Στοματική σκόνη τουρίνης (2446-23-3)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η πούδρα Turinabol από το στόμα ;


Στοματικό Το Turinabol είναι, σε κάποιο βαθμό, αινιγματικός και επιρρεπής σε παρεξήγηση.

 

Δεν είναι απλά μια έκδοση δισκίου του ενέσιμου Turinabol, ή μια αλκυλιωμένη έκδοση του. Ούτε, παρά τους ισχυρισμούς, είναι ένα αναβολικό στεροειδές που αναπτύχθηκε ειδικά για το ντόπινγκ. Ο ισχυρισμός αυτός απορρέει από σύγχυση με τη μεστολονόνη.

 

Δομικά, είναι το Dianabol με προστιθέμενο χλώριο στη θέση -4, το οποίο έχει το προβλέψιμο πλεονέκτημα ότι εμποδίζει την αρωματοποίηση.

 

Ωστόσο, πρέπει να δίνεται προσοχή όταν προσπαθείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα σχετικά με τα αναβολικά στεροειδή από τη δομή. Η υποκατάσταση ενός ατόμου ή ενός χημικού δεσμού κάνει μεγάλες αλλαγές σε ολόκληρο το σχήμα παρά επηρεάζοντας μόνο ένα σημείο. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα αλλαγές στις ιδιότητες πέρα από τις προβλέψιμες. Ένα παράδειγμα θα ήταν αν κάποιος προσπάθησε να προβλέψει τις ιδιότητες του Dianabol από τη δομική του σχέση με την boldenone (είναι το ίδιο εκτός από την 19-μεθυλίωση του Dianabol.) Ενώ η μεθυλίωση παρέχει την προβλεπόμενη στοματική βιοδιαθεσιμότητα, στην πραγματικότητα οι άλλες ιδιότητες του Dianabol έτσι ώστε κανείς δεν μπορεί εύλογα να αποκαλεί "από του στόματος boldenone".

 

Στην περίπτωση του Oral Turinabol, λόγω της παραπάνω δομικής σχέσης με το Dianabol, ονομάζεται συνήθως ξηρή εκδοχή του. Τώρα, αν αυτό ήταν αλήθεια, όμως, δεν μπορούσαμε να πούμε καμία διαφορά μεταξύ της χρήσης της ΟΤ και της χρήσης του Dianabol συν αναστολέα αρωματάσης. Ωστόσο, υπάρχει σημαντική διαφορά στην πράξη.

 

Το OT πρέπει να θεωρείται ως δική του ένωση και όχι απλά ως ξηρό Dianabol. Τούτου λεχθέντος, αυτή η δημοφιλής περιγραφή δεν είναι μια κακή πρώτη προσέγγιση. Απλά να γνωρίζετε τους περιορισμούς της.

 

Παρόλο που η Tbol είχε εκφράσει ένα απίστευτο ιστορικό έγκυρης εφαρμογής και ασφάλειας, το 1994 η Jenapharm σταμάτησε την παραγωγή. Ήταν μια εποχή στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η πλειοψηφία των αναβολικών στεροειδών είχε διακοπεί και τραβηχτεί από αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω του αυξανόμενου στιγματισμού κατά του στεροειδούς. Οι αυξανόμενες ποσότητες αρνητικής προσοχής που έχουν σχέση με τη χρήση αναβολικών στεροειδών στον αθλητισμό στις αρχές της δεκαετίας του 1990 δεν βοήθησαν την υπόθεση του Τορίνουμπολ και η μοίρα του εκείνη την εποχή ήταν παρόμοια με πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή την εποχή εκείνη.


Το Jenapharm αγοράστηκε τελικά από τη Schering AG το 1996, αλλά δεν επανέλαβε την κατασκευή του Turinabol. Η διακοπή της παραγωγής στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συνέπεσε με τις λεπτομέρειες που έρχεται στο φως για το κρατικό πρόγραμμα φαρμακοδιέγερσης της Ανατολικής Γερμανίας και η απότομη παραγωγή της σταματά παράλληλα με τις ειδήσεις σχετικά με το πρόγραμμα ντόπινγκ είναι πιθανό να συνέβαλε στη λαϊκή στάση των αθλητών και των bodybuilders ότι το Turinabol ήταν ένα πολύ μυστήριο, ξεχωριστό και πολύτιμο αναβολικό στεροειδές για να το αποκτήσετε.

 

Σήμερα δεν υπάρχουν γνωστές φαρμακευτικές παραγωγές αυτής της ένωσης και η παραγωγή της περιορίζεται σε κατασκευαστές υπόγειου εργαστηρίου (UGL).
 

2. Πώς το άλας πούδρα Turinabol από το στόμα   Εργα?


Το Tbol είναι μια τροποποιημένη μορφή Dianabol (Methandrostenolone). ένας συνδυασμός Dianabol και Clostebol (4-χλωροτεστοστερόνη).

Ενώ η γενική χημική του δομή είναι παρόμοια με το Dianabol, είναι μια πολύ πιο ήπια ορμόνη.

Ο συνδυασμός των δύο χημικών ουσιών έχει μειώσει κάθε κίνδυνο αρωματοποίησης σε οιστρογόνα, αλλά αυτό έχει επίσης μειώσει τη συνολική ανδρογόνο δύναμη too.Dianabol έχει μια αναβολική βαθμολογία μεταξύ 90-210, ενώ το Turinabol έχει μια αναβολική βαθμολογία των 54.

 

Ενώ το Tbol είναι ασθενέστερο από το Dianabol, εξακολουθεί να προσφέρει διάφορα οφέλη, χωρίς τις παρενέργειες που σχετίζονται με τα στεροειδή που αυξάνουν τα οιστρογόνα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναμείνετε να δείτε σταθερά, αν όχι θεαματικά κέρδη άπαχου μυός, χωρίς να εμφανίσετε φούσκωμα, κατακράτηση νερού ή γυναικομαστία.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη τουρίνης του στόματος ;  


Στοματικό turinabol είναι στην πραγματικότητα μια έκδοση της μεθανοστενολόνης με επιπλέον άτομο χλωρίου στην τέταρτη θέση.Έτσι το επίσημο όνομα του turinabol είναι 4-χλωρο-άλφα-Διυδρομεθυλοτεστοστερόνη. Αυτή η αναβάθμιση έχει καταστήσει το φάρμακο πρακτικά μη αρωματισμένο. Ακόμη περισσότερο, οι μεταβολίτες τουρίνηςβ αφήνουν πολύ γρήγορα το σώμα, προσφέροντας τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της απειλής των δοκιμών ντόπινγκ.

 

Όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του στόματος AAS στοματικό τουρίνης είναι 17-άλφα αλκυλιωμένο, επομένως είναι δυνητικά επιβλαβές για το ήπαρ. Ωστόσο, η αρνητική επίδραση στο ήπαρ δεν αναφέρθηκε ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση.

 

Το στόμα turinabol μοιάζει αρκετά με τη μεθανδροστενολόνη όχι μόνο στη δομή του μορίου αλλά η δράση και των δύο φαρμάκων είναι πολύ παρόμοια. Το Turinabol παράγει λιγότερα κέρδη, αλλά αυτό είναι "ποιότητα", άπαχη μάζα και επίσης παράγει λιγότερες παρενέργειες. Παρά το γεγονός ότι το turinabol δεν αρωματίζει και είναι ήπιο φάρμακο, η παρατεταμένη χρήση μπορεί να προκαλέσει την καταστολή της έκκρισης ενδογενούς τεστοστερόνης αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό σε σύγκριση με τη μεθανδροστενολόνη (dianabol) και είναι εύκολα αναζωογονημένη.

 

Το Tbol δεν είναι ένα μεγάλο ογκώδες στεροειδές καθόλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τεράστια οφέλη σε κύκλους. Επειδή δεν αρωματίζει, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οιστρογονικές παρενέργειες όπως η γυναικομαστία, η κατακράτηση νερού (οίδημα), η αϋπνία ή η υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση). Δεν απαιτείται αναστολέας αρωματάσης με τους κύκλους Tbol, επομένως όσοι είναι επιρρεπείς σε ανεπιθύμητες παρενέργειες σχετιζόμενες με οιστρογόνα θα εκτιμήσουν αυτό το φάρμακο.
 

4. Δοσολογία πρώτης σκόνης σκευάσματος turinabol


Υπάρχουν δύο δυνητικοί λόγοι για τη χρήση του Turinabol. είτε κοπής είτε όγκου.

 

Αν ομαδοποιείτε τότε προσπαθείτε να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, έτσι συνήθως ένας αθλητής ή αθλητής θα επέλεγε μια δοσολογία μέχρι 80mg ημερησίως.

 

Κατά την κοπή (κάψιμο λίπους), η μέση δοσολογία είναι περίπου 40 mg την ημέρα.

 

Οι γυναίκες χρήστες θα τείνουν να παραμένουν σε πολύ χαμηλότερη δόση από τους άνδρες, συνήθως μόνο περίπου 5-10mg ημερησίως. Αυτό είναι να μειωθούν τα συμπτώματα virilization (virilism), η οποία είναι η ανάπτυξη των αρσενικών φυσικών χαρακτηριστικών:

 

Μια βαθύτερη φωνή

Μικρότερα στήθη

Μεγαλύτερη κλειτορίδα

Διαταραγμένος κύκλος εμμήνου ρύσεως

Ασυνήθιστη ανάπτυξη τριχών στο πρόσωπο και στο σώμα

Άλλα θέματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες χρήστες είναι η ακμή και η επιθετικότητα.

 

Οι χρήστες του Turinabol συνήθως θα κολλήσουν σε έναν κύκλο 6-8 εβδομάδων. Συνιστάται να επιλέγετε μικρότερο κύκλο εάν χρησιμοποιείτε υψηλότερη δοσολογία, έτσι ώστε να περιορίσετε τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών στο ελάχιστο.

 

Απαιτείται συσσώρευση αυτού του στεροειδούς, καθώς τα οφέλη από τη χρήση αυτού του στεροειδούς δεν ξεπερνούν τα αρνητικά.

 

Κατά τη στοίβαξη της προπιονικής τεστοστερόνης ή της τενονστερόνης Enanthate είναι οι συνηθισμένες επιλογές, αλλά ορισμένοι χρήστες θα επιλέξουν το Deca Durabolin καθώς έχει μεγαλύτερο χρόνο ημίσειας ζωής, έτσι θα χρειαστούν λιγότερες δόσεις.

 

Για τους άνδρες, συνιστώ 20-50mgs την ημέρα ως τμήμα μιας στοίβας στεροειδών. Πολλοί bodybuilders πιστεύουν ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσουν σε υψηλές δόσεις για καλά αποτελέσματα, αυτό είναι ψευδές. Επειδή το Tbol δεν αρωματίζει, μην περιμένετε να μετακινηθεί η κλίνη καθημερινά, καθώς δεν θα διατηρήσετε πολύ νερό στους μυς σας.

 

Οι γυναίκες μπορούν να τρέξουν το Tbol σε μικροσκοπικές δόσεις, 2,5-7,5mgs ανά ημέρα το μέγιστο. Μπορεί να προκαλέσει φθορισμό σε υψηλότερες δοσολογίες. Θυμηθείτε τα ανέκδοτα γυναικών της Ανατολικής Γερμανίας; Έχουν ρίζες στη χρήση tbol, γι 'αυτό είναι πολύ προσεκτικοί κυρίες.

 

Δοσολογίες φύλου

Αρσενικό 20-50 χιλιοστόγραμμα ημερησίως

Γυναίκα 2,5-7,5 χιλιοστόγραμμα την ημέρα

Μισή ζωή

 

Ο χρόνος ημίσειας ζωής είναι 16 ώρες, έτσι μια δόση ημερησίως θα λειτουργήσει καλά. Παρόλα αυτά, έχω δει πολλά bodybuilders να χωρίζουν τη δόση σε διαστήματα των 12 ωρών για να πάρουν τα "τέλεια" επίπεδα αίματος.
 

5. Προειδοποίηση της πρώτης σκόνης σκευάσματος turinabol


Οι αρνητικές παρενέργειες είναι σπάνιες με αυτή την ουσία και είναι συνήθως το αποτέλεσμα χρήσης κύκλων που είτε είναι πολύ μεγάλοι είτε υπερβολικά υψηλοί. Ο προαναφερόμενος κίνδυνος ηπατικής τοξικότητας και η μείωση της ικανότητας πήξης του αίματος είναι τα μόνα που πραγματικά πρέπει να προσέξουμε. Έχει επίσης ενοχοποιηθεί όσον αφορά τη μείωση των φυσικών επιπέδων τεστοστερόνης - αλλά για άλλη μια φορά αυτό γενικά σχετίζεται με τη δόση. Έχουν υπάρξει αναφορές γυναικών που πάσχουν από δυσμενέστερες ανεπιθύμητες ενέργειες από τους άνδρες κατά τη χρήση αυτής της ουσίας, ωστόσο οι αντιδράσεις αυτές εμφανίστηκαν σε γυναίκες που έλαβαν σχεδόν διπλάσια ποσότητα από τους άνδρες ομολόγους τους ... έτσι φυσικά θα είχαν περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες!
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες της πρώτης σκόνης turinabol από το στόμα ;


Ίσως το turinabol είναι ένα από τα ασφαλέστερα στεροειδή όσον αφορά τις παρενέργειες και συχνά συγκρίνεται με τα Anavar και Primobolan σε αυτή την ακριβή πλευρά. Ωστόσο, όπως όλα τα στεροειδή, το tbol δεν είναι ελεύθερο, και υπάρχουν ορισμένα θέματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν το χρησιμοποιείτε.

 

Πρώτα απ 'όλα - όλα τα στεροειδή προκαλούν καταστολή και το turinabol δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Επομένως, οι φυσικοί ενισχυτές τεστοστερόνης θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται ως βοηθητικά μέσα κατά τη διάρκεια κύκλων tbol, όπως το Nolvadex και / ή το HCGenerate ES. Επιπλέον, μια θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT) θα πρέπει πάντα να διεξάγεται μετά από έναν κύκλο στεροειδών. Διαφορετικά, το σώμα δεν θα είναι σε θέση να ανακάμψει πλήρως, και η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης μπορεί να καταλήξει μόνιμα σε καταστολή.

 

Η πιο σημαντική παρενέργεια του turinabol είναι η ηπατοτοξικότητα. Δεδομένου ότι πρόκειται για στεροειδές c17aa, παρουσιάζει κάποια ηπατική τοξικότητα. Παρόλο που δεν είναι ακόμη τόσο τοξικό όσο το Anadrol ή το Dianabol, θα εξακολουθεί να έχει αντίκτυπο στη λειτουργία του ήπατος. Συνεπώς, τα βοηθητικά βοηθήματα συσσώρευσης ήπατος είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια των κύκλων τουρίνης και οι διάρκειες του κύκλου θα πρέπει μάλλον να μειωθούν (όχι περισσότερο από 6 εβδομάδες).


Μερικοί άνθρωποι βεβαιώνουν ότι το turinabol είναι απολύτως ασφαλές για το συκώτι και παρουσιάζει τους Γερμανούς αθλητές ως το κύριο επιχείρημα για τέτοιες αξιώσεις. Είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι αυτοί οι αθλητές είχαν χορηγηθεί με το turinabol για πολύ καιρό και δεν είχαν σημαντικά προβλήματα με την υγεία του ήπατος. Ωστόσο, οι δόσεις που έλαβαν δεν παραμένουν ακόμη πιο κοντά σε εκείνες που έλαβαν οι σύγχρονοι bodybuilders. Ως εκ τούτου, οι τακτικοί έλεγχοι του ήπατος θα πρέπει να γίνονται κατά τη λήψη του tbol, και τέτοια συμπληρώματα που υποστηρίζουν το ήπαρ ως N2Guard πρέπει να ληφθούν.

 

Μια άλλη συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια που παρατηρείται με τα αναβολικά στεροειδή, είναι τα επίπεδα των λιπιδίων που έχουν υπογραμμιστεί. Συνήθως, τα στεροειδή επηρεάζουν τα επίπεδα χοληστερόλης - μειώνουν την HDL (λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας) και αυξάνουν την LDL (λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας). Δυστυχώς, λόγω της άλμης αλκυλίωσης c17, το turinabol έχει σημαντική επίδραση στην ικανότητα του ήπατος να επεξεργάζεται τη χοληστερόλη. Έτσι, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα προφίλ των λιπιδίων κατά τη διάρκεια των κύκλων τουρίνης.

 

Τέλος, αν και το tbol μόλις έχει ανδρογονική δραστηριότητα, μπορεί να προκαλέσει ορισμένες ανδρογονικές παρενέργειες. Παρ 'όλα αυτά, αυτά συμβαίνουν μόνο σε πολύ λογικά άτομα όταν λαμβάνονται υπερβολικά υψηλές δόσεις.
 

7. Αγοράστε το σκεύασμα από το στόμα σερίνης


→ Επισκεφτείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια παραγγελία από τις πρώτες ύλες τουρίνης του στόματος.

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.
Στοματική σκόνη τουρίνης   βίντεο

Ακατέργαστο σκεύασμα σκόνης turinabol Προδιαγραφές:Ονομα Από το στόμα
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

  2446-23-3

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

5-80 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Στοματική πούδρα turinabol Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Ακατέργαστο σκεύασμα σκόνης τουρκινάθου από το στόμα HNMR | SZOB


2446-23-3 Oral turinabol HNMR.jpg
Εξεταστική