Σκόνη undecanoate(Andriol) τεστοστερόνης (5949-44-0)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η σκόνη undecanoate(Andriol) ακατέργαστης τεστοστερόνης?


Τεστοστερόνη undecanoate χρησιμοποιείται σε άνδρες οι οποίοι δεν κάνουν αρκετά από μια φυσική ουσία που ονομάζεται τεστοστερόνη. Στους άνδρες, η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για πολλές φυσιολογικές του λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων αύξηση και ανάπτυξη του τα γεννητικά όργανα, μύες, και οστά. Βοηθά επίσης να προκαλέσει φυσιολογική σεξουαλική ανάπτυξη (εφηβεία) στα αγόρια. Τεστοστερόνη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστή ως ανδρογόνα. Δουλεύει που επηρεάζουν πολλά συστήματα του σώματος, έτσι ώστε το σώμα μπορεί να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει κανονικά. Η τεστοστερόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες έφηβα αγόρια να προκαλέσει εφηβεία σε εκείνους με καθυστερημένη εφηβεία. Αυτό το φάρμακο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε γυναίκες.
 

2. Πώς κάνει ακατέργαστης τεστοστερόνης undecanoate(Andriol) σκόνη Λειτουργεί;

 

Τεστοστερόνη Undecanoate είναι η μορφή εστέρα undecanoate της τεστοστερόνης ανδρογόνων, με γοναδοτροπίνη-εκκριτικό αναστέλλοντας και δράση των ορμονών αντικατάστασης. Καθώς η τεστοστερόνη αναστέλλει την έκκριση των γοναδοτροπινών από την υπόφυση, χορήγηση τεστοστερόνης μειώνεται η έκκριση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH). Αναστέλλοντας την έκκριση της LH, η ανάπτυξη των κυττάρων Leydig, τα οποία κανονικά διεγείρεται από LH για να παράγουν την τεστοστερόνη, μπορεί να κατασταλεί. Επιπλέον, αυτός ο πράκτορας προωθεί τη συντήρηση των αρσενικών χαρακτηριστικών φύλων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση τεστοστερόνης σε hypogonadal άνδρες.
 

3 Πώς να χρησιμοποιήσετεΑκατέργαστη σκόνη undecanoate(Andriol) τεστοστερόνης?


Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα, συνήθως δύο φορές την ημέρα με πρωινό και ένα γεύμα το βράδυ, ή ως προβλεπόμενη από το γιατρό σας. Καταπίνετε τα καψάκια ολόκληρα. Μην μασάτε ή ανοίγετε τα καψάκια. Κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει το πόσο καλά λειτουργεί το φάρμακο.

 

Δοσολογία βασίζεται σε σας ιατρική κατάσταση, τα επίπεδα αίματος τεστοστερόνης και ανταπόκριση στη θεραπεία.

Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο τακτικά προκειμένου να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να σας βοηθήσει να θυμηθείτε, πάρτε τις ίδιες ώρες κάθε μέρα.

 

Κακή χρήση ή κατάχρηση της τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες, όπως καρδιοπάθεια (συμπεριλαμβανομένων καρδιακή προσβολή), εγκεφαλικό επεισόδιο, ηπατική νόσο, ψυχικών/διάθεση προβλήματα, ανώμαλη συμπεριφορά αναζητούν τα ναρκωτικά ή ανάρμοστη οστών ανάπτυξης (για εφήβους). Μην αυξήσει τη δόση σας ή να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο πιο συχνά ή για περισσότερο από ό, τι προβλέπεται. Όταν η τεστοστερόνη είναι καταχρηστικά ή κατάχρηση, μπορεί να έχετε συμπτώματα στέρησης (όπως η κατάθλιψη, ευερεθιστότητα, κούραση) όταν σταματήσετε ξαφνικά τη χρήση του φαρμάκου. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από εβδομάδες μέχρι μήνες.


Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας κατάσταση δεν βελτιώνεται ή επιδεινώνεται.

4.Δοσολογίαof ακατέργαστης τεστοστερόνης undecanoate(Andriol) σκόνη


Ιατρικώς, προδιαγράφονται Andriol δόσεις στην περιοχή από 120-160 mg ανά ημέρα για τις πρώτες 2 έως 3 εβδομάδες. Μετά από αυτή την αρχική περίοδο, κατευθυντήριες γραμμές συνταγή που καλούν για μείωση της δόσης του Andriol σε ένα χρονοδιάγραμμα συντήρησης 40-120 mg ανά ημέρα.

 

Για την απόδοση και την σωματική διάπλαση ενίσχυση, η δοσολογία του Andriol δικαιολογημένα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη. Είναι τουλάχιστον 250mg ανά ημέρα απαιτείται (6 ή 7 κάψουλες) για να δείτε κάθε μετρήσιμο αποτέλεσμα, και πολλά άτομα που ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματα σε αυτό το εύρος είναι για το χαμηλό τέλος. Κοινώς, Andriol χρησιμοποιείται σε μια δοσολογία 400-500 (10 – 14 καψάκια) ανά ημέρα. Προχωρημένο ή έμπειροι χρήστες ενδέχεται να απαιτούν ακόμη υψηλότερες δόσεις από αυτό.

 

Εξαιτίας της λιπόφιλης φύσης φαρμακολογίας του Andriol, συνιστάται ότι οι δόσεις Andriol πρέπει να χορηγείται με την κατανάλωση τροφίμων / γεύματα, ιδανικά με υψηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η απορρόφησή της από το σώμα μέσω του λεμφικού συστήματος. Όταν λαμβάνεται με άδειο στομάχι, μελέτες έχουν δείξει εξαιρετικά χαμηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα του Andriol. Andriol δόσεις πρέπει επίσης να χωριστεί σε δύο ομοιόμορφα κατανεμημένες δόσεις (π.χ. πρωί και βράδυ) προκειμένου να διατηρηθεί σταθερή και σταθερή στον ορό του αίματος επίπεδα της τεστοστερόνης.

5. Προειδοποίησηof ακατέργαστης τεστοστερόνης undecanoate(Andriol) σκόνηΤα άτομα με ηπατική νόσο

Αν έχετε ηπατική νόσο, undecanoate τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει τη συσσώρευση επιπλέον υγρού στο σώμα σας (οίδημα). Αυτό το φάρμακο επίσης μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη του ήπατος και να κάνει σας χειρότερα ηπατική νόσο.


Άτομα με καρδιακά προβλήματα

Εάν έχετε καρδιακή νόσο, undecanoate τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει τη συσσώρευση επιπλέον υγρού στο σώμα σας (οίδημα). Επίσης, undecanoate τεστοστερόνης μπορεί να αυξήσει το επίπεδο της χοληστερόλης σας, που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα στην καρδιά.


Τα άτομα με νεφρικά προβλήματα

Εάν έχετε νεφρικά προβλήματα, undecanoate τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει τη συσσώρευση επιπλέον υγρού στο σώμα σας (οίδημα).


Οι άνδρες με καρκίνο του μαστού

Αν είστε ένας άνθρωπος με καρκίνο του μαστού, θα πρέπει να λαμβάνετε δεν undecanoate τεστοστερόνης. Λαμβάνοντας αυτό το φάρμακο μπορεί να επιδεινώσει καρκίνος του μαστού σας.


Οι άνδρες με καρκίνο του προστάτη

Αν είστε ένας άνθρωπος με καρκίνο του προστάτη, θα πρέπει να λαμβάνετε δεν undecanoate τεστοστερόνης.


Έγκυες γυναίκες

Τεστοστερόνη undecanoate είναι ένα φάρμακο εγκυμοσύνη κατηγορία Χ. Κατηγορία X ναρκωτικά ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία πρέπει να χρησιμοποιείτε αξιόπιστη αντισύλληψη ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο.

Εάν αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται στην εγκυμοσύνη ή εάν η ασθενής μείνει έγκυος ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο, ο ασθενής θα πρέπει να γίνουν ενήμεροι για τις πιθανές αρνητικές συνέπειες για το έμβρυο.


Οι γυναίκες που θηλάζουν

Δεν είναι γνωστό πόσο τεστοστερόνης undecanoate περνά στο μητρικό γάλα.

Τεστοστερόνη undecanoate δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε γυναίκες που θηλάζουν.


Για ηλικιωμένους

Εάν είστε ηλικίας άνω των 65 ετών, μπορεί να είστε σε υψηλότερο κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων και καρκίνου του προστάτη διευρυμένη προστάτη ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο. Αυτό το φάρμακο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σχετιζόμενη με την ηλικία μείωση της τεστοστερόνης. Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες από κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, ηλικίας 65 ετών και άνω για να υποστηρίζει τη χρήση αυτού του φαρμάκου για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Undecanoate τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

δυσκολία στην αναπνοή

πρήξιμο του λαιμού ή τη γλώσσα σας

Αν έχετε μια αλλεργική αντίδραση, καλέστε αμέσως το γιατρό ή το τοπικό κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων. Αν τα συμπτώματά σας είναι σοβαρά, καλέστε 9-1-1 ή πηγαίνετε στο πλησιέστερο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.

 

Παίρνετε αυτό το φάρμακο, και πάλι, εάν είχατε ποτέ αλλεργική αντίδραση θα μπορούσε να είναι μοιραία (αιτία θανάτου). Να είστε βέβαιος να ενημερώσετε το γιατρό σας εάν είχατε ποτέ αλλεργική αντίδραση σε αυτό το φάρμακο.
 

6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςof ακατέργαστης τεστοστερόνης undecanoate(Andriol) σκόνη?


Είναι ότι Andriol είναι ένα προϊόν τεστοστερόνης, που μεταφέρει με αυτό όλες τις σημαντικές παρενέργειες της τεστοστερόνης σε γενικές γραμμές.

 

Οιστρογονική παρενέργειες είναι το πρώτο ιδίως να επηρεάζουν συνήθως ο χρήστης. Τεστοστερόνη υποβάλλεται σε ένα μέτριο ποσοστό του aromatization (μετατροπή) σε οιστρογόνα στο σώμα μέσω αλληλεπίδραση με το ένζυμο αρωματάσης. Αυτό σημαίνει ότι το αίμα επίπεδα στο πλάσμα των οιστρογόνων μπορεί να και να δημιουργήσουν με τη χρήση του Andriol και οιστρογονική παρενέργειες μπορεί να οδηγήσει. Οιστρογονική παρενέργειες περιλαμβάνουν: κατακράτηση ή/και αύξηση του σωματικού λίπους, φούσκωμα και η κατακράτηση υγρών, αυξημένη αρτηριακή πίεση (λόγω της κατακράτησης του νερού), και οι δυνατότητες για ανάπτυξη γυναικομαστία (ιστό του μαστού). Συνιστάται ότι άτομα που χρησιμοποιούν Andriol ματιά τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας κάποια μορφή των αντι-οιστρογόνων κατά τη διάρκεια ενός κύκλου, ή τουλάχιστον έχουν αντι-οιστρογόνα σε ετοιμότητα σε περίπτωση που η οιστρογονική παρενέργειες γίνει εμφανή.

 

Η επόμενη σημαντική Andriol παρενέργειες περιλαμβάνουν ανδρογόνες παρενέργειες. Αυτοί όπως masculinizing και αρσενικό δευτερογενούς σεξ χαρακτηριστικό σχετικές παρενέργειες. Andriol είναι η τεστοστερόνη, και η τεστοστερόνη είναι η κύρια ανδρική ανδρογόνων, ότι έχει άμεση επιρροή στις ανδρογόνες παρενέργειες. Επιπλέον, η υψηλή ανδρογονικότητα του προϊόντα τεστοστερόνης οφείλεται περισσότερο τη μείωση (ή μετατροπής) σε διυδροτεστοστερόνη (DHT), που είναι ένα πολύ πιο ισχυρό ανδρόγυνο από την τεστοστερόνη, η ίδια. Στην περίπτωση αυτή, η χρήση ενός αναστολέα της 5-άλφα αναγωγάσης μπορεί να μετριάσει ανδρογόνες παρενέργειες μέσω εμποδίζοντας ή μειώνοντας τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT. Ανδρογόνο παρενέργειες περιλαμβάνουν: αύξηση της επιθετικότητας, αυξημένη σωματική ανάπτυξη των μαλλιών, αυξημένη λιπαρό δέρμα εκκρίσεις, εμβάθυνση της φωνής, και πιθανές αρσενική φαλάκρα σχεδίων (MPB) σε εκείνα τα άτομα που έχουν γενετική προδιάθεση σε αυτήν.

 

Τεστοστερόνης, όπως οποιαδήποτε και όλα τα άλλα αναβολικά στεροειδή, μπορεί και θα καταστείλει φυσική ενδογενή παραγωγή τεστοστερόνης. Καταστολή της τεστοστερόνης είναι ένα πολύ πραγματικό γεγονός της χρήση αναβολικών στεροειδών, τα οποία είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να περιορίσει τον κύκλο μήκη και να συμμετάσχουν σε ορθή Post κύκλου θεραπείας (PCT) πρωτόκολλο μετά τη λήξη της ένα αναβολικό στεροειδές κύκλο. Αποτυχία να το πράξει μπορεί δυνητικά να οδηγήσει σε μόνιμη καταστολή της τεστοστερόνης για τη ζωή.

 

Καρδιαγγειακές επιπτώσεις είναι επίσης μια ανησυχία. Έρευνα έχει δείξει ότι ενώ η τεστοστερόνη χρησιμοποιείται σε θεραπευτικές δόσεις για τη θεραπεία της TRT στους άνδρες είναι απίθανο να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων (και ενδεχομένως ακόμη και να μπορεί να τη βελτίωση του προφίλ χοληστερόλης), η χρήση της τεστοστερόνης σε απόδοση ενίσχυση δόσεις οδηγήσει σε μείωση της HDL (η «καλή» χοληστερόλη). Επιπλέον, όταν συνδυάζεται με αναστολείς της αρωματάσης, έρευνες και μελέτες έχουν δείξει ότι οι αρνητικές επιπτώσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα αυξήσουν σε δραματικό βαθμό.

 

Andriol, λόγω της πολύ διαφορετική μηχανισμός δράσης σε σύγκριση με το c-17 άλφα αλκυλιωμένα στεροειδή αναβολικά, παρουσιάζει απολύτως κανένα ηπατοτοξικές επιδράσεις. Για παράδειγμα, μία μελέτη ανέλυσε του Andriol δυναμικό τοξικότητας στο ήπαρ από την προσπάθεια για υψηλές δόσεις σε θέματα δοκιμής (400mg) για 20 ημέρες, και Andriol δημιουργείται χωρίς αξιοσημείωτες αλλαγές σε αναγνώσεις ηπατικών ενζύμων κατά τη διάρκεια της μελέτης. Αυτό περιλαμβάνει, επίσης, ασθενείς που έχουν χορηγηθεί το φάρμακο σε μακροπρόθεσμη βάση (μια δεκαετία ή και περισσότερο).

7. Αγοράστε τεστοστερόνη undecanoateΣκόνη fROMSZOB


 Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία τεστοστερόνης undecanoate πρώτων υλών.

 Ορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

 Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.

Τεστοστερόνη undecanoate(Andriol) σκόνηβίντεο

Ακατέργαστη σκόνη undecanoate(Andriol) τεστοστερόνης προδιαγραφές:ΌνομαΤεστοστερόνη Undecanoate
ΕμφάνισηΛευκή σκόνη
CAS

5949-44-0

Δοκιμασία≥99%
ΔιαλυτότηταΑδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλ, διαλύεται σε οξικό οξύ, αιθυλικός εστέρας

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

60mg (10 κάψουλες)

Χρόνος έναρξης

40-120mg

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Ακατέργαστη σκόνη undecanoate(Andriol) τεστοστερόνηςΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Τεστοστερόνη Undecanoate πρώτες σκόνη HNMR | SZOB


5949-44-0 Testosterone Undecanoate HNMR.jpg
Εξεταστική