yohimbine hcl σκόνη (146-48-5)

yohimbine hcl σκόνη (146-48-5)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη yohimbine hcl ;


Το Yohimbe (Pausinystalia johimbe) είναι ένα δέντρο που αναπτύσσεται στη δυτική και κεντρική Αφρική · το yohimbine εξήχθη αρχικά από το φλοιό του yohimbe το 1896 από τον Adolph Spiegel. Το 1943 το σωστό σύνταγμα του yohimbine προτάθηκε από τον Witkop.Τα δεκαπέντε χρόνια αργότερα, ο Van Tamelen μια σύνθεση 23 σταδίων για να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα επιτύχει τη σύνθεση της yohimbine. Το Yohimbine είναι ένα αλκαλοειδές ινδόλης που προέρχεται από το φλοιό του δέντρου Pausinystalia yohimbe στην Κεντρική Αφρική. Είναι ένα κτηνιατρικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την αναστροφή της καταστολής σε σκύλους και ελάφια.


Αντιμετωπίζει στυτική δυσλειτουργία: Σε ορισμένες χώρες, το εκχύλισμα χρησιμοποιείται ως φάρμακο συνταγογράφησης για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Μια μελέτη του 2002 στη Γερμανία διαπίστωσε ότι η προ-στυτική δράση του εκχυλίσματος του φλοιού μπορεί να προκληθεί κυρίως από το yohimbe. Αλλά δεν είναι σαφές εάν το yohimbe είναι αρκετό από μόνο του για να βοηθήσει.


Βοηθήματα στην απώλεια λίπους: Yohimbe και άλλα αλκαλοειδή στο εκχύλισμα φλοιού λέγεται ότι μπλοκάρουν συγκεκριμένους υποδοχείς που στην πραγματικότητα αναστέλλουν την απώλεια λίπους. Μια μελέτη τριών εβδομάδων το 1991 παρακολούθησε 20 παχύσαρκες γυναίκες σε δίαιτες 1.000 θερμίδων. Χορηγήθηκαν 20 mg yohimbe κάθε μέρα και έχασε 3 κιλά περισσότερο από την ομάδα που έλαβε πλασέμπο.


Δεν είναι μια δραστική απώλεια βάρους, αλλά αρκετή για να δώσει εμπειρογνώμονες ελπίδα ότι yohimbe μπορεί να βοηθήσει με την απώλεια βάρους. Άλλες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι το yohimbe αυξάνει την ποσότητα των μη εστεροποιημένων λιπαρών οξέων, αποτέλεσμα της διάσπασης του λίπους. Απαιτείται περισσότερη έρευνα. Οι περισσότερες άλλες μελέτες στον τομέα γίνονται χρησιμοποιώντας το φάρμακο yohimbine.


Οι εξαγόμενες χημικές ουσίες δεν είναι οι ίδιες με το φλοιό yohimbe. Μελέτες με yohimbine αναμένεται να δώσουν διαφορετικά αποτελέσματα από τις μελέτες που χρησιμοποίησαν το ωμά φυτό.

2. Πώς Ακατέργαστη σκόνη yohimbine hcl ;


Το Yohimbe προέρχεται από το φλοιό ενός αειθαλή δέντρου της Δυτικής Αφρικής. Το Yohimbine είναι ένα ενεργό χημικό (ένα αλκαλοειδές) που βρίσκεται στον εν λόγω φλοιό και καλλιεργείται σε μορφή συμπληρώματος. Η υδροχλωρική ιοχιμβίνη είναι μια τυποποιημένη μορφή yohimbine διαθέσιμη ως συνταγογραφούμενο φάρμακο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτοί οι όροι είναι όλοι σχετικοί, αλλά είναι εναλλάξιμοι.


Το Yohimbe περιέχει μια χημική ουσία που ονομάζεται yohimbine η οποία μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και τις παρορμήσεις του νεύρου στο πέος ή τον κόλπο. Βοηθά επίσης στην εξουδετέρωση των σεξουαλικών παρενεργειών ορισμένων φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για την κατάθλιψη.


Η ιωβινίνη έχει υψηλή συγγένεια για τον α2-αδρενεργικό υποδοχέα, μέτρια συγγένεια για τους υποδοχείς α1, υποδοχείς 5-ΗΤ1Α, 5-ΗΤ1Β, 5-ΗΤ1ϋ, 5-ΗΤ1Ρ, 5-ΗΤ2Β και D2 και ασθενή συγγένεια για την 5-ΗΤ1Ε , Υποδοχείς 5-ΗΤ2Α, 5-ΗΤ5Α, 5-ΗΤ7 και D3. [13] [14] Συμπεριέχει ως ανταγωνιστή στο α1-αδρενεργικό, α2-αδρενεργικό, 5-ΗΤ1Β, 5-ΗΤ1ϋ, 5-ΗΤ2Α, 5-ΗΤ2Β και 02 και ως μερικός αγωνιστής σε 5-ΗΤ1Α. Η ιωβινίνη αλληλεπιδρά με υποδοχείς σεροτονίνης και ντοπαμίνης σε υψηλές συγκεντρώσεις.


Το Yohimbine αποκλείει τους προ- και μετα-συναπτικούς α2 υποδοχείς. Η παρεμπόδιση των μετασυνατικών α2 υποδοχέων προκαλεί μόνο χαλάρωση λείων μυϊκών μυϊκών ιστών, εξαιτίας του γεγονότος ότι η πλειοψηφία των αδρενοϋποδοχέων στο σηραγγώδες σώμα είναι τύπου α1. Η παρεμπόδιση των προ-συναπτικών α2 υποδοχέων διευκολύνει την απελευθέρωση αρκετών νευροδιαβιβαστών στο κεντρικό και περιφερικό νευρικό σύστημα - έτσι στο σηραγγώδες σώμα - όπως το νιτρικό οξείδιο και η νορεπινεφρίνη.


Ενώ το νιτρικό οξείδιο που απελευθερώνεται στο σηραγγώδες σώμα είναι ο κύριος αγγειοδιασταλτικός παράγοντας που συμβάλλει στη στυτική διαδικασία, η νορεπινεφρίνη είναι ο κύριος αγγειοσυσπαστικός παράγοντας μέσω της διέγερσης των α1 υποδοχέων στον λείο μυ του corpus cavernosum. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ωστόσο, το νιτρικό οξείδιο εξασθενεί τη αγγειοσυστολή της νορεπινεφρίνης.


Τα συμπληρώματα Yohimbe συχνά απαριθμούν το εκχύλισμα φλοιού yohimbe ή το yohimbine ως ενεργό συστατικό. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μην παρέχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το ποσό της yohimbine στο συμπλήρωμα. Επίσης, μερικά συμπληρώματα yohimbe κατατάσσουν τη λίστα της υδροχλωρικής yohimbine ως δραστικό συστατικό. Τα προϊόντα Yohimbe που περιέχουν υδροχλωρική λοσιμβίνη ως συστατικό από άνθρωπο δεν είναι νόμιμα να πωλούνται ως συμπλήρωμα διατροφής στις ΗΠΑ.


Επειδή το yohimbine σχετίζεται με πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε το φλοιό yohimbe εάν έχετε οποιαδήποτε χρόνια προβλήματα υγείας ή παίρνετε κάποια συνταγογραφούμενα φάρμακα.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη yohimbine hcl;


Το Yohimbe είναι το όνομα ενός αειθαλούς δέντρου που βρίσκεται σε μέρη της κεντρικής και δυτικής Αφρικής. Ο φλοιός του yohimbe περιέχει μια χημική ουσία που ονομάζεται yohimbine, η οποία χρησιμοποιείται για να κάνει το φάρμακο. Η υδροχλωρική ιοχιμβίνη (Aphrodyne, Yocon) είναι μια μορφή yohimbine που είναι συνταγογραφούμενο φάρμακο στις ΗΠΑ.


Το Yohimbe λαμβάνεται από το στόμα προκαλεί σεξουαλικό ενθουσιασμό, για στυτική δυσλειτουργία (ED), σεξουαλικά προβλήματα που προκαλούνται από φάρμακα για την κατάθλιψη που ονομάζονται αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRIs) και γενικά σεξουαλικά προβλήματα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Χρησιμοποιείται επίσης για αθλητικές επιδόσεις, απώλεια βάρους, εξάντληση, πόνο στο στήθος, υψηλή αρτηριακή πίεση, χαμηλή αρτηριακή πίεση που εμφανίζεται όταν στέκεται, πόνο διαβητικού νεύρου και για κατάθλιψη μαζί με ορισμένα άλλα φάρμακα.


Πρόσφατα, το yohimbe, ή ακριβέστερα, το ενεργό συστατικό yohimbine του, αποτέλεσε αντικείμενο κάποιων θερμών συζητήσεων μεταξύ των λάτρεις της γυμναστικής και των εμπλεκομένων της βιομηχανίας. Ενώ θεωρήθηκε αρχικά ένα flop ενός συμπληρώματος, επειδή δεν αύξησε τα επίπεδα τεστοστερόνης ως πρώτη ύποπτη, είχε αναπτύξει ένα κομμάτι μιας λατρείας μετά από μερικούς άνδρες για την αναφερθείσα ικανότητά του να αυξήσει την υποστήριξη της σεξουαλικής υγείας.


Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές συμπλήρωμα έχουν πρόσφατα ισχυριστεί ότι μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απώλεια "επίμονο λίπος." Ξέρεις; εκείνες τις περιοχές που απλά δεν θα κλίνουν, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή δίαιτα και άσκηση. Συνήθως, οι περιοχές αυτές βρίσκονται στο μεσαίο τμήμα των ανδρών και στις γλουτές και τους μηρούς των γυναικών.


Μια δόση yohimbine που είναι πολύ μεγάλη θα μπορούσε να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση, να προκαλέσει ζάλη, έξαψη του προσώπου και ναυτία ", προειδοποιεί ο Fratellone. Ο φλοιός Yohimbine και yohimbe μπορεί επίσης να αυξήσει τον καρδιακό ρυθμό και να αυξήσει την αρτηριακή πίεση. "Κανείς δεν πρέπει να πειραματιστεί με βότανα χωρίς να μιλήσει με τον γιατρό τους", θυμάται ο Fratellone.


"Αν παίρνετε το Flomax και αρχίζετε να παίρνετε yohimbe, πρόκειται να διαταράξετε τα ποινικά σας αγγεία και θα πενθήτε περισσότερο." Άλλες πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ του yohimbe και άλλων ναρκωτικών και βότανα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Μερικοί από αυτούς τους συνδυασμούς μπορεί να είναι επικίνδυνοι.
 

4. Δοσολογία ακατέργαστης σκόνης yohimbine hcl


Η δόση Ed για το Yohimbine HCl είναι περίπου 4-8 mg ανά δόση. Αυτό μπορεί να ληφθεί περίπου δύο έως τρεις φορές την ημέρα. Το Yohimbine έχει πολύ μικρό χρόνο ημίσειας ζωής και αποβάλλεται σε λιγότερο από 1 ώρα.


Το Yohimbine έχει ένα διαφορετικό ποσοστό απορρόφησης που φαίνεται να έχει να κάνει με το τι είναι στο στομάχι σας όταν το παίρνετε. Είναι πιο αποτελεσματικό να λαμβάνετε Yohimbine HCl σε άδειο στομάχι.


Πριν πάρετε αυτό το φάρμακο, ενημερώστε το γιατρό σας εάν παίρνετε κάποιο φάρμακο για κατάθλιψη, μανία ή άλλη ψυχιατρική πάθηση. Γενικά, το yohimbine δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με αυτά τα φάρμακα.


Φάρμακα εκτός από αυτά που αναφέρονται εδώ μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσουν με yohimbine ή να επηρεάσουν την κατάστασή σας. Συζητήστε με το γιατρό και το φαρμακοποιό σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακα χωρίς συνταγή.


Συμπερασματικά, το Yohimbine HCl είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής για πολλά οφέλη. Χρησιμοποιείται κυρίως ως αφροδισιακό και στην προαγωγή της ζωτικότητας των ανδρών και της σεξουαλικής υγείας των ανδρών. Ωστόσο, έχει επίσης τη δυνατότητα να συμβάλει στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους και ενδεχομένως στη βελτίωση της γνώσης. Το Yohimbine HCl είναι ένα πολύ ισχυρό απόσπασμα από το εργοστάσιο Yohimbe στην Κεντρική Αφρική.


Η συνιστώμενη δόση είναι περίπου 4-10 mg, δύο φορές την ημέρα. Στη συνιστώμενη δοσολογία οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν εμπειρία και παρενέργειες. Ωστόσο, μπορεί να εμφανιστούν σοβαρές αρνητικές επιδράσεις σε υψηλές δόσεις και σας παροτρύνουμε να μην υπερβείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

5. Προειδοποίηση για ακατέργαστη σκόνη yohimbine hcl


Μην χρησιμοποιείτε ενώ παίρνετε φάρμακα ή αν υπάρχουν άλλα ιατρικά προβλήματα, όπως π.χ. στηθάγχη, κατάθλιψη, άλλες ψυχιατρικές ασθένειες, καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, νεφρική νόσο ή ηπατική νόσο. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία για το Yohimbine, καθώς η υπερδοσολογία θα μπορούσε, σε ακραίες περιπτώσεις, να οδηγήσει σε θάνατο. Γενικά, η yohimbine δεν συνιστάται για χρήση από γυναίκες για βελτίωση της γενετήσιας ορμής, και σίγουρα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. [Λάβετε υπόψη ότι μια ομάδα ερευνητών πραγματοποίησε μια μελέτη που χρησιμοποίησε yohimbine σε γυναίκες με μειωμένη λίμπιντο και παρατήρησε ότι η συμπληρωματικότητα με yohimbine δεν ήταν αποτελεσματική για την υποστήριξη της σεξουαλικής τους υγείας.


οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συμπερίληψη του yohimbine μαζί με την καφεΐνη προκάλεσε κάποιες δυνητικά επικίνδυνες αλλαγές στο καρδιαγγειακό σύστημα. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η προσθήκη yohimbine θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή και πρέπει να αποκλείεται ιδιαίτερα από παχύσαρκα άτομα με καρδιαγγειακές επιπλοκές.


Χρονολογώντας αιώνες, οι πολιτισμοί της Δυτικής Αφρικής έχουν πιστέψει στις φαρμακευτικές δυνάμεις του φλοιού από το δέντρο του yohimbe που είναι εγγενές στη γη τους. Οι πρώτες χρήσεις της σε αυτές τις περιοχές ήταν σαν αφροδισιακό για τις γυναίκες και αυτή η χρήση συνεχίζεται και σήμερα. Το Yohimbine είναι το ενεργό συστατικό του yohimbe και τι του δίνει τις φαρμακευτικές του ιδιότητες, σύμφωνα με το MedlinePlus. Ωστόσο, οι γυναίκες που εξετάζουν τα συμπληρώματα του yohimbe θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ποσότητα της yohimbine που περιέχεται στα συμπληρώματα μπορεί να ποικίλει σημαντικά και μερικές μπορεί να περιέχουν πολύ λίγα. Πριν χρησιμοποιήσετε το yohimbe, συμβουλευτείτε έναν αξιόπιστο ιατρό που μπορεί να σας συμβουλεύσει για πιθανά οφέλη και κινδύνους.


Πάρτε yohimbine ακριβώς όπως οδηγίες. Εάν δεν καταλαβαίνετε αυτές τις οδηγίες, ρωτήστε τον φαρμακοποιό, τη νοσοκόμα ή τον γιατρό σας για να σας το εξηγήσουν.

Πάρτε κάθε δόση με ένα γεμάτο ποτήρι νερό.


Το Yohimbine λαμβάνεται συνήθως τρεις φορές την ημέρα. Ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας.

Αποθηκεύστε αυτό το φάρμακο σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα.

Εάν παραλείψετε μια δόση, παραλείψτε τη χαμένη δόση, εάν είναι σχεδόν η ώρα για την επόμενη προγραμματισμένη δόση. Μην χρησιμοποιείτε επιπλέον yohimbine για να συνθέσετε τη χαμένη δόση.


Τα συμπτώματα υπερδοσολογίας του yohimbine περιλαμβάνουν αυξημένη αρτηριακή πίεση (σοβαρός πονοκέφαλος, θολή όραση, έξαψη). Ένας γρήγορος καρδιακός ρυθμός. μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα. ρινική καταρροή τρόμος; ανησυχία; ανεπαρκής συντονισμός · και σύγχυση ή μη φυσιολογική συμπεριφορά.


Ζητήστε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση υπερδοσολογίας.

Στις περισσότερες μελέτες, δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες. Ωστόσο, σε μία μελέτη, αναφέρθηκαν τέσσερις ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο από την ομάδα του Yohimbine όσο και από την ομάδα του εικονικού φαρμάκου, η οποία περιελάμβανε φαγούρα, υψηλή αρτηριακή πίεση, κεφαλαλγία και δυσκολία στον ύπνο.


Υπήρξε τουλάχιστον μία περίπτωση νευροτοξικών επιδράσεων μετά από πολύ υψηλή δόση Yohimbine. Ένας bodybuilder πήρε περίπου 5 γραμμάρια Yohimbine HCl πριν από έναν διαγωνισμό. Έπασχε από απώλεια συνείδησης και επιληπτικές κρίσεις. Αναρρώθηκε μετά από 12 ώρες σε νοσοκομείο.

6. Ποιες είναι οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες από την ακατέργαστη σκόνη yohimbine hcl;


Ανάλογα με τη δοσολογία, το yohimbine μπορεί είτε να αυξήσει είτε να μειώσει τη συστηματική αρτηριακή πίεση (μέσω αγγειοσυστολής ή αγγειοδιαστολής, αντίστοιχα). Επειδή η ιωβιμπίνη έχει την υψηλότερη συγγένεια για τον υποδοχέα α2, οι μικρές δόσεις μπορούν να αυξήσουν την αρτηριακή πίεση προκαλώντας ένα σχετικά επιλεκτικό αποκλεισμό α2. Ωστόσο, η ιωβινίνη αλληλεπιδρά με τους α1 υποδοχείς, αν και με χαμηλότερη συγγένεια. επομένως, σε υψηλότερες δόσεις μπορεί να συμβεί ένας αποκλεισμός α1 και να κατακλύσουν τα αποτελέσματα του αποκλεισμού α2, οδηγώντας σε δυνητικά επικίνδυνη πτώση της αρτηριακής πίεσης. Υψηλότερες δόσεις από το στόμα yohimbine μπορεί να δημιουργήσει πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως ο γρήγορος καρδιακός ρυθμός, η υπερδιέγερση, η ανώμαλη αρτηριακή πίεση, η κρύα εφίδρωση και η αϋπνία.


Πριν πάρετε αυτό το φάρμακο, ενημερώστε το γιατρό σας εάν εσείς

έχουν νεφρική νόσο.

έχουν έλκος πεπτικού έλκους (έλκη στομάχου).

υποφέρουν από κατάθλιψη.

αντιμετωπίζονται για ψυχιατρική πάθηση. ή

έχουν οποιοδήποτε τύπο καρδιακής νόσου.

Μπορεί να μην είστε σε θέση να πάρετε ιοχιμπίνη ή μπορεί να χρειαστείτε χαμηλότερη δόση ή ειδική παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας εάν έχετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω καταστάσεις.

Εάν εμφανίσετε κάποια από τις ακόλουθες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, σταματήστε να παίρνετε το yohimbine και αναζητήστε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης:


αλλεργική αντίδραση (δυσκολία στην αναπνοή, κλείσιμο του λαιμού, πρήξιμο των χειλιών, της γλώσσας ή του προσώπου ή κνίδωση).

Ένας πολύ ακανόνιστος ή γρήγορος καρδιακός παλμός. ή

σύγχυση ή ασυνήθιστη συμπεριφορά.

Άλλες λιγότερο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πιο πιθανές να συμβούν. Συνεχίστε να παίρνετε yohimbine και να μιλήσετε με το γιατρό σας αν έχετε εμπειρία

ζάλη;


άγχος, ευερεθιστότητα ή νευρικότητα.

τρόμος (ανακίνηση);

πονοκέφαλο; ή

έκπλυση του δέρματος.

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα ανεπιθύμητων ενεργειών και μπορεί να συμβούν και άλλες.
 

7. Αγοράστε το Yohimbine Powder για το SZOB


→ Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια παραγγελία για πρώτες ύλες Yohimbine.

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.


yohimbine hcl σκόνη   βίντεο

Ακατέργαστη σκόνη yohimbine hcl Προδιαγραφές:Ονομα yohimbine hcl σκόνη
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Cas

  146-48-5

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Διαλυτό σε νερό (10 mg / ml), DMSO (25 mM), αιθανόλη (~ 2,5 mg / ml) και μεθανόλη.

Απώλεια στο στέγνωμα

≤1%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

4-8 mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

yohimbine hcl ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

yohimbine hcl ακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB


146-48-5 Yohimbine HNMR.jpg
Εξεταστική