στεροειδή, η ένωση αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά. Οι έφηβοι θα βλάψουν σοβαρά το εύθραυστο σύστημα ανδρογόνων τους όταν συμπληρώνουν με αναβολικά στεροειδή και συχνά η βλάβη αυτή θα είναι μη αναστρέψιμη. Όταν πρόκειται για Isocaproate τεστοστερόνης, η συμπλήρωση θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόνο από υγιείς ενήλικες άνδρες, και αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε προβλήματα αρτηριακής πίεσης, χοληστερόλης ή προστάτη.

 

το socaporate είναι 250 mg / εβδομάδα για αρχάριους και έως 1000 mg / εβδομάδα για σοβαρούς κατασκευαστές σώματος και αθλητές.
 

7. Αγοράστε   Η τεστοστερόνη Ι σκόνη σοκολάτας για την SZOB


  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό φαρμακείο μας και συμπληρώστε μια σειρά από πρώτες ύλες τερεστερόνης ισοκαπροπάτη.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

 
Βίντεο κόνεως ισοκεπροπονικής τεστοστερόνης

Πρωτεΐνη ισοκεπροπονικής πρώτης τεστοστερόνης Προδιαγραφές:Ονομα Ισοκαπροική τεστοστερόνη
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

15262-86-9

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

100-250 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Ανόργανα άλατα τεστοστερόνης Isocaproate Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Πρωτεΐνη ισοκαπροϊκής τερεστερόνης ακατέργαστης σκόνης HNMR | SZOB


15262-86-9 Testosterone Isocapronate.jpg
Εξεταστική