Η τετρακαϊνη HCL (136-47-0)

Λεπτομέρειες προϊόντος


Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη τετρακαϊνης;

Η τετρακαΐνη είναι ανακούφιση από το άλγος και αναισθητικό. Εγχύεται κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης για παρατεταμένη αναισθησία και ως τοπική λύση για χρήση στο μάτι κατά τη διάρκεια σύντομων διαδικασιών.
Αναισθητική ακατέργαστη σκόνη τετρακαϊνης Επισκόπηση

Η τετρακαΐνη είναι φάρμακο συνταγογράφησης που χρησιμοποιείται για την πρόληψη του πόνου και για την πρόκληση αναισθησίας.
Η τετρακαΐνη ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται τοπικά αναισθητικά. Οι εργασίες αυτές εμποδίζουν την έναρξη και τη μετάδοση σημάτων των νεύρων.
Αυτό το φάρμακο έρχεται σε μορφή διαλύματος για τοπική χρήση κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων και εξετάσεων του οφθαλμού.
Η τετρακίνη είναι επίσης διαθέσιμη σε ενέσιμη μορφή που χορηγείται απευθείας στον νωτιαίο μυελό (ενδορραχιαία) από έναν επαγγελματία υγείας. Η ενέσιμη μορφή για τη σπονδυλική αναισθησία δεν περιέχει συντηρητικά.
Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες της τετρακαΐνης περιλαμβάνουν νευρικότητα, τρόμο και αλλαγές στην αρτηριακή πίεση.
Η τετρακαΐνη μπορεί επίσης να προκαλέσει θολή όραση, υπνηλία και ζάλη. Μην οδηγείτε ή χειρίζεστε βαριά μηχανήματα μέχρι να ξέρετε πώς σας επηρεάζει η τετρακαΐνη.
Ποιες είναι οι σημαντικότερες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζω για την τετρακαΐνη;

Μια υπερβολική δόση μυκητιασικού φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρες ανεπιθύμητες ενέργειες εάν υπερβολική ποσότητα του φαρμάκου απορροφάται από το δέρμα σας και στο αίμα σας. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί όταν χρησιμοποιείτε ένα μυωπικό φάρμακο χωρίς τη συμβουλή ιατρού (όπως κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας καλλυντικών όπως η αποτρίχωση με λέιζερ). Τα συμπτώματα υπερβολικής δόσης μπορεί να περιλαμβάνουν άνιση καρδιακή συχνότητα, κρίση (σπασμούς), κώμα, επιβράδυνση της αναπνοής ή αναπνευστική ανεπάρκεια (σταματάει η αναπνοή).

Το σώμα σας μπορεί να απορροφήσει περισσότερα από αυτό το φάρμακο εάν χρησιμοποιείτε υπερβολικά, εάν το εφαρμόζετε σε μεγάλες περιοχές του δέρματος ή εάν εφαρμόζετε θερμότητα, επιδέσμους ή πλαστικό περιτύλιγμα σε περιοχές που έχουν υποστεί θεραπεία. Το δέρμα που είναι κομμένο ή ερεθισμένο μπορεί επίσης να απορροφήσει περισσότερα τοπικά φάρμακα από ό, τι το υγιές δέρμα.
Χρησιμοποιήστε τη μικρότερη ποσότητα αυτού του φαρμάκου που απαιτείται για να απαλύνει το δέρμα ή να ανακουφίσει τον πόνο.
Τι πρέπει να συζητήσω με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν χρησιμοποιήσω ακατέργαστη σκόνη τετρακαϊνης;

Μια υπερβολική δόση μυκητιασικού φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρες ανεπιθύμητες ενέργειες εάν υπερβολική ποσότητα του φαρμάκου απορροφάται από το δέρμα σας και στο αίμα σας.
Η υπερδοσολογία είναι πιο πιθανό να συμβεί όταν χρησιμοποιείτε ένα μούδιασμα χωρίς τη συμβουλή ιατρού (όπως κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας καλλυντικών όπως η αποτρίχωση με λέιζερ). Τα συμπτώματα υπερβολικής δόσης μπορεί να περιλαμβάνουν άνιση καρδιακή συχνότητα, κρίση (σπασμούς), κώμα, επιβράδυνση της αναπνοής ή αναπνευστική ανεπάρκεια (σταματάει η αναπνοή).
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εάν είστε αλλεργικοί στην τετρακαΐνη ή σε παρόμοια φάρμακα που προκαλούν μούδιασμα όπως η λιδοκαΐνη, η βενζοκαΐνη ή η prilocaine.
Για να βεβαιωθείτε ότι το τετρακαϊνικό τοπικό είναι ασφαλές για εσάς, ενημερώστε το γιατρό σας αν έχετε:
ιστορικό τραυματισμού εγκεφάλου ή νωτιαίου μυελού.
καρδιακή ασθένεια;
Διαταραχή αιμοφόρων αγγείων.
προβλήματα οφθαλμού. ή
τραυματισμό του δέρματος ή ανοικτές πληγές στην περιοχή όπου θα εφαρμοστεί αυτό το φάρμακο.
Η κατηγορία εγκυμοσύνης του FDA Γ. Δεν είναι γνωστό εάν η τετρακαϊνη τοπικά θα βλάψει ένα αγέννητο μωρό. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος κατά τη χρήση αυτού του φαρμάκου.
Δεν είναι γνωστό εάν η τετρακαΐνη τοπικά περνά στο μητρικό γάλα ή αν μπορεί να βλάψει ένα μωρό που θηλάζει. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν θηλάζετε ένα μωρό.
Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσω ακατέργαστη σκόνη τετρακαΐνης;

Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγών σας. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο σε μεγαλύτερες ή μικρότερες ποσότητες ή για περισσότερο από το συνιστώμενο.
Αυτό το φάρμακο συνοδεύεται από οδηγίες ασθενούς για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση. Ακολουθήστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες. Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
Το σώμα σας μπορεί να απορροφήσει περισσότερα από αυτό το φάρμακο εάν χρησιμοποιείτε υπερβολικά, εάν το εφαρμόζετε σε μεγάλες περιοχές του δέρματος ή εάν εφαρμόζετε θερμότητα, επιδέσμους ή πλαστικό περιτύλιγμα σε περιοχές που έχουν υποστεί θεραπεία. Το δέρμα που είναι κομμένο ή ερεθισμένο μπορεί επίσης να απορροφήσει περισσότερα τοπικά φάρμακα από ό, τι το υγιές δέρμα.
Χρησιμοποιήστε τη μικρότερη ποσότητα φαρμάκου που απαιτείται για να μουλιάσετε το δέρμα ή να ανακουφίσετε τον πόνο. Μην χρησιμοποιείτε μεγάλες ποσότητες τοπικής τετρακαΐνης ή καλύπτετε τις περιοχές του δέρματος με επίδεσμο ή πλαστικό περιτύλιγμα χωρίς ιατρική συμβουλή. Να γνωρίζετε ότι πολλές καλλυντικές διαδικασίες εκτελούνται χωρίς να υπάρχει παρών ιατρός.
Για να αντιμετωπίσετε τις μικρές παθήσεις του δέρματος, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα τετρακαϊνης τοπικά στην πληγείσα περιοχή έως και 4 φορές την ημέρα.
Μην χρησιμοποιείτε τοπική τετρακαϊνη για τη θεραπεία μεγάλων επιφανειών του δέρματος ή τραυμάτων με βαθιά παρακέντηση. Αποφύγετε τη χρήση του φαρμάκου σε δέρμα που είναι ακατέργαστο ή φλυκταινώδες, όπως σοβαρό έγκαυμα ή τριβή.
Τερεκασίνη αναισθητική ακατέργαστη σκόνη τοπικές παρενέργειες

Πάρτε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης εάν έχετε κάποιο από αυτά τα σημάδια αλλεργικής αντίδρασης: κνίδωση. δύσκολη αναπνοή. πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού.
Σταματήστε τη χρήση τετρακαϊνης τοπικά και καλέστε αμέσως το γιατρό σας αν έχετε:
σοβαρή κάψιμο, τσούξιμο, πρήξιμο ή άλλο ερεθισμό του δέρματος που έχει υποστεί αγωγή.
πρήξιμο, ζεστασιά ή ερυθρότητα.
κνησμός, φλύκταινες ή οποιαδήποτε σημεία λοίμωξης. ή
ερεθισμό των ματιών, πότισμα ή αυξημένη ευαισθησία στο φως.
Σπάνιες αλλά σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:
νευρικότητα, ζάλη, θολή όραση.
υπνηλία, αισθανθείτε σαν να περάσετε έξω?
αναπνευστικά προβλήματα;
γρήγορος ή αργός καρδιακός ρυθμός. και
αδύναμος παλμός, λιποθυμία, αργή αναπνοή (η αναπνοή μπορεί να σταματήσει).
Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:
ήπιο τσούξιμο, κάψιμο ή φαγούρα όπου εφαρμόζεται το φάρμακο.
δερματική τρυφερότητα ή ερυθρότητα ή
μούδιασμα σε χώρους όπου το φάρμακο εφαρμόζεται κατά λάθος.


Tetracaine HCL αναισθητικό ακατέργαστο σκόνη βίντεο


Tetracaine HCL αναισθητική ακατέργαστη σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Τετρακαϊνη HCL
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

136-47-0

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

40-80 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Tetracaine HCL αναισθητική ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Τετρακαΐνη HCL ακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB


136-47-0 Tetracaine HCL HNMR.jpg
Εξεταστική