YK11 σκόνη (431579-34-9)

YK11 σκόνη (431579-34-9)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι ηΠρώτες YK11 σκόνη?


SARMS, συμπεριλαμβανομένης της YK11 είναι πολύ δημοφιλής στη βιομηχανία bodybuilding και ο κύριος λόγος για αυτό είναι επειδή μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσουν μύες και να χάσουν λίπος. Αυτό είναι πολύ παρόμοιο σε σύγκριση με την AAS, αλλά το καλύτερο πράγμα είναι ότι δεν θα σας δώσει οποιαδήποτε από τις δυσάρεστες παρενέργειες. Μερικές από τις παρενέργειες που κανονικά θα αντιμετωπίσετε περιλαμβάνουν υψηλή αρτηριακή πίεση, HPTA τερματισμού, βλάβη του ήπατος και περισσότερο. SARMS δεν σας δίνουν αυτές τις επιδράσεις, επειδή είναι πολύ πιο επιλεκτικό στις περιοχές που απευθύνονται, έτσι μπορείτε να πάρετε ακόμα το κέρδος μυών και απώλεια λίπους.

 

Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες SARMS εκεί έξω που είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από άλλες και YK11 είναι ένα από τα νεότερα αυτά στην αγορά αυτή τη στιγμή. Αυτό εντάσσεται η ελίτ επιλογές του SARMS και έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά ότι μπορεί να αλλάξει το γενετικό δυναμικό σας όταν πρόκειται για την οικοδόμηση των μυών. Έτσι όπως μπορείτε να δείτε, YK11 είναι πραγματικά ένα από τα πιο ισχυρά SARMS στην αγορά αλλά Τούτου λεχθέντος, είναι επίσης πολύ νέα για την αγορά, καθώς και αυτό μπορεί να βάλει πολλή άνθρωποι off, όταν πρόκειται για τη συνολική χρήση του τώρα.

 
2. Πόσο κάνειΠρώτες YK11 σκόνηΛειτουργεί;


YK θα λειτουργήσει ως ένα αντι Andorgen (διακοπή τεστοστερόνης δεσμευτική κλπ στο σώμα). Με ορισμένοι αναβολικές δυναμικό σε χαμηλά επίπεδα της δοκιμής/DHT. Ως ένα παράγωγο του DHT είναι πιθανόν ότι μικρή μυϊκή μάζα κέρδη μπορεί να επιτευχθεί άμεσα από το. Ωστόσο, η διατήρηση των μυών, μυϊκή σκληρότητα, αντοχή και λίμπιντο είναι πιθανό να αυξηθεί. Πράγμα που σημαίνει ότι θα ήταν μια σύνθετη bodybuilders θα τρέχει πηγαίνει σε μια παράσταση και όχι κατά τη διάρκεια της off season, ωστόσο, είναι συχνά στο εμπόριο οικοδόμος μάζα.

 

Έτσι τι κάνει τόσο ξεχωριστή; Του αξία ως ένα ΕΙΔΙΚΟ είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε, αυτή η αγορά έχει δει ποτέ πριν και δρα ως ένα πολύ ισχυρό ανδρόγυνο καθώς και. Αυτό, σε συνδυασμό με τις ελάχιστες παρενέργειες, μπορείτε να πάρετε σημαίνει ότι αυτό το ΕΙΔΙΚΟ είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία πιο επιθυμητό SARMS στην αγορά και πάνω από όλα αυτά, είναι επίσης ένα αναστολέα της μυοστατίνης πολύ αποτελεσματικό καθώς και! Μυοστατίνη είναι μια πρωτεΐνη γνωστή και όταν αυτό είναι παρόν, μπορεί να ενεργεί ως ένα περιοριστή όταν πρόκειται για μυϊκό ιστό σας και τη συνολική παραγωγή του.


Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν τα γονίδιά σας μπορεί σας περιορίζει και μυών σας, το ΕΙΔΙΚΟ θα πάει ενάντια σε αυτό και να δημιουργήσετε το μυ ούτως ή άλλως. Με άλλα λόγια, εάν είστε ένα μικρό ανάστημα και θέλετε να κάνετε ό, τι μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος αλλά μπορείτε ακριβώς, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνουμε αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυξάνει την κατασκευή σας και τις δυνατότητές σας να χτίσει το μυ στην πρώτη θέση, έτσι ώστε όταν κοιτάτε τα επιστημονικά δεδομένα πίσω από αυτό, δεν είναι δύσκολο να δείτε γιατί YK11 είναι ένα πραγματικό παιχνίδι changer.

 

Πολλοί SARMS έρχονται με περιορισμένη αρρενογόνο επίδραση, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό μπορεί ναt πραγματικά να συγκριθεί με εκείνο της τεστοστερόνης. Με YK11 αυτό δεν είναι η περίπτωση και αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με την τεστοστερόνη σε όλα. Kanno ξεκίνησε πρώτα από τη δοκιμή τα μυϊκά κύτταρα C2C12 και δεν το έκανε αυτό σε ζώα ή τον άνθρωπο. Στη συνέχεια ανακάλυψε ότι τα μυϊκά κύτταρα του σώματος παράγει πολύ πιο αναβολική παράγοντες, εφόσον αυτά είναι εκτεθειμένα σε 500nmol ή nannomoles του YK11 σε σύγκριση με αν εκτεθεί τους με το ίδιο ποσό της DHT. Έτσι τι σημαίνει αυτό; Βασικά σημαίνει ότι YK11 στην πραγματικότητα προκαλεί μυϊκά κύτταρα, προκαλώντας τους να κάνουν περισσότερες follistatin. Αυτό είναι τρόπος περισσότερο στη συνέχεια, σε σύγκριση με DHT, η οποία είναι αναστολέας της μυοστατίνης πολύ ισχυρή. YK11 συνεργάζεται επίσης με τον υποδοχέα ανδρογόνων καθώς και έτσι αυτό είναι κάτι άλλο που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε τους για πρώτη φορά. Τούτου λεχθέντος, YK11 είναι τόσο καλή όσο η τεστοστερόνη όταν εξετάζετε πόσο δύναμη που μπορεί να προσθέσει τους μυς σας και δεν σας δώσει οποιαδήποτε από τις αρνητικές παρενέργειες καθώς και.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε Πρώτες YK11 σκόνη;


Το πρόβλημα είναι YK-11 έχει απολύτως κανένα έλεγχο και καμία αδειοδοτημένες ερευνητές, η εταιρεία pharma ή η εταιρεία Sarms έχει συνεχιστεί οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με αυτό. YK είχε όχι ζώο δοκιμές (καμία αρουραίους ή ποντίκια) και προφανώς δεν υπάρχουν ανθρώπινες μελέτες. YK έχει μόνο in vitro δεδομένα σε C2C12 κύτταρα από τα ποντίκια myoblast κυττάρων γραμμή ικανή διαφοροποίηση. Με άλλα λόγια, τοs μόνο δοκιμαστεί σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα. Αυτό το πείραμα να μας πείτε ότι έχει το δυναμικό να προκαλέσει μυϊκή διαφοροποίηση σε ορισμένες συγκεντρώσεις. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατό άμεσα μεταφραστούν ανθρωπίνων δόσεις επειδή υπάρχει 0 δεδομένα σχετικά με το μεταβολισμό του. Ωστόσο, τώρα που γνωρίζουμε ότι είναι ένα συνθετικό στεροειδές θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι μια τεκμηριωμένη εικασία από άλλα συνθετικά στεροειδή θα δώσει τραχύ ενδείξεις του μεταβολισμού του. Αλλά τίποτα το συγκεκριμένο και σίγουρα τίποτα δεν αποδείχτηκε.


Σαςll δείτε σε έναν αριθμό της ιστοσελίδας τα ακόλουθα σημεία έκανε?

-Τη σωστή δοσολογία

-Το καλύτερο ανθρώπινο δοσολογία για Μύες κτίριο

-Η μισή ζωή

-Βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες

-Ότι η PCT δεν απαιτείται

-Ότι δεν είναι hepatoxic στο ήπαρ


Όλα αυτά τα σημεία είναι εντελώς ψευδή και έκανε επάνω. Μερικοί θα είναι από τα άτομα με δοκιμή και λάθος αλλά τίποτα δεν είναι στην πραγματικότητα αποδεικνύεται ή εξ αποστάσεως φαίνεται να έχουν την υπόσχεση μέσα από την πραγματική επιστήμη.


YK-11 είναι πολύ πιθανό να χρειάζονται μια ισχυρή PCT μετά το όπως είναι ένα στεροειδές.

YK-11 είναι πιθανό να είναι hepatoxic στο συκώτι λόγω τις 4 μεθυλιωμένο ομάδες με την ονοματολογία. Τούτου λεχθέντος λόγω όπου είναι αυτό είναι απίθανο να είναι μαζικά τοξικό για το συκώτι. Τιμές του ήπατος είναι πιθανό να αυξηθεί, αλλά δεν μαζικά άλμα.


YK-11 χρόνος ημίσειας ζωής δεν έχει αποδειχθεί και ούτε έχουν τις πιθανές παρενέργειες.
 

4. ΔοσολογίαofΠρώτες YK11 σκόνη


Οι περισσότεροι άνθρωποι συνιστούμε μεταξύ 2 και 5 mg, δύο φορές την ημέρα. Όπως τίποτ ' άλλο, πάντα ξεκινήσετε χαμηλή ώστε να αξιολογεί την ανεκτικότητα και να δημιουργήσουν το δρόμο σας.

 

YK 11 είναι ένα ισχυρό ΕΙΔΙΚΟ που δεν πρέπει να λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία. Ωστόσο, ακόμη και σε 30mg άτομα φέρεται έχουν αισθανθεί λίγο αυτό που χωρίς παρενέργειες.

 

Έτσι τι κάνει τόσο ξεχωριστή; Του αξία ως ένα ΕΙΔΙΚΟ είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε, αυτή η αγορά έχει δει ποτέ πριν και δρα ως ένα πολύ ισχυρό ανδρόγυνο καθώς και. Αυτό, σε συνδυασμό με τις ελάχιστες παρενέργειες, μπορείτε να πάρετε σημαίνει ότι αυτό το ΕΙΔΙΚΟ είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία πιο επιθυμητό SARMS στην αγορά και πάνω από όλα αυτά, είναι επίσης ένα αναστολέα της μυοστατίνης πολύ αποτελεσματικό καθώς και! Μυοστατίνη είναι μια πρωτεΐνη γνωστή και όταν αυτό είναι παρόν, μπορεί να ενεργεί ως ένα περιοριστή όταν πρόκειται για μυϊκό ιστό σας και τη συνολική παραγωγή του. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν τα γονίδιά σας μπορεί σας περιορίζει και μυών σας, το ΕΙΔΙΚΟ θα πάει ενάντια σε αυτό και να δημιουργήσετε το μυ ούτως ή άλλως. Με άλλα λόγια, εάν είστε ένα μικρό ανάστημα και θέλετε να κάνετε ό, τι μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος αλλά μπορείτε ακριβώς, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνουμε αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυξάνει την κατασκευή σας και τις δυνατότητές σας να χτίσει το μυ στην πρώτη θέση, έτσι ώστε όταν κοιτάτε τα επιστημονικά δεδομένα πίσω από αυτό, δεν είναι δύσκολο να δείτε γιατί YK11 είναι ένα πραγματικό παιχνίδι changer.

 

Εδώ είναι ένα διάγραμμα συνιστώμενες κύκλου, αλλά να είστε βέβαιος να ελέγξει την ετικέτα του προϊόντος καθώς και. Οι δόσεις μπορεί να διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα.

Στόχος: Μυϊκή μάζα (χύμα)

Εβδομάδα 1: 5 mg

Εβδομάδα 2:10 mg

Εβδομάδα 3:15 mg

Εβδομάδα 4:20 mg

Εβδομάδα 5:25 mg

Εβδομάδα 6:30 mg

Εβδομάδα 7:30 mg

Εβδομάδα 8:30 mg

Στόχος: Μυϊκή μάζα (κοπή)

Εβδομάδα 1: 5 mg

Εβδομάδα 2: 5 mg

Εβδομάδα 3: 5 mg

Εβδομάδα 4:10 mg

Εβδομάδα 5:10 mg

Εβδομάδα 6:10 mg

Εβδομάδα 7:15 mg

Εβδομάδα 8:15 mg

5. Προειδοποίηση γιαΠρώτες YK11 σκόνη


YK11 είναι ένα ΕΙΔΙΚΟ που είναι, επίσης, ένα συνθετικό στεροειδές. Έχει αναβολικές επιδράσεις και έχει, επίσης, προγεστερόνη δυναμικό καθώς και όμως αυτό δεν εντοπίστηκε από ακόμα. Το προϊόν έχει το ακριβές ίδιο σπονδυλική στήλη ως ένα στεροειδές, αλλά πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να μην λαμβάνουν στεροειδή γιατί dont όπως οι επικίνδυνες παρενέργειες που προσφέρουν. Ένας από τους κύριους λόγους γιατί το YK11 είναι τόσο ασφαλής είναι γιατί μπορεί να σας δώσει όλα τα οφέλη ενός στεροειδούς, αλλά θα κερδίσειt πρέπει να βάλει επάνω με οποιαδήποτε από τις παρενέργειες, έτσι αυτό είναι σίγουρα ένας από τους πολλούς λόγους γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν.
 

6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςofΠρώτες YK11 σκόνη?


Ο κύριος λόγος γιατί οι άνθρωποι swap να YK11 είναι επειδή δεν θέλουν να συμβιβαστούν με τις ανεπιθύμητες ενέργειες που τους δίνουν άλλα SARMS. Το ίδιο ισχύει και για όσους λαμβάνουν τεστοστερόνη. Μετά από όλα, YK11 αυξάνει την τριχοφυΐα αντί φθίνουσα και επίσης δεν επηρεάζει τον προστάτη είτε έτσι εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα προστάτη ή εάν είχατε προβλήματα κατά το παρελθόν τότε ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό για να εξαλείψει την πιθανότητα του SARMS κάνει αυτό χειρότερα . Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει για σας και θα εκπλαγείτε με το πόσο μπορεί να βοηθήσει σας καθώς έτσι εάν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα ή αν θα θέλατε να δείτε πώς θα μπορούσε να σας ωφελήσει τότε όλα όσα πρέπει να κάνετε είναι το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας σήμερα. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερη, και αυτό είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζουν και να κατανοούν τα αποτελέσματα που θα μπορούσε να σας προσφέρει σε καθημερινή βάση.

 

Παρόλο που SARMs είναι ένα ισχυρό φάρμακο, δεν μπορούν να φέρουν το ίδιο φάσμα των παρενεργειών που θα περιμένατε από ένα ισοδύναμο αναβολικό στεροειδές.

 

Απώλεια μαλλιών, η τοξικότητα του ήπατος και η ακμή είναι όλα συχνά ανησυχίες με στεροειδή, ιδιαίτερα εκείνοι της μια ποικιλία ανδρογόνο, αλλά αυτές οι παρενέργειες δεν συμβαίνουν με YK11. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παρόλο που YK11 επηρεάζει τους υποδοχείς των ανδρογόνων, την αλληλεπίδρασή τους είναι πολύ πιο επιλεκτικό από με αναβολικά στεροειδή. Αυτό είναι που βοηθά να παράγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αποφεύγοντας ακόμα η πλειοψηφία των ανεπιθύμητων συνεπειών.

 

Εάν λαμβάνεται σε υψηλές δόσεις, YK11 έχει τη δυνατότητα να αυξήσουν την επιθετικότητα αλλά στην προτεινόμενη δοσολογία αυτή δεν είναι ένα ζήτημα.
 

7. ΑγοράστεYK11Σκόνη fROMSZOB


 Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε την παραγγελία τηςYK11πρώτων υλών.

 Ορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

 Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 Θα είναιαπέστειλεεντός12 ώρες.


YK11 πούδρα σε σκόνη βίντεο

Ακατέργαστη σκόνη YK11 προδιαγραφές:ΌνομαYK11
ΕμφάνισηΛευκή σκόνη
CAS

1182367-47-0

Δοκιμασία≥99%
Διαλυτότητα διαλυτό σε αιθανόλη, αιθυλικός αιθέρας, ακετόνη, οξικός αιθυλεστέρας, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

10-20mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Ακατέργαστη σκόνη YK11 ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Πρώτες YK11 σκόνη HNMR


tadalafil powder.jpg
Εξεταστική