τρανμπολόνη εξαϋδροβενζυλανθρακικό (23454-33-3)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού τρενοβολόνης ;

Αναβολικό στεροειδές Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate, εμπορικό όνομα / εμπορική ονομασία: Parabolan, για κοινώς και ανεπίσημα συντομογραφία όπως Tren Hex ή Trenbolone Hex. Πρόκειται για μια πιο εστεροποιημένη παραλλαγή του αναβολικού στεροειδούς Trenbolone, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές με τη μορφή Οξικής Τρεμποβολόνης (μια ταχύτερα ενεργούσα εστεροποιημένη παραλλαγή Trenbolone).


Ο καρβαμικός εστέρας εξαϋδροβενζυλίου επεκτείνει τον χρόνο ημίσειας ζωής του Trenbolone σε έκταση περίπου 14 ημερών αντί για 3 ημέρες, που είναι ο χρόνος ημίσειας ζωής της οξεικής Trenbolone. Η τρεμνολόνη και στις δύο μορφές είδε πολύ σύντομες περιόδους χρήσης ως εγκεκριμένο φάρμακο για ανθρώπινη χρήση, καθώς η Οξική Τρεμποβολόνη διατέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 ως Finajet και Finaject πριν τραβηχτεί από την αγορά και απορρίφθηκε για ανθρώπινη χρήση γύρω στο 1987. Parabolan θεωρήθηκε πιο κατάλληλη για ανθρώπινη χρήση κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της στην αγορά συνταγογραφούμενων φαρμάκων λόγω των πιο ενεργών και πιο αργών ιδιοτήτων απελευθέρωσής της από την Trenbolone Acetate,


καθιστώντας την πολύ πιο κατάλληλη και άνετη για κλινική και ιατρική χρήση με λιγότερες συχνές ενέσεις που απαιτούνται ως αποτέλεσμα. Η ίδια η Trenbolone, ανεξάρτητα από τον εστέρα που συνδέεται με αυτήν, είναι γνωστό ως το πιο ισχυρό συμβατικά διαθέσιμο αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται από αθλητές και bodybuilders σήμερα.


Σκόνη εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού τρενοβολόνης

Η πρώτη ύλη εξανυδροβενζυλανθρακικού τρανbolnone, το υλικό του εξαϋδροβενζυλανθρακικού τρανbolbone, ένα είδος κίτρινης κρυσταλλικής σκόνης, πολλοί προμηθευτές στεροειδών προϊόντων συνήθως αγοράζουν υψηλής καθαρότητας εξανθρακική σκόνη εξαϋδροβενζυλανθράκων υψηλής καθαρότητας, το καθιστούν σε όλα τα είδη μάρκας τελικής τετραζολόνης, εξαϋδροβενζυλανθρακικό άλας, SZOB όπως παρακάτω:

Όνομα: Parabolan (εξαϋδροβενζυλανθρακική τρενοκολόνη)

CAS: 23454-33-3

Μοριακός τύπος: C20H24O3

Μοριακό Βάρος: 312,4028

Σημείο τήξης: 90-92 ° C

Θερμοκρασία αποθήκευσης: RT

Χρώμα: Κίτρινη κρυσταλλική σκόνη

2. Πώς λειτουργεί η πρώιμη σκόνη εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού τρενοβολόνης;

Το εξανυδροβενζυλοκαρβονικό τρενοβολόνη είναι ένα πολύ ισχυρό αναβολικό στεροειδές και προσφέρει ένα πλήθος πλεονεκτημάτων στους αθλητές. Για όσους έχουν ήδη καλό όγκο, το εξαϋδροβενζυλοκαρβονικό τρενοβολόνη μπορεί να βοηθήσει να σκληρύνει τους μυς και να προσθέσει ορισμό. Αυτό είναι ιδανικό για τους bodybuilders πριν από έναν αγώνα ή σε έναν κύκλο κοπής.


Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για τη θεραπεία της σπατάλης των μυών και της καχεξίας, κυρίως λόγω της ανώτερης πρωτεϊνικής σύνθεσης και της κατακράτησης του αζώτου. Και οι δύο αυτοί παράγοντες βοηθούν στην κατασκευή άπαχου μυός ενώ αποτρέπουν τον καταβολισμό. Περισσότερα οφέλη της τρεμπολόνης

εξαϋδροβενζυλοανθρακικό είναι όπως:

 

Βοηθήστε να κερδίσετε μυς

Η αναβολική δράση με την εξαϋδροβενζυλανθρακική τρενοβολόνη ενισχύεται επίσης από τον αυξημένο ρυθμό κυκλοφορίας των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ο υψηλός αριθμός ερυθρών αιμοσφαιρίων σημαίνει ότι περισσότερο οξυγόνο παρέχεται στο σώμα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της αντοχής. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη και πιο έντονη εκπαίδευση και ταχύτερη ανάκαμψη.

 

Βοηθήστε να καίτε λίπος

Παράλληλα με την αύξηση των μυών, parabolan έχει το πρόσθετο όφελος της βοήθειας για να κάψει το λίπος. Πολλοί τύποι αναβολικών στεροειδών μπορούν να αυξήσουν το μεταβολικό ρυθμό, το οποίο μπορεί επίσης να κάνει και το parabolan. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή, η εξαϋδροβενζυλανθρακική τρενοβολόνη μπορεί επίσης να επηρεάσει άμεσα την καύση του λίπους μέσω της ικανότητάς της να δεσμεύεται με τον υποδοχέα ανδρογόνων. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ένας πολύ αυξημένος ρυθμός καύσης λίπους, ενώ παράλληλα αυξάνεται ο μυς.

 

Χρησιμοποιείται για κτηνιατρική βιομηχανία

Η εξαϋδροβενζυλανθρακική τρεμποβολόνη εξακολουθεί να χρησιμοποιείται εντός της κτηνιατρικής βιομηχανίας, χορηγούμενη ως σφαιρίδια Fina σε βοοειδή όχι πολύ πριν από τη σφαγή τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το tren hex έχει την ικανότητα να επιτρέπει στο σώμα να επεξεργάζεται τα θρεπτικά συστατικά στο φαγητό πολύ πιο αποτελεσματικά κάνοντας λίπη, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες πολύ πιο πολύτιμο γραμμάριο ανά γραμμάριο.

 

 

Προτεράσματα πρώτης σκόνης σε εξαϋδροβενζυλοκαρβονική τρενοβολόνη

Η εξανυδροβενζυλανθρακική τρεμποβολόνη δεν έχει οιστρογόνο δράση καθώς δεν αρωματοποιεί. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για bodybuilders θέλουν να δημιουργήσουν ένα άπαχο και σχισμένο σωματική διάπλαση δεδομένου ότι δεν υπάρχει κίνδυνος κατακράτησης νερού και φούσκωμα. Επειδή δεν υπάρχει αρωματοποίηση, η γυναικομαστία δεν είναι επίσης θέμα.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε ακατέργαστη πούδρα σε εξαϋδροβενζυλοκαρβονική τρενοβολόνη;

Κύκλος & δοσολογία εξανυδροβενζυλανθρακικού τρενοβολόνης

Αρχικός Κύκλος Parabolan

Παράδειγμα κύκλου αρχαρίων Parabolan (συνολικός χρόνος κύκλου 12 εβδομάδων)


Εβδομάδες 1-12:

- Κυπιονική τεστοστερόνη στα 500 mg / εβδομάδα

- Υδροξυβενζοϋλκαρβονικό Trenbolone (Parabolan) στα 228mg / εβδομάδα


Ένας τέτοιος αρχαίος κύκλος εξανθοξυκαρβονυλικής Trenbolone είναι απλώς ένα σημείο εκκίνησης για τους έμπειρους χρήστες αναβολικών στεροειδών που μόλις μπαίνουν στη χρήση του εξανθοξυβενζοϋλκαρβονικού Trenbolone. Το Cypionate τεστοστερόνης, μια παρατεταμένης δράσης παραλλαγή της τεστοστερόνης σε μια δοσολογία bodybuilding των 500mg / εβδομάδα τυπικά στοιβάζεται μαζί με Trenbolone


Εξαϋδροβενζυλανθρακικό λόγω της σχεδόν ομοιόμορφης συμβατότητάς τους. Και οι δύο ενώσεις παρουσιάζουν πολύ παρόμοιες ημιζωές και ρυθμούς απελευθέρωσης. Αυτός ο αρχάριος Trenbolone

 

Ο κύκλος εξανυδροβενζυλανθρακικού μπορεί να ταξινομηθεί περισσότερο ως κύκλος αύξησης όγκου ή μάζας λόγω των χρησιμοποιούμενων δόσεων.

 

Ενδιάμεσος Κύκλος Εξαϋδροβενζυλανθρακικού Τρανβολόνης (Parabolan)

Ενδιάμεσο παράδειγμα κύκλου Εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού (Parabolan) Trenbolone (συνολικός χρόνος κύκλου 14 εβδομάδων)


Εβδομάδες 1-14:

- Enanthate τεστοστερόνης στα 100 mg / εβδομάδα

- Parabolan (Εξαϋδροβενζυλανθρακικό Τρενοβολόνη) στα 350 mg / εβδομάδα

- Equipoise (Undecylenate Boldenone) στα 400mg / εβδομάδα


Εβδομάδες 1 - 6:

- Dianabol (Methandrostenolone) στα 25 mg / ημέρα

trenex 100 Αυτός ο ενδιάμεσος κύκλος Parabolan θα μπορούσε να ταξινομηθεί ως ένας άλλος κύκλος αύξησης όγκου ή μάζας και συνδυάζει τρία αναβολικά στεροειδή παρόμοια στους ρυθμούς απελευθέρωσής τους και στους χρόνους ημιζωής. Η τενονστρονη Enanthate χρησιμοποιείται σε δόση TRT 100mg / εβδομάδα, ενώ το Equipoise χρησιμοποιείται σε 400mg / εβδομάδα. Αυτός ο κύκλος θα πρέπει να παρουσιάζει χαμηλή επίπτωση αρωματοποίησης, με εξαίρεση τη δυνατότητα του Dianabol. Το Dianabol εισάγεται στην αρχή του κύκλου και τρέχει μέχρι την εβδομάδα 6 για να ξεκινήσει ο κύκλος. Η έναρξη του πειράματος είναι μια προσπάθεια να πετάξετε μια ένωση (συνήθως ένα στοματικό αναβολικό στεροειδές) που θα επιτύχει τα επίπεδα πλάσματος στο πλάσμα γρήγορα κατά τις πρώτες εβδομάδες, ενώ οι ενώσεις μακράς δράσης θα αναπτυχθούν αργά στο σύστημα του χρήστη. Η χρήση μίας ένωσης πρόωρης έναρξης γίνεται έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να βιώσει κέρδη εντός των πρώτων εβδομάδων, όταν διαφορετικά δεν θα βιώσει γρήγορες αλλαγές από τις ενώσεις μακράς δράσης μόνο.

 

Προηγμένος κύκλος εξανυδροβενζυλοκαρβονικού (Parabolan)

Ενδιάμεσο παράδειγμα κύκλου Εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού (Parabolan) Trenbolone (συνολικός χρόνος κύκλου 12 εβδομάδων)


Εβδομάδες 1-12:

- Enanthate τεστοστερόνης στα 100 mg / εβδομάδα

- Parabolan (Εξαϋδροβενζυλανθρακική Τρενοβολόνη) στα 500 mg / εβδομάδα

- Primobolan (Μεθανολόνη Enanthate) στα 1.000 mg / εβδομάδα


Εβδομάδες 1 - 6:

- Στοματικό Winstrol (Stanozolol) στα 50 mg / ημέρα

Ο ενδιάμεσος κύκλος εξάϋδο βενζυλοκαρβονυλίου (Parabolan) της Trenbolone ταξινομείται εύκολα ως κύκλος προ-αμφισβήτησης ή κοπής όπου επιθυμείται είτε απώλεια λίπους είτε κέρδος άπαχου μάζας (με όσο το δυνατόν λιγότερη αύξηση λίπους ή νερού / συγκράτησης). Για άλλη μια φορά, παρόμοιες ενεργές ενώσεις όσον αφορά τον χρόνο ημίσειας ζωής χρησιμοποιούνται μαζί. Η τεστοστερόνη Enanthate υποχωρεί σε μια θέση υποστήριξης του TRT για μία ακόμη φορά. Χρησιμοποιείται η τετραβολόνη Hexahy drobenzy lcarbonate (Parabolan), ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των ανταγωνιστικών bodybuilders (ειδικά για προ-διαγωνισμό) και τα οφέλη που προκύπτουν από υψηλή δόση θα βοηθούσαν στην επίτευξη του σκληρού και πυκνού εμφάνιση της σωματικής διάπλασης, ειδικά όταν χρησιμοποιείται το Parabolan. Η χρήση του Winstrol (προφορική μορφή) δεν είναι μόνο για το σκοπό κάπως kickstart, αλλά και για να βοηθήσει τον χρήστη να επιτύχει μια ξηρή, σχισμένη και σκληρή ματιά στο σώμα.


Τύπος PCT που απαιτείται μετά το τέλος του κύκλου

Όπως κάθε αναβολικό στεροειδές, το PCT είναι απαραίτητο για να βοηθήσει το σώμα να επιστρέψει στην κανονική λειτουργία. Αυτή είναι η περίπτωση ακόμα και αν έχει ληφθεί τεστοστερόνη κατά τη διάρκεια του κύκλου, επειδή το σώμα θα καταστείλει τη φυσική παραγωγή ενώ θα συμπληρώνεται.

Το Nolvadex ή το Clomid χρησιμοποιούνται συχνά ως μέρος του PCT και θα υποστηρίξουν το σώμα να επιστρέψει στην παραγωγή τεστοστερόνης φυσικά και πάλι.


Πώς να το αποθηκεύσετε μετά από χρήση ακατέργαστης σκόνης εξανθρακικού άλατος Trenbolone;

Σε περίπτωση που έχουν εκπνεύσει τα δισκία Hexahydrobenzylcarbonate Trenbolone που έχουν λήξει ή εάν τα δισκία ή οι ενέσεις δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν πλέον, το ίδιο θα πρέπει να απορρίπτεται αφού συμβουλευτείτε έναν φαρμακοποιό ή μια τοπική εταιρεία διάθεσης απορριμμάτων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απορρίψετε με ασφάλεια τον εξαϋδροβενζυλικό ανθρακικό τρενοβολόνη. Συνιστάται ιδιαίτερα το εξανυδροβενζυλοκαρβονικό Trenbolone να μην ξεπλένεται κάτω από την τουαλέτα ή να χύνεται σε μια αποστράγγιση, εκτός εάν συνιστάται ειδικά από εξουσιοδοτημένη αρχή. Τα δισκία ή οι ενέσεις από το trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate πρέπει να απορρίπτονται σωστά, όταν έχουν λήξει ή δεν χρειάζονται πλέον. Η τρανβολόλη Η εξαϋδροβενζυλανθρακική πρέπει να φυλάσσεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία δωματίου από 20 ° C έως 25 ° C (68 ° έως 77 ° F) με επιτρεπόμενες εκδρομές στους 15 ° έως 30 ° C (59 ° έως 86 ° F) και να διατηρείται μακριά από μη εξουσιοδοτημένη χρήση, τα κατοικίδια ζώα, το φως του ήλιου, την υγρασία και τα παιδιά.
 

4. Δοσολογία ακατέργαστης σκόνης εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού τρενοβολόνης

 

Η συνιστώμενη δοσολογία του εξανυδροβενζυλανθρακικού Trenbolone είναι συνήθως 50-75mg μια φορά, 3 ή 4 φορές την εβδομάδα.

 

Η τρανβολόνη Η εξαϋδροβενζυλανθρακική (Parabolan) δεν θεωρείται γενικά ότι είναι φάρμακο κατάλληλο για άτομα που είναι εντελώς νέα στη χρήση αναβολικών στεροειδών, εξαιτίας της ισχύος τους. Ως εκ τούτου, το εύρος δοσολογίας στο επίπεδο εισόδου είναι πιθανό να είναι ακόμη πολύ ισχυρό για εκείνους που δεν χρησιμοποιούνται για αναβολικά στεροειδή.


Για όσους έχουν χρησιμοποιήσει προηγουμένως στεροειδή, αλλά είναι καινούργιοι στην δόση της Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan), συνήθως αρχίζει σε περίπου 152-220mg την εβδομάδα που ισοδυναμεί είτε με μισή είτε με μία πλήρη αμπούλα. Πολύ σημαντικά οφέλη μπορούν να παρατηρηθούν σε αυτή τη δοσολογία, ιδιαίτερα όταν τηρείται η σωστή εκπαίδευση και διατροφή ταυτόχρονα.

 

Πιο έμπειροι χρήστες εξανθοξυβενζοϋλκαρβονικού (Parabolan) Trenbolone μπορούν να πάρουν 228-456mg την εβδομάδα, το ισοδύναμο δύο αμπούλων.

 

Οι πιο προηγμένοι χρήστες θα μπορούσαν να πάρουν πάνω από 500mg αλλά σε πολλές περιπτώσεις, αυτή η εξαιρετικά υψηλή δόση δεν απαιτείται για βέλτιστα αποτελέσματα λόγω της αντοχής του εξανθρακικού εξαβινυλοβενζυλίου (Parabolan).
 

5. Προειδοποίηση ακατέργαστης σκόνης εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού τρενοβολόνης

Η παρενέργεια των εξανθοξυβενζυλοκαρβονικών (Parabolan) trenbolone μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για ορισμένους χρήστες, αλλά σε άλλες δεν πρέπει να λαμβάνεται καθόλου το φάρμακο.


Οποιοσδήποτε με ιστορικό κάποιας από τις ακόλουθες καταστάσεις πρέπει να αποφύγει να πάρει το tren hex χωρίς να ζητήσει πρώτα ιατρική συμβουλή:

• Ατροφία των όρχεων

• Καρκίνος του προστάτη

• Καρκίνος όρχεων

• Καρκίνος του μαστού

• Διαταραγμένη ηπατική λειτουργία

• Νεφρική νόσο ή δυσλειτουργία

• Εγκεφαλικό

• Καρδιαγγειακή νόσο

• Αναπνευστικά προβλήματα


Η συνθετική ουσία εξανδροβενζυλίου του trenbolone (Parabolan) δεν συνιστάται για χρήση σε γυναίκες σε οποιαδήποτε δόση, λόγω του εξαιρετικά υψηλού κινδύνου εμφύτευσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το parabolan είναι ένα πολύ ανδρογόνο στεροειδές.

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού τρενοβολόνης;  

 

Τραμπολόνη Η εξαϋδροβενζυλανθρακική (Parabolan), που είναι μια μορφή τρεμπολόνης, είναι ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή, που είναι πέντε φορές ισχυρότερο από την τεστοστερόνη. Για το λόγο αυτό, μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες σε μερικούς και δεν συνιστάται για εκείνους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ προηγούμενα αναβολικά στεροειδή. Οι δυνητικές παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:

 

Ανδρογόνα αποτελέσματα

Το εξανυδροβενζυλοκαρβονικό τρανbolbolone (Parabolan) είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό ανδρογόνο φάρμακο και μπορεί να επηρεάσει τους άνδρες που είναι ακόμη μέτρια ευαίσθητοι σε αυτό. Μερικά από τα αποτελέσματα που θα μπορούσαν να βιώσουν είναι το λιπαρό δέρμα και η υπερβολική ανάπτυξη των τριχών του σώματος.

Η ακμή μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στους άνδρες που έχουν γενετική τάση να την αναπτύξουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το parabolan μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα.

Κρατώντας καθαρό, παραμένοντας στεγνό και αλλάζοντας έξω από τα ρούχα προπόνηση γρήγορα μπορεί να βοηθήσει με τα προβλήματα του δέρματος και τη μείωση της συχνότητας της ακμής.

 

Καρδιαγγειακά

Η έλλειψη κατακράτησης νερού σημαίνει ότι δεν αυξάνεται η αρτηριακή πίεση με το εξανδροβενζυλκαρβονικό Trenbolone (Parabolan) ως αποτέλεσμα της περίσσειας οιστρογόνου, αλλά παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξει πολύ σημαντική επίδραση στην καρδιαγγειακή υγεία.

Οποιοσδήποτε έχει ιστορικό υπέρτασης ή αυξημένης χοληστερόλης δεν συνιστάται να ξεκινήσει η εξανθοξυβενζοϋλοκαρβονική Trenbolone (Parabolan). Επιπλέον, ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικός κατά τη λήψη του στεροειδούς, με μια διατροφή που είναι πλούσια σε ωμέγα λιπαρά οξέα και χαμηλή σε κορεσμένα λίπη.

 


Απώλεια μαλλιών

Επειδή οι ανδρογενετικές επιδράσεις του εξανθρακικού εξαϋδροβενζυλίου (Parabolan) είναι τόσο ισχυρές, υπάρχει κίνδυνος απώλειας μαλλιών μεταξύ εκείνων που παίρνουν το φάρμακο.

Ωστόσο, η τριχόπτωση των αρσενικών μοσχευμάτων θα συμβεί μόνο σε εκείνους που έχουν το γονίδιο γι 'αυτό. Αντί να προκαλεί την απώλεια τρίχας, το εξανυδροβενζυλοκαρβονικό Trenbolone (Parabolan) απλά θα επιταχύνει τη διαδικασία. Μόλις έχει συμβεί απώλεια μαλλιών, δεν μπορεί να αντιστραφεί ακόμα και μετά τη διακοπή της χρήσης του στεροειδούς.

 
Τοξικότητα του ήπατος

Η τρανbolbone Hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan) n γενικά δεν πιστεύεται ότι είναι ένα ηπατοτοξικό στεροειδές και δεν συνδέεται με οποιεσδήποτε παρενέργειες σε κανονική δόση. Είναι πιθανό ότι όταν λαμβάνεται σε πολύ υψηλή δόση για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να υπάρχει κάποιος βαθμός τοξικότητας αλλά αυτό το φαινόμενο δεν αναμένεται τυπικά.

 

Αυτός δεν είναι ο πλήρης κατάλογος όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών του εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού τρανμπολόνων, παρακαλούμε ελέγξτε περισσότερες λεπτομέρειες όταν αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε.
 

7. Αγοράστε εξαϋδροβενζυλοκαρβονική τρενοβολόνη ακατέργαστη σκόνη για SZOB

Στην αγορά υπάρχουν διαφορετικά είδη καθαρότητας σκόνης εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού τρενοβολόνης, συνήθως κυμαίνεται από 60% έως 99%, η σκόνη εξαϋδροβενζυλοκαρβονικού τρενοβολόνης με υψηλή καθαρότητα όπως το 98% είναι συνήθως στη Φαρμακευτική Βαθμολογία, η οποία είναι ασφαλέστερη στη χρήση, λιγότερες παρενέργειες, μπορεί να παράγει περισσότερα φάρμακα τρανμπολόνη εξαϋδροβενζυλανθρακικό, όπου να αγοράσει Φαρμακευτική Grade trenbolone


μπορεί να είναι μια ερώτηση.Αν γνωρίζετε ήδη, αυτό είναι καλό.Εάν ακόμα δεν ξέρετε ακόμα και είστε προμηθευτής προϊόντων στεροειδών που χρειάζονται αυτό, τότε η εταιρεία SZOB ίσως μια καλή επιλογή σας.
Ποιο είναι το πλεονέκτημα της εταιρείας SZOB;

1 υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.
Πώς να αγοράσετε σκόνη εξαϋδροβενζυλανθρακικού άλατος της φαρμακευτικής βαθμίδας από την πρώιμη εταιρεία SZOB;

→ Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια παραγγελία για τις πρώτες ύλες Trenbolone Enanthate.

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

τρανμπολόνιο εξαϋδροβενζυλοκαρβονικό ακατέργαστο σκόνη βίντεο


τρανμπολόνη εξαϋδροβενζυλοκαρβονική ακατέργαστη σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα εξανυδροβενζυλοκαρβονική τρενοβολόνη
Εμφάνιση Κίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

23454-33-3

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

50-75 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

τρανμπολόνη εξαϋδροβενζυλοκαρβονική ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

τρανμπολόνη εξαϋδροβενζυλοκαρβονική ακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB

23454-33-3 Parabolan (trenbolone hexahydrobenzylcarbonate)HNMR.jpg

Εξεταστική