Τον σκόνη Enanthate τρεμνολόνης (10161-35-8)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη πούδρα Enanthate Trenbolone ;


Το Trenbolone Enanthate είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αναβολικά στεροειδή που χρησιμοποιούνται από τους bodybuilders λόγω της αποτελεσματικότητάς του. Είναι επίσης δημοφιλείς οι ορμόνες Trenbolone-Acetate ή Trenbolone-Hex (Tren- εξαϋδροβενζυλανθρακικό). Οι χρήστες του φαρμάκου το βρίσκουν ευεργετικό για όλους τους κύκλους του bodybuilding, συμπεριλαμβανομένης της κοπής και του όγκου.

 

Η τρεμποβολόνη είναι μια ορμόνη που δεσμεύεται με τους υποδοχείς ανδρογόνων, μια παρατεταμένη παραλλαγή εστέρα της ορμόνης Trenbolone.


Η τρεμποβολόνη, που είναι παράγωγο της νανδρολόνης (η βασική ορμόνη στο Deca-Durabolin), είναι ένα 19- ούτε αναβολικό στεροειδές. Οι 19-nor ενώσεις χαρακτηρίζονται από την έλλειψη 19ου άνθρακα στη δομή των στεροειδών, η οποία φέρνει επίσης την Trenbolone στην ταξινόμηση μιας προγεστίνης επίσης.


Μέσω των τροποποιήσεων από τη νανδρολόνη, εισάγει δύο διπλούς δεσμούς μεταξύ των ανθράκων 11 και 9 και αυτή η χημική τροποποίηση καθιστά την Trenbolone άκρως ανοσία στην αρωματοποίηση (μετατροπή σε οιστρογόνο) μέσω του ενζύμου αρωματάσης καθώς και στην αύξηση της αντοχής η οποία Trenbolone δεσμεύεται στον υποδοχέα ανδρογόνων.


Δηλαδή, η Trenbolone δεν θα παράγει μόνο οιστρογόνα παρενέργειες και ότι είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό και πολύ ισχυρό αναβολικό στεροειδές με αναβολική: ανδρογόνο αναλογία 500: 500. Σε σύγκριση με την τεστοστερόνη, αυτό είναι συγκλονιστικό, καθώς η τεστοστερόνη εκφράζει μια αναβολική: ανδρογόνο αναλογία 100: 100. Ως εκ τούτου, μπορούμε να δούμε πώς και γιατί η Trenbolone είναι πέντε φορές η δύναμη της τεστοστερόνης.


Οι χημικές τροποποιήσεις του επιτρέπουν επίσης μια ισχυρότερη αντοχή στο μεταβολισμό στο σώμα, επιτρέποντας ακόμη μεγαλύτερη μεγιστοποίηση των αναβολικών δυνατοτήτων του στον μυϊκό ιστό. Τέλος, η Enanthate Τρενοβολόνης διαθέτει τον εστέρα ενανθάνης, που είναι στερεωμένος στην 17-βήτα υδροξυλομάδα στη στεροειδή δομή. Αυτό, όπως αναφέρθηκε πολλές φορές ήδη, επιβραδύνει τον ρυθμό απελευθέρωσης και επίσης επεκτείνει τον χρόνο ημίσειας ζωής του Trenbolone στο σώμα σε περίπου 7 - 10 ημέρες.
ακατέργαστη πούδρα Enanthate Trenbolone

Trenbolone Enanthate ακατέργαστη σκόνη, το υλικό της Τρενολόνης Enanthate, ένα είδος off-κίτρινο χρώμα κρυσταλλική σκόνη, πολλοί προμηθευτές στεροειδών προϊόντων συνήθως αγοράζουν υψηλής καθαρότητας Trenbolone Enanthate σε σκόνη σε απευθείας σύνδεση, να το κάνει σε όλα τα είδη μάρκας τελειωμένη Trenbolone Enanthate, η λεπτομέρεια του Trenbolone Enanthate ακατέργαστο σε SZOB ως εξής:

Χημική ονομασία: Tren E, trenbolone E

Μοριακός τύπος: C25H34O3

Μοριακό Βάρος: 382.544

Καθαρότητα:> 98%

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη πούδρα Enanthate Trenbolone ;


Το Trenbolone Enanthate είναι τόσο αναβολικό όσο και ανδρογόνο και είναι πιο ισχυρό από την κοινή τεστοστερόνη. Λειτουργεί με τη δέσμευση του υποδοχέα των ανδρογόνων (AR) και δεν αρωματίζει (μετατρέπεται σε οιστρογόνα) οδηγώντας σε μυϊκή αύξηση. Εκτός από τη δέσμευση σε AR, η Trenbolone προσκολλάται επίσης στα λιπώδη κύτταρα και ενεργοποιεί τις διαδρομές απώλειας λίπους.


Το δυναμικό πρόσδεσης του Trenbolone Enanthate είναι τριπλάσιο της τεστοστερόνης. Ως αναβολικό, το στεροειδές δημιουργεί και διατηρεί τους μύες πιο αποτελεσματικά από την τεστοστερόνη και επίσης συνεργάζεται άμεσα με τους υποδοχείς γλυκοκορτικοειδών για να αναστέλλει την παραγωγή κορτιζόλης που καίει τους μύες. Τα 100 mg Trenbolone Enanthate θα έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα με τα 500 mg Trenbolone Enanthate. Τα πλεονεκτήματα της Trenbolone Enanthate είναι τα παρακάτω:


² Αύξηση της αντοχής των μυών: Τα υψηλά ανδρογόνα αποτελέσματα οδηγούν σε ταχύτερη ανάπτυξη μυών και μάζας.


² Καύση λίπους: Βοηθά επίσης στην καύση θερμίδων και στην εξάλειψη των λιποκυττάρων με σύνδεση με τα λιπώδη κύτταρα.


² Βελτίωση αντοχής: Το ανδρογόνο αποτέλεσμα βοηθά στην κοπή ενώ παράλληλα βελτιώνει την αντοχή σας.


² Δεν υπάρχει αρωματοποίηση: Το στεροειδές δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνο, επομένως δεν θα καούν μυϊκά κύτταρα.


² Αποτελεσματικό: Απαιτείται μικρότερη δόση Trenbolone σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις. Μπορείτε επίσης να διαφοροποιήσετε τους τύπους ανάλογα με τις προσωπικές επιθυμίες. Για παράδειγμα, έχει μικρότερο χρόνο ημίσειας ζωής σε σύγκριση με άλλα στεροειδή.


Αν και η Trenbolone μπορεί να βρεθεί σε μορφή από του στόματος, θα βιώσετε τα καλύτερα αποτελέσματα πηγαίνοντας για την ενέσιμη παραλλαγή. Αυτό συμβαίνει επειδή απορροφάται γρήγορα και εύκολα στο σώμα και θα αρχίσει να εργάζεται σχεδόν αμέσως. Ο κίνδυνος απώλειας μέρους του πεπτικού συστήματος ελαχιστοποιείται.
3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη Enanthate Trenbolone ;


Στην αγορά, η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Enanthate λαμβάνεται συνήθως ως μορφή ένεσης. Δεν έχει σημασία τι είναι ο σκοπός σας, είτε είναι η συσσώρευση ή η κοπή περισσότερων, θα βρείτε ότι η Trenbolone-Enanthate είναι πολύ αποτελεσματική στην περιοχή των 300mg-500mg ανά εβδομάδα με 400mg ανά εβδομάδα γενικά που είναι μια πολύ στερεή δόση. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο, αλλά οι περισσότεροι θα βρουν δόσεις που υπερβαίνουν τα 500mg την εβδομάδα, ώστε να έχουν περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες, ειδικά αν εισέλθουν στην περιοχή των 600mg ανά εβδομάδα και σχεδόν βεβαίως αν ξεπεράσουν τα 700mg την εβδομάδα. Ανεξάρτητα από τη δοσολογία, οι περισσότεροι θα βρουν 8 εβδομάδες για να είναι αξιοπρεπώς αποτελεσματικές με 12 εβδομάδες χρήσης γενικά να είναι όσο θέλετε να πάτε. Εάν ο κύκλος σας παρατείνεται μετά από 12 εβδομάδες, είναι συνήθως καλύτερο να υποκαταστήσετε μια άλλη αναβολική ορμόνη στο χώρο του Tren για να διατηρήσετε ζωντανή την πρόοδο. ναι, το σώμα μας θα προσαρμοστεί.

 

Οι κύκλοι της Trenbolone Enanthate καθορίζονται από τις ανάγκες και την ανοχή των χρηστών για το φάρμακο. Πόση μάζα και δύναμη κερδίζετε εξαρτάται από το πόσο πολύ παίρνετε.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα στεροειδή, το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δόση, όπως συμβαίνει και με τις ανεπιθύμητες ενέργειες της Trenbolone Enanthate, τόσο περισσότερο παίρνετε τα περισσότερα κέρδη που βλέπετε. Ωστόσο, τόσο μεγαλύτερες είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αντιμετωπίζετε. Επομένως, παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη.

 

Όσον αφορά το τι πρέπει να στοιβάζετε το Trenbolone-Enanthate, απλά επιλέξτε ό, τι θέλετε καθώς η ορμόνη αυτή στοιβάζεται καλά με όλα τα αναβολικά στεροειδή. Ωστόσο, συνιστάται ιδιαίτερα η τεστοστερόνη να είναι μέρος της στοίβα σας, καθώς η Trenbolone σε οποιαδήποτε μορφή θα καταστείλει σημαντικά την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Πολλά άτομα βρίσκουν επίσης συμπληρωματικά με την ορμόνη Τ-3 ότι είναι πολύ χρήσιμα καθώς τα επίπεδα γενικά πέφτουν όταν υπάρχει το Tren. Περαιτέρω, καθώς η υπεύθυνη χρήση είναι σημαντική, πρέπει να γίνει ένα καλό πρόγραμμα μετά την κυκλοφορία του κύκλου (PCT) μετά την ολοκλήρωση του κύκλου. Στην περίπτωση της Trenbolone-Enanthate, εάν ο κύκλος σας τελειώσει με αυτό το στεροειδές στο παιχνίδι, το PCT δεν θα θέλει να ξεκινήσει, έως ότου έχουν περάσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες από την τελευταία ένεση.

 

Συνδυασμός Trenbolone και Dianabol


Κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών έως τεσσάρων εβδομάδων, ορισμένοι ιστότοποι bodybuilding συνιστούν συνδυασμούς Trenbolone και Dianabol ή στοίβα και προτείνουν τη λήψη περίπου 50 mg ημερησίως. Αυτός ο ενδιάμεσος κύκλος Trenbolone ξεκινάει τις δοσολογίες σε υψηλότερη ποσότητα από τους κύκλους αρχάριων. Η τεστοστερόνη χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα αντί για το κύριο αναβολικό. Το Dianabol περιλαμβάνεται σε αυτήν τη στοίβα, αλλά δεν είναι επειδή το Tren δεν είναι αρκετά ισχυρό ώστε να παραμείνει μόνο του. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται ένας κύκλος της Trenbolone Enanthate είναι η τεστοστερόνη. Όταν πρόκειται για αυτόν τον συγκεκριμένο κύκλο, το Dianabol χρησιμοποιείται συχνά ως μίζα για ένα άτομο που θέλει να μαζεύει και να δυναμώνει.

 

Trenantone Enanthate 800 mg και συνδυασμός Drostanolone Ε

Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων 1 έως 12, οι bodybuilders μπορούν επίσης να συστήσουν τη λήψη 100 mg enanthate τεστοστερόνης και 800 mg enanthate της Trenbolone και 400 mg enanthate Drostanolone. Αυτές είναι εβδομαδιαίες δοσολογίες. Όλα τα στοιβάζονται σε αυτόν τον κύκλο περιέχουν εστέρες enanthate. Όταν όλα τα φάρμακα έχουν τον ίδιο εστέρα, είναι ευκολότερο να ενεθούν και μπορούν να τοποθετηθούν στην ίδια σύριγγα. Οι δόσεις ενανθράκων Trenbolone θα είναι υψηλότερες, ενώ η τεστοστερόνη είναι μια συμπληρωματική θεραπεία αντικατάστασης και η Drostanolone είναι εκεί για να συμπληρώσει την Trenbolone.

 

Trencinone Enanthate και Trenbolone Ένα συνδυασμός

Σημειώστε ότι οι εστέρες της Trenbolone δεν χρειάζεται να έχουν ένα αναβολικό στεροειδές στοιβάζονται μαζί τους. Για παράδειγμα, enanthate τεστοστερόνης με enanthate της Trenbolone. Είναι εντάξει να συνδυάσετε την οξική Trenbolone (Tren A) με enanthate τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια των κύκλων σας. Αυτοί οι κύκλοι δεν είναι προβληματικοί. Να έχετε επίγνωση του χρόνου και του χρόνου ημιζωής των εστέρων και των χρονοδιαγραμμάτων ένεσης για να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Όλο αυτό το διάστημα, να γνωρίζετε ότι οι δοσολογίες enanthate της Trenbolone μπορούν - και συχνά είναι - να είναι επικίνδυνες και μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες. 

4. Δοσολογία πρώτης σκόνης Enanthate Trenbolone


Η τενονόνη Enanthate βρίσκεται στην μαύρη αγορά σε μεγάλες ποσότητες. Μπορεί να είναι σχετικά δαπανηρή, ανεξάρτητα από το πώς και πού γίνεται. Η τιμή του μπορεί να κυμαίνεται από $ 15 ανά γραμμάριο σκόνης έως περίπου $ 150 ανά φιάλη των 10 ml. Το εύρος δοσολογίας της Trenbolone είναι τυπικά 75 mg-100 mg μία φορά, Λόγω του μικρού μήκους του εστέρα, θα έπρεπε να το παίρνετε κάθε δεύτερη μέρα ή 3 φορές την εβδομάδα μέσω ενδομυϊκής ένεσης.400 mg την εβδομάδα θεωρείται γενικά αρκετά αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα βρίσκουν το Tren E ικανοποιητικά αποτελεσματικό στην περιοχή των 300 mg-500 mg την εβδομάδα .
 

5. Προειδοποίηση για την Τρανβολόνη Enanthate


Trenbolone Enanthate είναι ένα στεροειδές που έχει ισχυρές ανδρογόνο ιδιότητες. Η εφίδρωση και η μείωση της καρδιαγγειακής ικανότητας συχνά αναφέρονται ευρέως με τη χρήση της Trenbolone Enanthate. Το Trenbolone Enanthate δεν είναι κατάλληλο για κάποιον που παίζει οποιοδήποτε είδος αθλητισμού που απαιτεί καρδιαγγειακή ικανότητα. Η εφίδρωση έχει αναφερθεί πολύ τη νύχτα, με αϋπνία και ακόμη και παράξενα όνειρα. Συνιστάται η πρόσληψη νερού να είναι αποτελεσματική ενώ καταναλώνει Trenbolone Enanthate επειδή τείνει να προκαλέσει απώλεια νερού.


Εντούτοις, λέγεται ότι το Enanthate Trenbolone δεν αρωματίζει, αλλά επειδή το οιστρογόνο εμφανίζει παρενέργειες που σχετίζονται με την προγεστερόνη, όπως η γυναικομαστία, θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη κατά την τοποθέτησή του με άλλα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή, όπως η τεστοστερόνη. Το Trenbolone Enanthate αναφέρεται επίσης ότι είναι πολύ σκληρό για τη λειτουργία HTPA. Επιπλέον, η ανάρρωσή του λέγεται ότι είναι πιο σκληρή από τα στεροειδή και γι 'αυτό συχνά συνιστάται η χρήση HCG.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της Trenbolone Enanthate ακατέργαστης σκόνης;

Trenbolone Enanthate είναι ένα ισχυρό στεροειδές, αλλά προκαλεί επίσης σημαντικές παρενέργειες.

Οι κοινές παρενέργειες περιλαμβάνουν:

² Αύξηση των επιπτώσεων της φαλάκρας των ανδρών.


² Η αύξηση των εστιών της ακμής.


² Δεν συνιστάται για γυναίκες αθλητές λόγω των ισχυρών ανδρογόνων ιδιοτήτων του.


² Ο κίνδυνος ύπνου.


² Κακή εφίδρωση.


² Αύξηση της αρτηριακής πίεσης.


² Enanthate Trenbolone μπορεί να προκαλέσει ηπατική ή νεφρική βλάβη μερικές φορές


Η λίστα δεν περιλαμβάνει όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες, θα πρέπει καλύτερα να ελέγξετε τις άλλες σχετικές παρενέργειες όταν αποφασίσετε να πάρετε το Trenbolone Enanthate.

7. Αγοράστε σκόνη Enanthate της Trenbolone για την SZOB

Στην αγορά, υπάρχουν διάφορα είδη καθαρότητας σκόνης Enanthate Trenbolone, συνήθως κυμαίνεται από 60% -99%, η σκόνη Enanthate Trenbolone με υψηλή καθαρότητα όπως το 98% είναι συνήθως σε Φαρμακευτική Grade, η οποία είναι πιο ασφαλής στη χρήση, λιγότερες παρενέργειες, μπορεί να παράγει περισσότερα φάρμακα Trenbolone Enanthate, όπου μπορείτε να αγοράσετε Φαρμακευτική Grade Trenbolone Enanthate σε σκόνη, ίσως αυτό είναι ένα ερώτημα.Αν έχετε ήδη


ξέρετε, αυτό είναι καλό. Αν ακόμα δεν ξέρετε ακόμα, και είστε προμηθευτής προϊόντων στεροειδών που το χρειάζεστε, τότε η εταιρεία SZOB ίσως μια καλή επιλογή σας.


Ποιο είναι το πλεονέκτημα της εταιρείας SZOB;

 

1 υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

 

2 γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

 

3 Έχουμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.


Πώς να αγοράσετε σκόνη Enanthate από την SZOB;

→ Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια παραγγελία για τις πρώτες ύλες Trenbolone Enanthate.

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

 Trenbolone Enanthate βίντεο σε σκόνη


πρώτες σκόνη Trenbolone Enanthate Προδιαγραφές:Ονομα Trenbolone Enanthate
Εμφάνιση κίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

10161-35-8

Χημική δοκιμή ≥98%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

75-100 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

ακατέργαστη πούδρα Enanthate Trenbolone   Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

ακατέργαστη σκόνη Τρενοβολόνης Enanthate HNMR | SZOB


10161-35-8 Trenbolone enanthate HNMR.jpg
Εξεταστική