6-βρωμο ανδροστενεδιόνη CAS:38632-00-7

6-βρωμο ανδροστενεδιόνη CAS:38632-00-7
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή σχετικά με 6-βρωμο ανδροστενεδιόνη CAS:38632-00-7:

Αυτό είναι παρόμοιο με πολλά άλλα στεροειδή αντι-αρωματάσης παράγοντες και είναι στην αγορά, εκτός από αυτό έχει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά. Θα πρέπει να είναι πολύ καλό, αλλά είναι σε καμία περίπτωση συμβατό με DSHEA ή απαντούν στη φύση. Αυτό θα μειώσουν το οιστρογόνο, αλλά θα μπορούσαν να έχουν δευτεροβάθμια κλείσει μέσω ενός μονοπατιού ανδρογόνο ως 6-βρωμο -Η τεστοστερόνη. Ακόμα, ίσως μια αξιοπρεπή AI με ισχυρά αποτελέσματα. Υπάρχει ένα μείγμα από 6α και 6β βρωμο ομάδες στην αγορά και κάποια που έχουν και οι δύο. Κανείς δεν φαίνεται να καταλάβουμε ποια ισομερές είναι καλύτερη. Μέχρι τότε, κατά πάσα πιθανότητα είχα κολλήσει με κάτι δοκιμασμένο και αληθινό. Έχει ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό ότι οι 6alpha και μορφές 6-βήτα είναι αυτοκτονία και ανταγωνιστική αναστολείς αντίστοιχα. Αυτό καθιστά πολύ περιεκτική ως έναν αναστολέα αρωματάσης.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35

(2) καθαρότητα: > 99%

(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.

2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες

(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.

(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.

(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 τρεις αρχές:

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Πρόβλημα ποιότητας προϊόντος

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Συναφή προϊόντα
API
Εξεταστική