Τετρακαϊνη (94-24-6)

Λεπτομέρειες προϊόντος


Λέξεις-κλειδιά:

Πριν από τη λήψη της τετρακίνης, κατά τη λήψη της τετρακίνης, μετά τη λήψη της τετρακίνης, οι ανεπιθύμητες ενέργειες της τετρακίνης, οι ανεπιθύμητες ενέργειες της τετρακίνης, η τετρακαΐνη, η τετρακαΐνη,

Tetracaine Επισκόπηση, Πού να αγοράσετε υψηλής καθαρότητας τετρακαϊνη σκόνη σε απευθείας σύνδεση; Πώς να αγοράσετε υψηλής καθαρότητας σκόνη τετρακαΐνη.
Τι είναι το Tetracaine;

Η τετρακαΐνη είναι τοπικό αναισθητικό (μυωπικό φάρμακο). Λειτουργεί με την παρεμπόδιση των νευρικών σημάτων στο σώμα σας. Η τετρακαΐνη (για το δέρμα) χρησιμοποιείται για να μούδιασμα διαφορετικών τμημάτων του σώματος πριν από ιατρική εξέταση ή διαδικασία. 

Η μάρκα και οι εξειδικεύσεις της τετρακίνης

Στην αγορά, υπάρχουν συνήθως διαφορετικές μάρκες, κανονικά είναι TetraVisc, Pontocaine, Tetravisc Forte, Altacaine και Tetcaine. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης διαφορετικές speacializations της τετρακίνης όπως παρακάτω:

Συστηματική τετρακαΐνη

Ονομασίες προϊόντων: Pontocaine HCl, Niphanoid

Κατηγορία / κατηγορίες φαρμάκων: τοπικά ενέσιμα αναισθητικά

Το σύστημα συστηματικής τετρακίνης χρησιμοποιείται στη θεραπεία:

Οφθαλμική τετρακαΐνη

Ονομασίες προϊόντων: Opticaine, Pontocaine Ophthalmic, TetraVisc, Altacaine

Κατηγορία / κατηγορίες φαρμάκων: οφθαλμικά αναισθητικά

Τετρακαϊνη τοπική

Εμπορικά ονόματα: Pontocaine, Viractin, Dermocaine

Κατηγορία / τάξεις φαρμάκων: τοπικό αναισθητικό

Ενδείξεις: Αλλεργική Κνίδωση, Κρύες πληγές, Τοπική αναισθησία, Εξάνθημα του δέρματος, Κνίδωση.

 Τι είναι η σκόνη τετρακίνης;

Η ακατέργαστη σκόνη τετρακαϊνης είναι η σκόνη πρώτων υλών της Τετρακίνης, που συνήθως χρησιμοποιείται για την παρασκευή τελικής φαρμακευτικής ουσίας Τετρακαΐνη, λεπτομέρειες της σκόνης τετρακαΐνης όπως παρακάτω:

Χρήσεις της τετρακίνης

Η τετρακαΐνη είναι φάρμακο συνταγογράφησης που χρησιμοποιείται για την πρόληψη του πόνου και για την πρόκληση αναισθησίας.

Τοπικό: Αυτό το φάρμακο έρχεται σε μορφή διαλύματος για τοπική χρήση κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων και εξετάσεων του οφθαλμού.

Ενέσιμη: Η τετρακαΐνη είναι επίσης διαθέσιμη σε ενέσιμη μορφή που χορηγείται απευθείας στον νωτιαίο μυελό (ενδορραχιαία) από έναν επαγγελματία υγείας. Η ενέσιμη μορφή για τη σπονδυλική αναισθησία δεν περιέχει συντηρητικά.

Δοσολογία τετρακίνης

Για χρήση ως τοπική αναισθησία για την παροχή τοπικής αναισθησίας σε κανονικό άθικτο δέρμα.

Για επιφανειακές δερματολογικές διαδικασίες όπως εκτομή, ηλεκτροεπεξεργασία και βιοψία ξυρίσματος δερματικών βλαβών.

Τοπική δόση (μόνο δερματικό έμπλαστρο, π.χ. Synera)


Ενήλικες

1 έμπλαστρο που εφαρμόστηκε για 30 λεπτά πριν από τη διαδικασία στην περιοχή της βλάβης του δέρματος. Αφαιρέστε το έμπλαστρο πριν από τη διαδικασία. Μην αφήνετε ένα έμπλαστρο στο δέρμα για περισσότερο από 30 λεπτά.

 

Παιδιά και έφηβοι 3 έως 17 ετών

1 έμπλαστρο που εφαρμόστηκε για 30 λεπτά πριν από τη διαδικασία στην περιοχή της βλάβης του δέρματος. Αφαιρέστε το έμπλαστρο πριν από τη διαδικασία. Μην αφήνετε ένα έμπλαστρο στο δέρμα για περισσότερο από 30 λεπτά.

 

Για επιφανειακή φλεβική πρόσβαση.

Τοπική δοσολογία (μόνο δερματικό έμπλαστρο, π.χ. Synera)


Ενήλικες

1 έμπλαστρο που εφαρμόζεται για 20 έως 30 λεπτά πριν από τη διαδικασία στην επιθυμητή θέση φλεβοκέντησης ή στο σημείο ενδοφλέβιας έγχυσης. Αφαιρέστε το έμπλαστρο πριν επιχειρήσετε τη φλεβοκέντηση. Μην αφήνετε ένα έμπλαστρο στο δέρμα για περισσότερο από 30 λεπτά. Η εφαρμογή ενός επιπλέον επιθέματος σε μια νέα τοποθεσία για τη διευκόλυνση της φλεβικής πρόσβασης μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια είναι αποδεκτή.

 

Παιδιά και έφηβοι 3 έως 17 ετών

1 έμπλαστρο που εφαρμόζεται για 20 έως 30 λεπτά πριν από τη διαδικασία στην επιθυμητή θέση φλεβοκέντησης ή στο σημείο ενδοφλέβιας έγχυσης. Αφαιρέστε το έμπλαστρο πριν επιχειρήσετε τη φλεβοκέντηση. Μην αφήνετε ένα έμπλαστρο στο δέρμα για περισσότερο από 30 λεπτά. Η εφαρμογή ενός επιπλέον επιθέματος σε μια νέα τοποθεσία για τη διευκόλυνση της φλεβικής πρόσβασης μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια είναι αποδεκτή.

 

Για επιφανειακές δερματολογικές διαδικασίες όπως ένεση δερματικού πληρωτικού, θεραπεία παλμικής λέιζερ χρωστικής ουσίας και επανεμφάνιση λέιζερ προσώπου.

Τοπική δοσολογία (μόνο για κρέμα)


Ενήλικες

(Βλέπε Καθορισμός Δοσολογίας Κρέμας παραπάνω). Εφαρμόστε κρέμα σε άθικτο δέρμα για 20 έως 30 λεπτά πριν από τη διαδικασία. Η δόση της κρέμας που παρέχει αποτελεσματική τοπική δερματική αναλγησία εξαρτάται από τη διάρκεια της εφαρμογής. Αν και δεν μελετήθηκε συγκεκριμένα, μια μικρότερη διάρκεια εφαρμογής μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερο πλήρη δερματική αναλγησία ή σε μικρότερη διάρκεια επαρκούς δερματικής αναλγησίας.

 

Για αφαίρεση τατουάζ με υποβοήθηση λέιζερ.

Τοπική δοσολογία (μόνο για κρέμα)

Ενήλικες

(Βλέπε Καθορισμός Δοσολογίας Κρέμας παραπάνω). Εφαρμόστε κρέμα σε άθικτο δέρμα για 60 λεπτά πριν από τη διαδικασία. Η δόση της κρέμας που παρέχει αποτελεσματική τοπική δερματική αναλγησία εξαρτάται από τη διάρκεια της εφαρμογής. Αν και δεν μελετήθηκε συγκεκριμένα, μια μικρότερη διάρκεια εφαρμογής μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερο πλήρη δερματική αναλγησία ή σε μικρότερη διάρκεια επαρκούς δερματικής αναλγησίας.

Πριν πάρετε το Tetracaine

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εάν είστε αλλεργικοί στην τετρακαΐνη ή σε παρόμοια φάρμακα που προκαλούν μούδιασμα όπως η λιδοκαΐνη, η βενζοκαΐνη ή η prilocaine.

 

Για να βεβαιωθείτε ότι το τετρακαϊνό τοπικό είναι ασφαλές για εσάς, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε το ακόλουθο σύμπτωμα, εάν έχετε, ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως:

ιστορικό τραυματισμού εγκεφάλου ή νωτιαίου μυελού.

καρδιακή ασθένεια;

Διαταραχή αιμοφόρων αγγείων.

προβλήματα οφθαλμού. ή

τραυματισμό του δέρματος ή ανοικτές πληγές στην περιοχή όπου θα εφαρμοστεί αυτό το φάρμακο.Όταν λαμβάνετε Tetracaine

Πείτε αμέσως στον φροντιστή σας αν έχετε:

ένα αίσθημα φωτεινότητας, όπως και να περάσετε έξω.

τρόμος, σοβαρή υπνηλία.

αδύναμη ή ρηχή αναπνοή.

σοβαρή κεφαλαλγία, δυσκαμψία του αυχένα, αυξημένη ευαισθησία στο φως. ή

μούδιασμα, μυρμήγκιασμα, πόνο που καίει ή σοβαρό πόνο γυρίσματος οπουδήποτε στο σώμα σας.

 Μετά τη λήψη της ετραρακίνης

liaglis:

- Μην καταψύχετε

- Φυλάσσεται μεταξύ 36 έως 46 βαθμών F

- Κατά τη διανομή, το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 3 μηνών εάν φυλάσσεται στους 77 βαθμούς F, επιτρέπονται εκδρομές 59 έως 86 μοίρες F

Synera:

- Αποθηκεύστε στους 77 βαθμούς F. οι εξορμήσεις επιτρέπονται σε 59-86 βαθμούς Φ

Παρενέργειες της τετρακίνης

Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες της τετρακίνης μπορεί να περιλαμβάνουν:

νιώθοντας νευρικό ή ενθουσιασμένο.

ζάλη, υπνηλία.

κρυάδα;

πονοκέφαλο;

θολή όραση;

ναυτία, έμετος. ή

χτυπάει στα αυτιά σας.

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα ανεπιθύμητων ενεργειών και μπορεί να συμβούν και άλλες. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρική συμβουλή σχετικά με τις παρενέργειες.

 

Οι σοβαρές παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:

Τοπικός:

καθυστερημένη επούλωση

μόλυνση του κερατοειδούς

βλάβη του κερατοειδούς

απώλεια όρασης

Ενέσιμα:

υπερευαισθησία (σοβαρή αλλεργική αντίδραση). Ενημερώστε τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με τυχόν σημεία ή συμπτώματα υπερευαισθησίας, τα οποία περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

πόνος στο στήθος

πρήξιμο του προσώπου, των ματιών, των χειλιών, της γλώσσας, των βραχιόνων ή των ποδιών

δυσκολία στην αναπνοή ή στην κατάποση

εξάνθημα

Η καρδιακή ανακοπή έχει επίσης συνδεθεί με τετρακαΐνη για νευρική αναισθησία.

Οι αντιδράσεις που σχετίζονται με τεχνικές χορήγησης της νωτιαίας αναισθησίας περιλαμβάνουν:

πονοκέφαλο

νευρική παράλυση

μειωμένη αρτηριακή πίεση

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

ναυτία και έμετος

Ο εξοπλισμός ανάνηψης και τα φάρμακα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα κάθε φορά που χρησιμοποιείται τοπικό αναισθητικό φάρμακο.

 

Η τετρακαΐνη μπορεί να προκαλέσει ζάλη, υπνηλία και θολή όραση. Μην οδηγείτε ή χειρίζεστε βαριά μηχανήματα μέχρι να ξέρετε πώς σας επηρεάζει η τετρακαΐνη.

Μην πάρετε τετρακαΐνη αν είστε αλλεργικός στην τετρακίνη ή σε κάποιο από τα συστατικά του.
Επισκόπηση της τετρακίνης

Η τετρακαΐνη είναι φάρμακο συνταγογράφησης που χρησιμοποιείται για την πρόληψη του πόνου και για την πρόκληση αναισθησίας.

Η τετρακαΐνη ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται τοπικά αναισθητικά. Οι εργασίες αυτές εμποδίζουν την έναρξη και τη μετάδοση σημάτων των νεύρων.


Αυτό το φάρμακο έρχεται σε μορφή διαλύματος για τοπική χρήση κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων και εξετάσεων του οφθαλμού.


Η τετρακίνη είναι επίσης διαθέσιμη σε ενέσιμη μορφή που χορηγείται απευθείας στον νωτιαίο μυελό (ενδορραχιαία) από έναν επαγγελματία υγείας. Η ενέσιμη μορφή για τη σπονδυλική αναισθησία δεν περιέχει συντηρητικά.


Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες της τετρακαΐνης περιλαμβάνουν νευρικότητα, τρόμο και αλλαγές στην αρτηριακή πίεση.


Η τετρακαΐνη μπορεί επίσης να προκαλέσει θολή όραση, υπνηλία και ζάλη. Μην οδηγείτε ή χειρίζεστε βαριά μηχανήματα μέχρι να ξέρετε πώς σας επηρεάζει η τετρακαΐνη
Ποιες είναι οι σημαντικότερες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζω για την τετρακαΐνη;

Μια υπερβολική δόση μυκητιασικού φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρες ανεπιθύμητες ενέργειες εάν υπερβολική ποσότητα του φαρμάκου απορροφάται από το δέρμα σας και στο αίμα σας. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί όταν χρησιμοποιείτε ένα μυωπικό φάρμακο χωρίς τη συμβουλή ιατρού (όπως κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας καλλυντικών όπως η αποτρίχωση με λέιζερ). Τα συμπτώματα υπερβολικής δόσης μπορεί να περιλαμβάνουν άνιση καρδιακή συχνότητα, κρίση (σπασμούς), κώμα, επιβράδυνση της αναπνοής ή αναπνευστική ανεπάρκεια (σταματάει η αναπνοή).

Το σώμα σας μπορεί να απορροφήσει περισσότερα από αυτό το φάρμακο εάν χρησιμοποιείτε υπερβολικά, εάν το εφαρμόζετε σε μεγάλες περιοχές του δέρματος ή εάν εφαρμόζετε θερμότητα, επιδέσμους ή πλαστικό περιτύλιγμα σε περιοχές που έχουν υποστεί θεραπεία. Το δέρμα που είναι κομμένο ή ερεθισμένο μπορεί επίσης να απορροφήσει περισσότερα τοπικά φάρμακα από ό, τι το υγιές δέρμα.

Χρησιμοποιήστε τη μικρότερη ποσότητα αυτού του φαρμάκου που απαιτείται για να απαλύνει το δέρμα ή να ανακουφίσει τον πόνο.
Πού να αγοράσετε υψηλής καθαρότητας σκόνη τετρακαϊνης σε απευθείας σύνδεση;

Όταν σκέφτεστε πώς να αγοράσετε σκόνη τετρακαΐνης, θα πρέπει να σκεφτείτε πολλά στοιχεία, όπως αγοράσατε φάρμακο τετρακαΐνης στη χώρα ή αγοράσατε στο εξωτερικό, ποιο είδος προμηθευτή στεροειδών είναι αρκετά αξιόπιστο όταν αγοράζεται εκτός, αν η καθαρότητα είναι αρκετά υψηλή, εάν η παράδοση είναι ασφαλής · Εάν έχετε εμπειρία στην παράδοση, αν το γνωρίζετε ήδη, αυτό το μεγάλο, αν δεν ξέρετε, τότε η SZOB είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

 Τι είναι η εταιρεία SZOB;

SZOB προμήθεια 99% putified στεροειδών ακατέργαστη σκόνη με καλή ποιότητα και αρκετά ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση και ασφαλή πληρωμή. Κύρια προϊόντα: αναβολικά στεροειδή ακατέργαστη σκόνη, bodybuilding, γυμναστήριο, απώλεια λίπους, ορμόνες φύλου, SARMS, PCT φάρμακα, HGH, homebrew, ugl . Όπως τεστοστερόνη enanthate 90USD / 100g, υψηλής ποιότητας Clen HCL, sibutramine, κλπ.

 Ποιο είναι το πλεονέκτημα της εταιρείας SZOB;

1 υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

 Πώς να αγοράσετε σκόνη τετρακαΐνης υψηλής καθαρότητας από την SZOB;

SZOB προμήθεια 99% putified στεροειδών ακατέργαστη σκόνη με καλή ποιότητα και αρκετά ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση και ασφαλή πληρωμή. Κύρια προϊόντα: αναβολικά στεροειδή ακατέργαστη σκόνη, bodybuilding, γυμναστήριο, απώλεια λίπους, ορμόνες φύλου, SARMS, PCT φάρμακα, HGH, homebrew, ugl . Όπως τεστοστερόνη enanthate 90USD / 100g, υψηλής ποιότητας Clen HCL, sibutramine, κλπ.

1. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έστειλε, ή μέσω του ηλεκτρονικού αντιπροσώπου εξυπηρέτησης πελατών του skype (CSR).

2.Για να μας δώσετε την ερώτησή σας σχετικά με την ποσότητα και τη διεύθυνση.

3. Η εταιρεία μας θα σας δώσει την προσφορά, τον όρο πληρωμής, τον αριθμό παρακολούθησης, τους τρόπους παράδοσης και την εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης (ETA).

4. Η πληρωμή γίνεται και τα αγαθά θα σταλούν σε 12 ώρες (Για παραγγελία εντός 10kg).

5.Προϊόντα παραληφθέντα και σχόλια.

Βίντεο τετρακίνης


Τετρακαΐνη Προδιαγραφές:Ονομα Τετρακαΐνη
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

94-24-6

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

40-80 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Τετρακαΐνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Τετρακαΐνη ακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB


94-24-6 Tetracaine HNMR.jpg
Εξεταστική